Search
Close this search box.

Ik ben donderdag te zien in Koffietijd!

Het is alsof een droom van mezelf uitkomt, van de week ontving ik namelijk een mail van de redactie van Koffietijd, of ik het misschien leuk vond om aan tafel aan te schuiven en wat wilde vertellen over zelfgemaakte beauty producten. Ik kon wel een gat in de lucht springen maar ook meteen de zenuwen namen toe. Ik op tv, in Koffietijd, bij al die bekende mensen, met allemaal camera’s, durf ik dat wel!?

Natuurlijk durf je dat wel Aranka, kom op je kan het! Zo gezegd en zo gedaan, aanstaande donderdag ben ik dus te zien in Koffietijd op RTL 4 van 10 tot 11, niet de hele afleveringen maar ongeveer 5 minuutjes in de aflevering over zelfgemaakte beauty producten. Ik vind het echt enorm spannend en eng, maar het is een kans die ik niet kan laten liggen. Hoe gaaf is het om op tv te komen en daar mijn eigen zegje te doen!

Dit is mijn eerste keer op de televisie, dus vind het echt doodeng en ik slaap de nacht daarvoor vast ontzettend slecht door de zenuwen, maar dat is het vast allemaal waard! Want is vind het echt ontzettend gaaf en leuk.

Dus willen jullie mijn televisie primeur bewonderen, kijk dan donderdag vanaf 10 uur ’s ochtends naar Koffietijd op RTL 4!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

53 reacties

  1. Wauw geweldig, ben echt super blij voor je! Ik kan het helaas op het moment zelf niet kijken,maar ga het later zeker terug kijken. Veel succes meid!
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *