Ik ga naar Amsterdam en ik neem mee?

Morgen ga ik heerlijk een dagje in Amsterdam shoppen. En dan kan ik natuurlijk de beauty winkels niet links laten liggen. Ik neem dus zeker een bezoekje aan de Sephora (onderweg in Utrecht) MAC Pro Store, Inglot en Make-Up Store. Alleen ik ben erg benieuwd wat jullie nou producten vinden wat je móet hebben en waar ik dus naar moet kijken morgen om dan ook zeker mee te nemen of in ieder geval naar te kijken omdat het zo een goed product is. Ik ben erg benieuwd wat jullie favoriete producten zijn en die jullie mij zeker aanraden om daar eventjes naar de kijken en misschien dus ook wel te kopen. Dus brand los in de comments zal ik maar zeggen! Of misschien weet je wel in Amsterdam een leuke winkel waarvan je zegt, daar moet je écht heen!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Maris
  30 mei 2011 at 16:37

  Op mijn wishlist staat tot nu toe alleen de MAC lip erase en de MAC fluid line die ik zelf graag wil hebben, haha. Verder heb ik niet echt tips/aanraders voor je, helaas.
  x

 • Reply
  Joan
  30 mei 2011 at 16:48

  Ik kan je geen tips geven, maar wel alvast veel plezier! :D
  Heb ook wel zin om weer eens flink te shoppen. :D

  • Reply
   Evelien
   30 mei 2011 at 16:58

   Same here! Heel veel plezier trouwens! Ik denk dat je MAC en Inglot zeker niet moet overslaan ^_^;

 • Reply
  Marjolein
  30 mei 2011 at 16:50

  Hmm, ik ben niet zo bekend met Amsterdam (Rotterdam ftw!) dus ik kan je geen tips geven. Ik wil je wel heel veel plezier wensen (INGLOT! *jaloers*) & shop ze :)

 • Reply
  Jeanine
  30 mei 2011 at 17:35

  Oh leuk, ik heb niet echt tips.

  Ik denk dat je bedoelt aanraden in plaats van aanreden. ;-)

 • Reply
  Esmay
  30 mei 2011 at 21:25

  Make Up Store blush in Fresh Rose,
  Ben verliefd op die blush! :D

  Tof trouwens dat je naar Amsterdam ga,
  pas ik niet in je handtas? Ik wil mee haha!

  • Reply
   Aranka
   30 mei 2011 at 21:40

   Hihi, je mag best mee!

 • Reply
  Anne
  30 mei 2011 at 22:52

  Inglot is ook geweldig!
  Qua kledingwinkels zitten er een aantal hele leuke (exclusieve) winkels in ‘de negen straatjes’.
  Verder zou ik je aanraden om bij Mac naar fijne PRO producten te kijken die je niet in de counters kunt krijgen. Denk: Face & body foundation, eyeshadow palettes, pigments, chromagraphic pencil (ideaal voor de waterlijn)..

 • Reply
  Sharon
  31 mei 2011 at 22:11

  Oeh ik weet niet of je er al bent geweest maar heel veel plezier :D

 • Reply
  Marlot
  1 juni 2011 at 09:18

  Alles van de Lush :mrgreen:

 • Laat een reactie achter