Ik ben op vakantie!

Ik klink misschien enthousiaster dan ik werkelijk ben, want ik heb er eigenlijk helemaal geen zin. Twee weken lang kamperen in .. – nee geen zonnig Frankrijk, Spanje of Italië voor mij – Assen. Ja, je leest het goed Assen. Nouja misschien moet ik nog een beetje van geluk spreken dat we in een redelijke grote stad op vakantie gaan zodat ik lekker kan shoppen en overal naar toe kan waar ik wil. Maar ik ben dus 2 weken weg en dat betekend 2 weken haast geen omkijken naar de site.

Ik ben benieuwd hoe ik dat ga volhouden, maar het zou wel moeten. En misschien is het maar goed ook, een beetje internet afkicken. Alleen mijn laptop gaat wel mee op vakantie en we hebben ook nog eens internet op onze plek als het goed is, dus misschien kick ik wel helemaal niet af.

Ach we gaan er het beste van maken, we hebben een leuke camping met een leuke plek. We staan aan een grote plas waar we lekker kunnen pootje baaien. Er is een mooi groot zwembad bij waar ik lekker in kan zwemmen en we zijn zo in Assen zelf. Ik hoop wel dat we een beetje gunstig weer hebben want de hele tijd in de caravan zitten vind ik ook helemaal niks. En ik hoop dat mijn zusje en ik het een beetje droog houden in ons tentje.

Aan jullie heb ik natuurlijk ook gedacht, als het goed is staat er elke dag gewoon een nieuw artikel online, zodat jullie niks hoeven te missen en helemaal niet merken dat ik op vakantie ben!

Nou tot over 2 weken en ondertussen ben ik vast nog wel een paar keer online te vinden en je kunt me natuurlijk altijd volgen op twitter!

Hebben jullie nog shop tips voor mij in Assen of andere leuke dingen daar in de buurt? Niet Zwolle zeggen, want daar woon in zelf, haha!

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Paola
  20 augustus 2011 at 09:20

  Assen heeft wel een leuk zwembad en groningen en hoogeveen zijn buiten Assen leuk om te winkelen! Misschien zie ik je vandaag nog wel in Assen! Fijne vakantie :D

 • Reply
  Alyssa
  20 augustus 2011 at 09:32

  Misschien valt het wel mee :)! Heel veel plezier.

 • Reply
  Yvonne
  20 augustus 2011 at 09:46

  Hoogeveen! (ik woon daar zelf ;d) Als je daar misschien gaat shoppen kun je dat dan zeggen? Want het lijkt me echt heel erg leuk om jou te meeten!

  • Reply
   Aranka
   20 augustus 2011 at 09:48

   Natuurlijk, volg je maar op Twitter en zeg dat jij het bent en dan komt het helemaal goed!

   • Reply
    Yvonne
    20 augustus 2011 at 18:06

    Okee! Lijkt me superleuk! ik volg je nu mijn twitternaam is xxyvonne1997 :)
    Is het goed dat dan samen met een vriendin van mij kom? Haar naam is Emy.

 • Reply
  Miranda
  20 augustus 2011 at 10:58

  Misschien valt het wel mee, veel plezier.

 • Reply
  LottedeJ
  20 augustus 2011 at 11:39

  Ahhh! Ik hoop dat je het toch nog naar je zin zult hebben. En het weer is al een stuk beter dan dat het de rest van de zomervakantie is geweest, dus dat is al wel een voordeel. Have fun!

 • Reply
  Lea
  20 augustus 2011 at 12:09

  Ik zou het geweldig vinden als ik twee weken op vakantie zou gaan naar assen, moet maandag namelijk alweer beginnen met school ):
  Veel plezier trouwens!

 • Reply
  Tamara
  20 augustus 2011 at 20:57

  Veel plezier! Ik hoop dat je er toch een beetje van kunt genieten!

 • Reply
  Jildou
  21 augustus 2011 at 10:25

  Je kunt altijd de trein naar Groningen nemen, binnen 20 minuten ben je in hartje groningen.
  Je kunt ook altijd nog gevangenisdorp Veenhuizen bezoeken. Zóóó leuk :p Hé we hebben een eigen bierbrouwerij haha.

  Veel plezier!

 • Reply
  By Sjanty
  22 augustus 2011 at 21:03

  Hele fijne vakantie en wat ontzettend fijn dat je site weer back in business is!

 • Reply
  marloes
  26 augustus 2011 at 17:10

  Hele fijne vakantie :) Assen is wel een hele gezellige stad hoor. Ik kom zelf oorspronkelijk uit Beilen, dat ligt onder assen, maar ben 2 jaar geleden verhuist naar een plaatsje onder Nijmegen.
  Hoop dat je zeker een leuke vakantie hebt!

 • Reply
  jennifer
  28 augustus 2011 at 13:59

  haha ik woon in assen!
  ik vind het een beetje saai maargoed ik woon er ook al mijn hele leven..
  ehmm wat je in assen kunt doen; je kunt zwemmen in de Bonte Wever, en je kunt ook naar het centrum gaan om te ‘shoppen’ voor zover dat mogelijk is (ik vind het echt saai om te shoppen hier haha :p).
  en verder kun je hier wel mooi fietsen (vind mijn moeder). + er is een drents museum.
  en je kunt ook overal komen via het station, dus in groningen ben je binnen 20 minuten voor 10 euro, heen en terug :).
  && als het lekker weer is kun je naar baggelhuizen gaan, naar de baggelhuizerplas! dat is echt leuk, een soort van strandje. daar kan je iedereen vinden als het lekker weer is :)

 • Laat een reactie achter