Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ik ben jarig!

Ik ben jarig!

Geloof het of niet, vandaag mag ik 23 kaarsjes uitblazen! Bizar eigenlijk, alweer 23 jaar! Ik voel me soms net een oud wijf die alles al voor elkaar heeft op haar 23e en de meeste leeftijdsgenootjes nog lekker aan het studeren en feesten zijn. Maar goed, dat ben ik helemaal niet, want ik blaas vandaag nog ‘maar’ 23 kaarsjes uit! Gelukkig helemaal gezond en gelukkig.

Mijn verjaardag, eigenlijk vind ik dat altijd een hele speciale dag en ook weer niet. Je voelt je niet echt anders, maar als het dan echt gevierd wordt en er mensen voor je langskomen of de slingers er hangen voelt dat wel even anders. Ik vier mijn verjaardag eigenlijk niet zo uitgebreid, ik ben dit weekend lekker vrij dus kan lekker alles op mijn gemak doen. Overdag zullen de nodige boodschappen gehaald worden en misschien dat Danny en ik nog iets leuks gaan doen en ’s avonds komt alle familie langs.

De verjaardag voor mijn vrienden hou ik altijd apart en dit jaar wilde ik eens wat anders. Ik zie mijn vrienden sowieso elke week of meerdere keren per week dus weer thuis afspreken leek me een beetje saai. Daarom gaan we dit jaar maar eens wat leuks doen (niet dat thuis zitten niet leuk is) en gaan we bowlen, karten en lasergamen! Daar heb ik heel veel zin in en kijk ik al weken naar uit.

Voor de rest is het gewoon een rustige verjaardag met geen gekke dingen, tenminste dat verwacht ik niet. En voor nu ga ik lekker genieten!

Bron afbeelding: blinkandyoullmiss

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

48 reacties

  1. Nu maar hopen dat je een strike gooit op je verjaardag!
    Hartelijk gefeliciteerd….
    Maak er een gezellige dag van, X

  2. Geniet er lekker van en nogmaals gefeliciteerd! Ik voel me soms echt een oud wijf; ik word volgende week 25, woon samen en zit op school met mensen die net 18 zijn en voor het eerst op kamers gaan. Ach, houdt me jong haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *