I Love Strawberry

Vandaag de dag van de liefde, kwam ik ook een grote liefde bij de TBS een heerlijk grote fles strawberry shower gel tegen. Ik had hem al vaker zien staan, maar had hem niet gekocht omdat ik al genoeg zeep in mijn kast had staan en dat nooit op kwam. Maar vandaag stond hij er nog steeds en besloot hem mee te nemen. Want ach het is Valentijn en jezelf een beetje verwennen mag toch wel?

Dit is hem dan, de mega verpakking van wel 750 ml! Nou daar ga ik zeker een tijdje mee doen voordat hij op is. En hij kostte me maar 9 euro en een klein flesje van 250 ml kost al 6 euro dus dit is echt super mooi meegenomen! Hij ruikt echt heerlijk naar aardbeien en ik heb echt zin in de zomer als ik dit ruik!

Een valentijns actie was dat je er nog een zeepje in de vorm van een hartje bij kreeg. En dit was toevallig ook in de geur strawberry! Ik helemaal blij. Ik ga hem denk ik niet als zeep gebruiken maar lekker tussen mijn kleren leggen zodat het lekker gaat ruiken!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Jessica
  14 februari 2011 at 18:01

  Ik heb de Sweet Lemon douchegel,
  ben ik echt gek op.
  Zeker in combinatie met de bodybutter.

 • Reply
  Silva
  14 februari 2011 at 18:37

  Lijkt me echt heerlijk ruiken :)

 • Reply
  Dewi
  15 februari 2011 at 22:14

  Deze is echt super lekker he :)
  Ik ben trouwens net een beautyblog begonnen: http://addicted-2-dior.blogspot.com
  Alle tips zijn welkom :)

 • Laat een reactie achter