Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ik ben geslaagd voor mijn opleiding!

Oké, dit voelt echt heel raar. Zo zit je hartstikke in de stress voor je rijbewijs en school met afstuderen en ineens is het allemaal voorbij. Ik ben ook geslaagd voor op opleiding en mag twee diploma’s in mijn zak steken voor de opleiding Marketing en Communicatie! Nog een last van mijn schouders af en ook meteen mijn eerste school diploma!

Ik weet dat het nog steeds erg rustig is op mijn blog maar nu ga ik er weer helemaal voor vanaf morgen. Ik ben klaar met school en ga niet verder studeren. Ik heb mijn papiertje van het MBO niveau 4 en daar ging het mij om. Ik wil nu gewoon full-time gaan bloggen en van het leven gaan genieten. Studeren kan ik daarna altijd nog doen met een avondopleiding of natuurlijk een baan zoeken met dit diploma op zak kan natuurlijk ook!

Ben in ieder geval blij dat ik nu ook eindelijk een schooldiploma heb en het nu achter me kan laten, dat was dan mijn laatste schooldag voor een hele lange tijd!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

55 reacties

  1. Wat lijkt dat me raar zeg, klaar zijn met school! Maar wel heeel fijn, geen stress meer, een diploma op zak en geen baan te hoeven zoeken… En full time je hobby uit mogen oefenen, you did it girl!

  2. Gefeliciteerd! Wat zal er een last van jouw schouders afvallen ;-) Nooit meer rijlessen en niet meer aan school hoeven denken. Heeeerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *