Ik heb een vraag aan jullie

Dit keer geen video over beauty, food of lifestyle, maar ik heb een vraag aan jullie. Ik wil graag leuke video’s voor jullie maken en daar heb ik wel wat hulp bij nodig! Dus daarom vraag ik aan jullie: wat vinden jullie leuk om te zien op mijn kanaal! Heb je feedback of tips, deel ze dan zeker in de comments! En vergeet je natuurlijk niet te abonneren :)!

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  chucky1012
  18 januari 2015 at 07:30

  Mooie vernieuwde website ;-)
  Prachtige layout.
  Leuke video.
  Wat ben je mooi opgemaakt.
  Het koken en de recepten van gerechten en met foto’s zijn zo fijn.
  Ga zo door.

  Xoxo

 • Reply
  Yvonne
  18 januari 2015 at 08:46

  Zelf kijk ik graag naar make-up- en haartutorials. Geweldig om te zien wat voor effect make-up kan hebben. Opgemaakt-video’s vind ik ook leuk en make-upcollecties en ik ben altijd benieuwd naar de make-upstash van anderen.

 • Reply
  Petra
  18 januari 2015 at 09:48

  Wat ik van filmpjes altijd leuk vind zijn: shoplogs, shopvlogs, make-up tutorials, home tour, stash video’s en natuurlijk lijken mij recepten video’s ook leuk :)

 • Reply
  naomi
  18 januari 2015 at 10:08

  Ik vind vooral het ‘kijkje achter de schermen’ leuk om te zien!
  Op je site bijvoorbeeld de plogs.
  In video’s zou ik inderdaad pakketjes unboxing leuk vinden om te zien! En bak-recepten in een video ipv artikel!
  Oja en een hometour!

 • Reply
  Mariska
  18 januari 2015 at 10:08

  Shoplogs, stash video’s, reviews, opgemaakt video’s, favorieten, dislikes, makeup tutorials. Mijn tip is om ingredientenlijsten bij de reviews te plaatsen voor de mensen met allergieen, zoals ik. Denk aan bij mascara, foundation, poeder, blush, cremes eh…bij alles eigenlijk.

 • Reply
  Robin
  18 januari 2015 at 10:35

  Makeup- en haartutorials vind ik altijd heel erg fijn om naar te kijken, maar ook kookvideo’s zijn heel erg leuk!
  Misschien kan je elke week op een vaste dag een kookvideo plaatsen met eerst voorgerecht, volgende week soep, daarna hoofdgerecht en dessert en dan heb je per maand een hele menu online staan! :)

 • Reply
  Tiffany
  18 januari 2015 at 10:43

  Jaa kookvideo’s en make-uptutorials.
  Het ploggen vond ik ook heel leuk op je site moet je ook vaker doen.

 • Reply
  Romyanne
  18 januari 2015 at 11:57

  Dit soort filmpjes kijk ik graag:
  – best of basics, bijvoorbeeld kwasten of andere tools
  – look of the day
  – je favoriete lifestyle spullen
  – video over blenden van kleuren
  – make-up stash en dan in combinatie met every-day lievelings producten (wat vind je uit je stash het allerfijnst)
  – routines
  – hoe je een haarborstel wast (zijn weinig filmpjes over te vinden nog)
  – je favoriete huidverzorgingsproducten
  – look voor een speciale gelegenheid

  Ik hoop je hier een beetje mee te helpen! :) Succes

 • Reply
  Els
  18 januari 2015 at 12:18

  Hee Aranka,
  Ik vind je site heel leuk en de nieuwe layout is ook echt mooi geworden! Ik lees/kijk graag je recepten, die zijn vaak heel simpel maar toch origineel. Helaas zit er wel vaak vlees in, en ik ben zelf vegetariër. Dus meer vegetarische recepten zijn zeker welkom. En verder, ga vooral zo door!

 • Reply
  kieke14
  18 januari 2015 at 12:22

  goed dat je dit zo open vraagt! wel lastig zeg, wat ik zou willen zien! Zoiezo zou ik het tof vinden om een home tour te zien, maar kan me voorstellen dat je dat zelf niet wilt :) Verder zijn shoplogs ook heel tof, maar iets wekelijks vind ik moeilijk om te bedenken. Misschien inderdaad iets met een recept!
  Succes in ieder geval met bedenken :)

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  18 januari 2015 at 12:50

  Wat leuk dat je dit vraagt! Ik vind Aranka en food een gouden combinatie. Je zou wat kunnen koken en filmen.

 • Reply
  lucindainwonderland
  18 januari 2015 at 13:02

  Het is zo vreselijk cliché om te zeggen, maar ik zou echt vasthouden aan dingen die jij leuk vindt om te doen en niet maar een filmpje omdat wij dat graag willen zien, maar ik neem aan dat het wel snor zit. Als jij het leuk vindt om te koken ‘met ons’, doen! Vind het er zelf stiekem niet gaan om groei, maar of je het leuk vindt en zolang de lol er maar vanaf straalt, dan groei je vanzelf. xxx Lucinda

 • Reply
  Kiss & Make-up
  18 januari 2015 at 13:27

  Slim om ’t gewoon direct aan ons te vragen. Ik bekijk eigenlijk nooit rechtstreeks video’s op Youtube, maar ik bekijk wel de video’s via de website. Ik snap echt wel dat je vloggen moeilijk vindt. Ik zou het zelf ook niet kunnen, elke minuut van je dag vastleggen. Ik zou zelf het liefst food -en beauty related dingen zien. Kooktutorials bijvoorbeeld en beauty video’s.

 • Reply
  Sha
  18 januari 2015 at 13:51

  -get ready with me, en dan bv voor verschillende dingen. Denk aan; grwm werken maar ook wanneer je een speciale gelegenheid hebt en dan Inc haar outfit.
  -jouw routine voor een ‘me-time ‘ dagje, denk aan; zondag lekker niks doen, gezicht masker etc
  -basics ; foundation routine, wenkbrauw routine etc
  -met nieuwe producten gelijk een eerste indruk video maken ; je maakt een full face look met producten die je coor het eerst gebruikt en geeft gelijk je mening
  -home tour
  -elke zondag(?) bv bakken/koken met aranka.

 • Reply
  Beau
  18 januari 2015 at 14:55

  Ik zou het leuk vinden als je af en toe een recept filmt, je recepten zijn altijd zo leuk en creatief bedacht :) Ook vind ik je ooglook erg mooi in dit filmpje. Misschien kan je daar een tutorial van maken?

  • Reply
   Aranka
   18 januari 2015 at 16:12

   Ik heb er gisteren een review over geplaatst! Het is een look met het nieuwe The Body Shop palette van de Smoky Poppy collectie!

 • Reply
  Tessa
  18 januari 2015 at 14:58

  Kook filmpjes lijken mij ook ontzettend leuk! :) Wat ziet je filmpje er trouwens prachtig uit, mag ik vragen welke camera je gebruikt?
  Liefs, Tessa

  • Reply
   Aranka
   18 januari 2015 at 16:11

   De Nikon D5100!

 • Reply
  Diolifestyle
  18 januari 2015 at 15:29

  Uhm, unboxing, foodchallenges, make-up challenges

 • Reply
  Tessa
  18 januari 2015 at 16:07

  Ik vind zelf DIY video’s heel erg leuk om te zien. Ook misschien een hometour van je nieuwe woning? Ik ben zo benieuwd! Daarnaast vind ik shoplogs ook heel erg leuk, en ook tips&tricks video’s spreken me erg aan!

 • Reply
  Sanja
  18 januari 2015 at 16:09

  Ik vind je recepten altijd heerlijk, dus kookvideo’s zou ik persoonlijk heel leuk vinden.

 • Reply
  Anouk
  18 januari 2015 at 21:44

  make up looks maar wel in filmvorm daarom ben ik beautyblogs gaan volgen. Heb niks met lifestyle en vooral jou kookartikelen/filmpjes sla ik altijd over daar heb ik niks mee

 • Reply
  Britt
  22 januari 2015 at 14:17

  Ik vind het altijd leuk om seizoen gerelateerde video’s te zien. Dus bijvoorbeeld als de lente er aan komt een video waarin je een frisse look maakt en recepten waarin je het voorjaar proeft :p. Ook ben ik een mega fan van shoplogs en video’s waarin je ervaringen met bepaalde producten deelt.

 • Reply
  Janneke
  25 januari 2015 at 22:02

  MAC lipstick collectie met lipswatches haha! Hou van zulke filmpjes <3. Of de toppers van een merk bespreken. Bijvoorbeeld: Best of Rimmel. Dus dat je per merk bespreekt welke producten de echte toppers zijn.

 • Laat een reactie achter