I Heart Makeup Unicorn Heart Highlighter

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Een vriendin tipte mij op deze prachtige highlighter die in het Trekpleister foldertje stond. Goed, wij als make-up liefhebbers waren meteen verkocht en wilde hem maar wat graag hebben. De rainbow highlighters zijn helemaal hot en ik was dan ook heel erg benieuwd naar deze betaalbare en goed verkrijgbare variant van I Heart Makeup. Ik had geluk en nam de laatste highlighter met me mee naar huis. Ik kan niet wachten om hem te testen!

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

I Heart Makeup kennen jullie waarschijnlijk wel door de prachtige highlighters en chocolade oogschaduw paletten. Allemaal eigenlijk dupes van het merk Too Faced, alleen dan een stuk betaalbaarder. I Heart Makeup is te koop bij verschillende webshops en af en toe in een batch bij de Kruidvat en dus nu ook Trekpleister. En als ik het goed heb begrepen is het ook te koop bij de nieuwe Kruidvat in de stad filialen. Het is dus prima te koop in Nederland.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Het Unicorns Heart is zoals je misschien al wel kan raden, weer verpakt in de typische hart verpakking van het merk waar de andere blushes en highlighters ook in zitten. Alleen deze is wel speciaal, want deze heeft hele bijzondere kleuren zoals paars, blauw, groen, geel en roze. Ik ben razend benieuwd hoe dat uit gaat pakken op het gezicht. Zou ik dan een blauwe of groene glans hebben?

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

En als we de highlighter uit de verpakking halen komt daar een mooi wit hartje tevoorschijn met glanzende letters in alle kleuren van de regenboog, het is maar net hoe je er tegenaan kijkt. Toepasselijk op de kleuren van de highlighter, erg leuk gedaan! Het hartje is trouwens wel aan de grote kant en zeker aanwezig in de stash. Maar het heeft zelf dan ook een inhoud van 10 gram en dat is behoorlijk wat.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

En als we de deksel van de verpakking halen zie je de mooiste highlighter die je ooit hebt gezien, tenminste dat vind ik. Ik vind hem er echt ontzettend gaaf uitzien. Super tof gedaan met die 5 pasteltinten. Het is zeker niet een product waarvan je meteen denkt, die gaat me geweldig staan, maar het hebben gehalte is gewoon heel erg hoog.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

I Heart Makeup noemt het zelf ook de regenboog highlighter en dat is ook goed gelukt. Deze vijf prachtige kleuren uit de regenboog glanzen je echt tegemoet. De verpakking is zoals ik al zei vrij groot maar wel makkelijk in gebruik met een grote kwast, dat is dan wel weer prettig.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Hier kun je de kleuren echt heel erg goed zien. Je ziet paars, blauw, groen, geel en roze allemaal apart van elkaar. De stroken zijn net te klein om de kleuren echt apart van elkaar te kunnen gebruiken. Maar ik ben heel benieuwd wat hier zometeen voor een combinatie uit gaat komen.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Dit zijn alle kleuren apart van elkaar.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

En dit zijn alle kleuren samen! De highlighter heeft duidelijk een koele ondertoon en dat komt natuurlijk ook omdat de blauwe en groene kleur vrij dominant aanwezig zijn. En de pigmentatie is echt geweldig, wat een glans! Ik zou het bijna met een Becca highlighter gaan vergelijken.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Mijn wang met alleen bronzer.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Mijn wang met bronzer en de I Heart Makeup Unicorn Heart Highlighter. Hij geeft echt een hele mooie glans en is koel van kleur, erg mooi!

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Maar pas wel op dat je de kwast maar heel lichtjes in de highlighter dipt en hem goed aftikt want anders ben je echt een kerstbal zo goed gepigmenteerd is ‘ie. Maar op het gezicht ziet hij er heel mooi uit als je ook al een wat koelere look draagt. Ik denk dat hij bij echt een warme look wel wat afsteekt.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Ik ben echt verliefd op deze prachtige highlighter. Het idee is leuk, de verpakking ziet er mooi uit en de kwaliteit is ook nog eens super. Ik vind het zeker een leuk make-up hebbedingetje voor in je stash en een vrij uniek iets. De I Heart Makeup Unicorn Heart Highlighter is nu te koop bij de Trekpleister voor € 5,99 en onder andere ook bij Boozyshop. Wat vinden jullie van deze kleurrijke highlighter?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  chucky1012
  25 november 2016 at 07:08

  Prachtig en ik heb hem ook ;-)

  Xoxo

 • Reply
  Yvonne
  25 november 2016 at 07:26

  Mooi! Ik zou bij mezelf (met mijn warme/neutrale ondertoon) en warme kleur blush erbij gebruiken omdat ik anders wit zou uitslaan denk ik. :)

 • Reply
  Susan
  25 november 2016 at 07:52

  Alleen voor de looks wil je deze al hebben!

 • Reply
  Diana
  25 november 2016 at 08:27

  Super mooie highlighter!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  25 november 2016 at 09:25

  Wauw!! Wat een plaatje, die wil je toch gewoon hebben? Ik vind de kleur wel een beetje te koel, dus ik zou ‘m zelf niet zo gebruiken.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  25 november 2016 at 10:14

  Hij ziet er echt heel erg tof uit!!

 • Reply
  femketje
  25 november 2016 at 13:42

  ik zou ‘m alleen al scoren voor de naam XD

 • Reply
  Nicole Sczasny
  25 november 2016 at 15:34

  Wauw dit effect had ik niet verwacht!

 • Reply
  Jolanda
  25 november 2016 at 18:43

  Hebben, hebben…. ik heb ook een blush van I heart en die is echt fijn.

 • Reply
  Mariska
  25 november 2016 at 19:07

  Heb je hem nu ontvangen of heb je hem gekocht? :p ik vind hem heel leuk, leuk bedacht ook. Was vandaag nog bij Trekpleister maar had hem niet gezien :( Wel MUA palettes.

  • Reply
   Aranka
   25 november 2016 at 22:12

   Deze heb ik gewoon gekocht, als ik hem had gekregen stond dat er duidelijk onderaan het bericht bij!

   • Reply
    Anouk
    5 december 2016 at 20:53

    Ik vroeg me dat ook af, aangezien onder het bericht ‘Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen’ staat ;-)

    • Reply
     Aranka
     6 december 2016 at 08:11

     Oooh dat komt er standaard onder te staan, heb het niet weggehaald! Ik heb hem echt zelf gekocht, haha. Zal het zo op de pc even aanpassen!

 • Reply
  Alexa Op 't Land
  25 november 2016 at 21:37

  heel erg tof!

 • Reply
  Mandy (BellaMandy)
  25 november 2016 at 23:24

  Ooo, wauw! Alleen al voor het leuke uiterlijk zou ik ‘m zo aanschaffen! Maar de uiteindelijke kleur valt me ook zeker niet tegen. En hij is ook nog erg betaalbaar zie ik.Deze gaat op mijn verlanglijstje ;)

 • Reply
  rachel
  26 november 2016 at 11:27

  ik heb hem gekocht maar aan 1 van mijn dochters gegeven omdat hij bij mij te wit was maar hij is wel heel erg mooi!!

 • Reply
  aboutsbstyle
  26 november 2016 at 16:46

  Wouw wat een mooie highlighter zeg. En wat een budget proef weer. Liefs aoraya

 • Reply
  Mariëlle
  5 december 2016 at 09:30

  Ik vind het idee echt super vet! Maar ik weet niet of ik hem op mezelf mooi zou vinden haha

 • Laat een reactie achter