Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ik ga een weekendje weg en neem mee

Mijn ouders kamperen voor 3 weken ergens in Nederland en ik ben lekker alleen thuis. Alleen nu het toch prachtig weer is heb ik besloten om toch eventjes naar mijn ouders te gaan op de camping voor een weekend. Lekker primitief en met weinig dingen mezelf kunnen redden. Laatst had ik een prachtige Pip Studio toilet tas gekocht, de ideale gelegenheid om deze te gebruiken. Benieuwd wat ik allemaal mee neem voor een weekendje weg? Kijk dan eventjes met me mee!

Ik ga dus maar 2 dagen weg en neem zeker niet al te veel met me mee. Gewoon het hoog nodige en op een camping ga ik toch niet full in make-up rondlopen.

Tweezerman pincet: Je weet maar nooit wat er gebeurt of je ineens een splinter hebt of er ineens een wimper verkeerd zit.

Blush kwast: Een beetje make-up neem ik wel mee en ik kan niet zonder blush, vandaar een blush kwast om het mee aan te brengen.

Poeder kwast: Voor mijn foundation aan te brengen gebruik ik ook het liefst een poeder kwast, dus deze gaat ook met me mee!

Glasvijl: Op vakantie gebeurt het mij altijd, je breekt een nagel. Met deze fijne vijl kan ik mijn nagels zo weer in vorm brengen en de scherpe hoekjes verwijderen.

Tandenborstel: Spreekt voor zich toch ;).

Haarborstel: Mijn haar is altijd een enorme klittenboel, die moet dus goed behandeld worden met een haarborstel

Nagelknipper: Als er een nagel breekt is het toch wel handig als je de rest ook af kan knippen of iets dergelijks.

Haarknip: Omdat ik mijn haar gewoon graag vast heb zitten.

MAC Studio Fix: De beste foundation poeder ever, houd mijn gezicht mooi matte met dit warme weer.

MAC MSF Star Wonder: Voor mooie gezonde roze wangetjes op de camping.

Labello Repair & Beauty: Voor roze en verzorgde lippen, wat daar drogen ze snel uit.

Color Tattoo’s: Makkelijk aan te brengen en blijven de hele dag zitten en je hebt ook geen kwasten nodig, handig dus voor op de camping.

Too Faced Oogschaduw Basis: Je weet maar nooit wat ik tegenkom en dit gebruik ik altijd als basis, ik kan niet zonder met mijn vette oogleden.

 YSL Mascara: Een meisje kan gewoon niet zonder mascara, maakt niet uit waar ik ben.

Bourjois make-up remover: Al het bovenstaande make-up moet er natuurlijk ook afgehaald worden, dit is mijn favoriete remover.

Lush Tea Tree Toner: Sinds kort ben ik helemaal fan van deze toner, hij maakt goed schoon en opent mijn poriën zodat de dagcrème er goed in trekt.

Demak’up Oogremover Pads: Voor na het douchen in het gebouwtje om eventjes de overtollige restjes make-up er af te kunnen halen zodat ik niet als een spook de camping rond loop.

Etos Zonnebrand: Je weet maar nooit of de zon eens hard gaat schijnen en je moet je altijd beschermen in de zon.

Nivea Deodorant: Ik wil natuurlijk niet stinken op de camping.

KMS Serum: Voor mijn klitterige haar voor na het douchen zodat mijn haren weer zijdezacht zijn.

Oral-B 3D White: De tandjes moeten natuurlijk ook schoon worden.

Olaz Beauty Fluid: Een lichte dagcrème, met dit weer wil ik niet een zware werkende dagcrème hebben, zweet het toch er meteen af.

Lush Snow Fairy: Ook ik mag graag lekker ruiken en glimmen op de camping.

Marc Jacobs Daisy: Lekker makkelijke parfum voor onderwerg!

Dat waren al mijn beautyproducten die ik mee neem voor een weekendje naar de camping, valt best mee toch!?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Ik vind het eigenlijk best veel voor een weekendje, of het lijkt alleen zo.. Ik neem altijd allemaal mini’s mee, haha.

  2. Leuk om te zien :)

    Slightly confusing: je hebt echt prachtig haar altijd op je foto’s maar wat een nare borstel! Zo een met van die harde bolletjes erop sloopt de structuur (die schilfertjes) van je haar! Ik gebruik een houten van de hema en sindsdien is mn haar stuk gezonder :). Jouw KMS dinges staat wel nog steeds op mn verlanglijstje !

  3. Nice! Perfect package for a weekend! A few days ago I posted something similar (I went on holiday for a week) and I showed what I took with myself and some “sweet” people sent me “not too nice” comments… So I guess I wont post something like this anymore :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *