Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ik ga full-time bloggen!

Ik dacht het nooit te kunnen zeggen, maar dankzij school is het mogelijk. Ik blog vanaf nu 6 maanden full-time! Dat betekend dat ik de hele dag door (kantoor tijden dan) tijd heb voor mijn website. School heeft mij de unieke kans gegeven om stage te lopen voor mijn eigen website en deze tot een succes te maken. Het is natuurlijk voor mijzelf al een groot succes, maar ik wil met iets professioneler aanpakken en er echt een onderneming mee beginnen en school gaat mij daarbij helpen!

Goed, ik heb nu dus 6 maanden de tijd om dag in en dag uit aan mijn website te werken. Normaal moest ik gewoon elke dag naar school en andere verplichtingen maar die heb ik dus nu niet meer. Behalve mijn bijbaantje bij de Albert Heijn waar ik nu ook de opleiding volg tot teamleider, lekker druk bezig ben ik dus.

Maar wat gaat er voor jullie veranderen? Ik wil wat vollediger worden in mijn artikelen, ik heb hier de hele dag de tijd voor dus hoef niet vlug iets in elkaar te zetten en ik wil meer artikelen per dag online gaan hebben. Weet niet tot in hoever dit gaat lukken, maar ik wil vaker twee artikelen per dag online hebben.

Natuurlijk gaat mijn stage niet alleen over artikelen schrijven, school gaat er vanuit dat ik mezelf echt op de markt ga zetten (ja, ik doe niet voor niets de opleiding communicatie en marketing) dus daar ga ik achter de schermen keihard voor aan de slag, want dat wil ik zelf natuurlijk ook heel erg graag.

Al met al ben ik ontzettend blij dat het Deltion College deze kans aan mij heeft gegeven, want dit gebeurt natuurlijk niet zomaar. Ik heb ontzettend veel zin in de aankomende 6 maanden en hoop er nog een groter succes van te gaan maken :)!

Bron foto: Helen – Beautyill

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

74 reacties

 1. Wat gaaf Aranka, veel succes, you can do it girl! :) Ik wens je veel geluk, plezier en alles van die shizzzz toe. En besef dat je ook een lucky kans van je school heb gekregen en maak gebruik van die kans! :) Ik ben benieuwd hoe je site gaat uitpakken…

 2. Wat een prachtige kans! Gefeliciteerd hiermee! Hopelijk gaat het je lukken, Maar daar zit ik niet echt over in, je blog is super!
  Liefs

 3. Echt onwijs gaaf dat je dit kan gaan doen! Heel veel succes met alles de komende maanden, het gaat je vast en zeker lukken! :)

 4. Super! Ik zei het ook al op twitter tegen je, maar hier nog maar een keer ;) Echt heel tof dat je fulltime aan je site kunt werken, ik wil je heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier wensen!

 5. Mooie kans! Je blog is leuk, maar ik denk dat er veel te verbeteren valt zodat ie nog leuker wordt en daar heb je nu in ieder geval lekker de tijd voor! :)

 6. Gefeliciteerd Aranka! Heel veel succes, maar dat komt helemaal goed want er schuilt een absolute ondernemer in jou;) Wellicht dat wij ook een keer aandacht kunnen geven aan jou op onze website!

 7. Leuk! Ik heb een tip voor je, personal branding, hoe zet je je eigen merk neer, hoe kan mij nog beter profileren en nog veel meer. Google er eens op en wie weet. Veel succes!
  Groetjes Saskia

 8. Wat leuk om te horen Aranka! Vooral natuurlijk omdat alles erg moelijk te combineren is. Ik lees nu dat je op dezelfde school als ik zit, dat wist ik helemaal niet! Haha. Erg veel plezier en succes tijdens je stage periode

 9. wauwwauwwauw! Echt supergaaf dat school je deze kans geeft! Je site is al een groot succes én ik weet zeker dat het nog veel groter wordt! Je bent niet voor niets genomineerd voor de Viva400!

 10. Dat is heel goed te horen & wat een gave kans dat de Deltion je geeft! Succes Aranka en ik ben heel benieuwd wat je van deze zes maanden gaat leren!

 11. YES! meer artikelen! haha! gefeliciteerd lieverd! hoop dat je het resultaat boekt waar je naar verwacht! lees altijd met plezier je artikelen

 12. Sorry, dyslexie of niet, leer hoe je je zinnen goed kunt opbouwen, en stop met al die d’s en t’s fouten. Aangezien je nu full-time gaat bloggen is het misschien handig dat je op een cursus gaat om je Nederlands te verbeteren of iets in die richting? Dit is namelijk niet om aan te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *