Search
Close this search box.

Ik ben op vakantie! + Lief dagboek en lezeressen

twinchicks -

Op dit moment ben ik mijn laatste spulletjes aan het pakken voor de vakantie, vanmiddag vliegen we namelijk naar het zonovergoten Gran Canaria om daar lekker twee weken van het mooie weer, lekkere stranden en het uitgaansleven te genieten. Afgelopen week ben ik druk bezig geweest voor de site en elke dag staat er een artikel voor jullie klaar, helaas geen twee maar toch wel één. Om jullie toch nog een kijkje te geven in mijn vorige week een korte lief dagboek en lezeressen!

Ze liggen alweer in de winkel, de pepernoten, zelf ben ik helemaal gek op deze pepernoten!

Shiba had weer haar gekke half uurtje, zichzelf verstoppen in de bloempot…

Op het event van u-pr, hier stonden ze met de yoghurt barn, dit is echt heerlijk! Ze hebben een winkel in Utrecht en nu ook eentje in Amsterdam!

De nieuwe MAC Antonio collectie, echt prachtige producten bevat deze collectie.

Ook kon je je haar laten invlechten, bij mij hadden ze een prachtige vissengraat vlecht gemaakt!

De HelloFresh box kwam binnen, jeutje die doos was echt mega!

Onze aardbeienplantjes, we hebben er heel wat, haha!

HelloFresh dinner, wortelsoep met zoete aardappels en fetahapjes!

Samen met Charlotte bij het u-pr event! Lotte maakte de foto!

Heekfilet met surinaamse rijst en wittekool. De vis was echt heerlijk!

Essence Gel Nails At Home binnengekregen, gelukkig want hier kon ik ze nergens in de schappen vinden. Ze zitten trouwens in het grote schap, maar die was helaas overal leeg :(

Beautybox en de Truly Yours binnen! Ik vind het nog steeds leuk die boxen, elke keer is het weer een verrassing wat er in zit!

Shiba is al heel groot en lekker ondeugend! Maar gelukkig ook heel lief!

En voor nu, tot over twee weken!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

46 reacties

  1. Leuke foto’s! Die doos van HelloFresh is inderdaad mega, maar ik zie wel iedere keer lekkere en gezonde dingen voorbij komen! Inspirerend! Hele fijne vakantie, geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *