Search
Close this search box.

Ik door de jaren heen

 photo Foto0167copy_zps7fb1195d.png

Ik ga alweer 20 jaar mee en ik ben de afgelopen jaren heel wat veranderd. Van dun meisje met bril naar een brunette zonder bril en helaas niet meer zo dun. Benieuwd hoe ik er door de jaren heen heb uitgezien? Kijk dan snel met me mee!

Dit was de oudste foto die ik kon vinden, die was met oud en nieuw en toen staken mijn zusje en ik sterretjes in de tuin af. Ik had hier nog geen bril dus ik was hier een jaar of 7 /8.

En hier ik met mijn eerste bril, als ik het zo terug zie denk ik echt wat een verschrikkelijke bril..

Op vakantie in Turkije, een prachtige achtergrond. Alleen ik sta er een echt verschrikkelijk op.

Deze foto is ook in Turkije, met wat korter haar.

Hier had mijn moeder mijn haren gekruld voor kerstviering op de basisschool in groep 6 of 7. Ik had van zijn zakgeld speciaal een lipgloss gekocht voor die avond. Het was volgens mij ook mijn eerste lipgloss.

Ik met mijn geliefde Nike zonneklep, ik had dat ding echt altijd op. Dit is trouwens in Frankrijk.

Dezelfde zomervakantie alleen hier ben ik in Limburg was dicht bij de Hertog Jan fabriek kan ik me nog herinneren.

Dagje Hellendoorn. Ik heb hier echt verschrikkelijke bergschoenen aan en mijn haar was helemaal verpest en kort.. Ik zat hier denk ik in de 2de klas.

In deze tussentijd heb ik niet veel foto’s maar na de pubertijd ben ik enorm veranderd vind ik zelf en positief ook. Ik kreeg lenzen en viel behoorlijk af. Op deze foto was ik 15 denk ik.

Als ik deze foto zie denk ik meteen, was ik maar weer zo dun. Hier ben ik 16.

Uitwisseling in Oktober met Polen, hier ben ik op een concentratiekamp.

Winter van 5 jaar geleden achter mijn huis, iedereen schaatste ik had helaas toen nog geen schaatsen.

Deze foto is denk ik een drie jaar oud.

 photo Foto0167copy_zps7fb1195d.png

2 jaar geleden bij het Bevrijdingsfestival.

 photo IMAG0454_zpsf21e7a8f.png

Terrasje pakken in Amsterdam, 2 jaar geleden.

 photo IMG_5465_zpsbec00581.jpg

Najaar 2011, in de macdonalds in Amsterdam!

Op mijn 19e verjaardag, deze is dus een jaar oud!

Hier had ik nog blond haar, wanna go back als de zon weer terug is!

Zomer 2012.

En ik afgelopen maand!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

65 reacties

 1. Hmmm, ik snap dat je nu misschien graag slanker zou willen zijn (ik ben zelf net 30 kg afgevallen) maar als tiener was je wel héééél dun hoor! Niet zo mooi vind ik voor een volwassen vrouw…
  Veel meiden van die leeftijd zijn zo dun en daar heb je vaak geen controle over, het is vaak voordat ze een vrouwelijker figuur krijgen. Je bent nu een hartstikke mooie meid!

  1. Ben ik het mee eens! Ik denk dat het vaak niet gezond is om terug te willen naar je lijf van dunne tienermeisje. Het vrouwenlichaam ontwikkelt zicht gewoon heel erg nog na die tijd!

 2. Wat leuk om al die veranderingen te zien! Ik vind je echt een mooie meid, met bril, zonder bril, dik of dun, wat maakt het uit; als je maar goed in je vel zit!
  Trouwens ik vind je figuur zo heel mooi!

 3. Zo, je bent zeker veranderd in de loop van de jaren. Ik zou ook eens zo’n artikel moeten maken, want dan krijg je ook foto’s van grijs muisje tot opgebloeide tiener. Leuk om te zien dit!

 4. goh, ik vind je toch wel heel dun op die foto’s waar je terug naartoe wilt, ik persoonlijk vind dat niet mooi zeker omdat je nu ook ouder bent

 5. Je bent prachtig aranka! Als ik heel eerlijk ben vind ik je nu ook mooier dan toen je zo dun was. Je bent nu gewoon een mooie vrouw! Daar was je nog meer een meisje!

 6. Persoonlijk vind ik je figuur nu veel mooier! Ik schrok zelf een beetje bij één foto, daar waar je 16 bent. Daar ben je wel heel dun. Wees maar trots op hoe je er nu uitziet. Veel vrouwelijker. Maar ik snap het wel hoor, ik heb ook jaren 50kilo gewogen en ben het afgelopen jaar 5 kilo aangekomen. Ik vind mezelf er nu een stuk gezonder uitzien :)

 7. Leuke foto’s! Wat ben je veranderd zeg, maar dat is volgens mij iedereen wel een beetje. Ik vind dat je er nu nog mooier uitziet dan toen je 16 was hoor. Niet dat je toen niet mooi was hoor.

 8. Ik ben in de pubertijd ook best veel aangekomen. Ik was dan ook wel erg dun en wanneer je ouder wordt is het ook van zelf sprekend dat je aankomt en vrouwelijke vormen krijgt. Toch begrijp ik het wel. Ik keek laatst ook foto’s terug en toen dacht ik hetzelfde. Al zal het niet gezond zijn dat ik nu weer zo dun zal zijn. Erg leuk om je foto’s te zien en je bent inderdaad erg veranderd :D

 9. Erg leuk om te zien! Je ziet wel overal dat jij het bent, leuk! :) En die foto dat je zo dun bent, daar schrok ik wel van! Je hebt nu echt een prachtig figuurtje!

 10. Super leuk om te zien! Jij hebt echt een hele transformatie ondergaan maar echt op een positieve manier. Ik vind je qua lichaam nu veel mooier dan op je 16e. Dat vind ik iets te dun.

 11. Heel leuk om te zien zo! En ik vind je er nu veel vrouwelijker en volwassener uitzien dan toen je zestien was hoor. Die foto van drie jaar geleden is mooi trouwens! Ik zou het ook wel leuk vinden om zo’n post te maken maar dan moet ik nog even vijf jaar wachten haha ;)

 12. Als ik heel eerlijk ben vind ik je er mooier uitzien zoals je nu bent als op die foto waar je bijschrijft dat je wel weer zo zou willen zijn. Vind ik persoonlijk te dun! Leuke post dit:)

 13. Wat leuk om te zien! En WAUW, wat een hele mooie foto is dat op zo’n grasveldje bij water (met onderschrift: Deze foto is denk ik een drie jaar oud) echt heel mooi!

 14. ik vind dat je met de jaren er steeds beter uit bent gaan zin :) en je bent helemaal niet dik? Tenminste, ik zie het niet op de laatste foto’s of je hebt heel flatterende kleding aan. Gewoon normaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *