Ik ga van de zon genieten!

Ik heb natuurlijk in mei al vakantie gehad, maar de rest van de Nederlandse zomervakantie heb ik hard doorgewerkt bij de Albert Heijn en thuis om ook nog eens mijn blog zo goed mogelijk te vullen met leuke artikelen. Alleen nu ga ik lekker genieten van mijn twee weken vakantie zowel thuis als op onze vakantiebestemming.

In die twee weken gaan we ook nog 8 dagen naar het bloedhete Italië (we hadden ons beter moeten verdiepen in te temperaturen daar op dit moment) en gaan naar de prachtige plaats Rome. Beiden zijn we daar nog nooit geweest dus hebben erg veel zin de stad te gaan verkennen. We verblijven (gelukkig) op een camping in een gehuurde caravan en hebben een heerlijk zwembad waar we lekker kunnen afkoelen. De camping ligt naast een station dus vanaf daar schijn je in 15 minuten in het echte centrum te zitten, ideaal!

Omdat dit mijn laatste vakantie van het jaar is wil ik daar natuurlijk lekker van genieten en niet te veel aan mijn hoofd hebben van lopende zaken. Daarom heb ik natuurlijk vooruit gewerkt en wilde ik twee artikelen per dag plaatsen. Maar eigenlijk is dat een beetje zonde van de moeite met de rustige zomer periode. Daarom staat er vanaf nu tot begin september maar één artikel per dag ingepland en op sommige dagen twee.

Het is eigenlijk een beetje zonde mijn kostbare tijd (want ik werk ook nog gewoon bij de Albert Heijn wanneer ik vooruit aan het werken ben) in veel artikelen te steken die amper gelezen worden op dit moment. Daarom heb ik er nu voor gekozen maar één of twee artikelen online te zetten, hopelijk snappen jullie dat! Maar ik kan je verzekeren dat er erg mooie reviews online komen van toffe producten en hele leuke previews!

Ik zeg, geniet nog lekker van aankomende week (in Nederland schijnt het ook prachtig weer te worden) en tot over 2 weken!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Beantwoorden
  femketje
  20 augustus 2016

  have fun en geniet er van :D

 • Beantwoorden
  Lindsey Beljaars
  20 augustus 2016

  Enjoy!!

 • Beantwoorden
  Eline
  20 augustus 2016

  Veel plezier!

 • Beantwoorden
  Mila
  20 augustus 2016

  Fijne vakantie Aranka!

 • Beantwoorden
  chucky1012
  20 augustus 2016

  Enjoy Xoxo

 • Beantwoorden
  Maaike
  20 augustus 2016

  Fijne vakantie! Have fun!

 • Beantwoorden
  Chantalle
  20 augustus 2016

  Geniet van je vakantie!

 • Beantwoorden
  Luna
  20 augustus 2016

  Geniet er lekker van Aranka!

 • Beantwoorden
  Joëlle
  20 augustus 2016

  Heel veel plezier! En alleen maar slim van je om rekening te houden met lagere bezoekersaantallen :)

 • Beantwoorden
  Manon
  21 augustus 2016

  Fijne vakantie!

 • Beantwoorden
  Nicole
  21 augustus 2016

  Heel begrijpelijk! Veel plezier; geniet!

 • Beantwoorden
  Janneke
  21 augustus 2016

  Super mooie stad, Rome! Waarschijnlijk heb ik een aantal jaren geleden op dezelfde camping gezeten. Heel veel plezier en ik ben benieuwd naar de foto’s!

  • Beantwoorden
   Aranka
   21 augustus 2016

   Wij gaan naar Flaminio Village, zaten jullie daar ook?

 • Beantwoorden
  Loes | Gewoon iets met Loes
  22 augustus 2016

  Groot gelijk! Komkommertijd op blogs, dus 1 artikel is meer dan genoeg hoor! Geniet lekker van je vakantie!

 • Beantwoorden
  Tali
  22 augustus 2016

  Ik zat afgelopen mei op een camping dichtbij.

  Tip:
  Neem de kaartjes van 1,50 voor de bus/trein. Je loopt intens veel in Rome. Dus je kunt beter PP 3x de kaartjes van 1,50 nemen, dan 1 van 7,50 voor de hele dag!
  Trap niet in al die vreselijke straat verkopers. Ze zijn super brutaal!
  En als je het Vaticaan wilt bezoeken, regel dan bij je camping dat je ‘skip the line’ tickets haalt. Dat is wel duurder, maar dat is het overslaan van de rij MEER dan waard.

  En de Sephora bij de Spaanse Trappen is het mooist! Die is het grootst met de meeste merken (oa. Urban Decay, Too Faced, Hourglass, Marc Jacobs).
  Ik kreeg bijna nergens samples trouwens. Behalve bij de Sephora bij het Termini station (intens groot trein station).

 • Beantwoorden
  Moon
  22 augustus 2016

  Wat een wijs besluit, prioriteiten stellen en grenzen bewaken! Fijne weken toegewenst.

 • Beantwoorden
  Milotte
  22 augustus 2016

  Een hele fijne vakantie in Italië.

 • Laat een reactie achter