I Heart Makeup Naked Chocolate Palette + nieuwtje

 photo I Heart MakeUp Naked Chocolate Palette_zps8udrlmqp.png

I Heart Makeup, we hebben er een tijdje niets meer over gehoord. Maar daar ga ik vanaf vandaag verandering in brengen. Het merk kennen we van de prachtige paletten, mooie blushes en goede prijzen. Het is een super leuk budgetmerk dat alleen in Engeland te koop was … maar ik heb een heel leuk nieuwtje voor jullie! En ik vertel jullie natuurlijk ook wat over dit prachtige palette!

 photo I Heart MakeUp Naked Chocolate Palette_zps8udrlmqp.png

Het spannendste bewaar ik voor het laatst, we gaan het eerst over dit prachtige palette hebben. Makeup Revolution en I Heart Makeup zijn familie van elkaar, dat zie je eigenlijk meteen wel terug. MUR is een wat klassieker merk met wat rustigere verpakkingen en IHM knalt er echt lekker uit. Het merk heeft ook veel dupes van andere merken met fantastische kwaliteit. We kennen natuurlijk allemaal de Too Faced Chocolate Bar paletten en IHM heeft daar een prachtige dupe van. Maar naast die dupe hebben ze ook een heel mooi op zichzelf staand palette, het Naked Chocolate palette!

 photo I Heart MakeUp Naked Chocolate Palette2_zpsjglt9ckl.png

Het palette ziet er misschien niet heel bijzonder van de buitenkant uit. Of nouja, eigenlijk wel, want het heeft een opmerkelijke verpakking. Een reep chocolade die weg smelt. Als ik heel eerlijk mag zijn vind ik het er niet echt mooi uitzien en oogt het ook een beetje goedkoop. Jammer want de inhoud van het palette komt zo niet echt tot zijn recht.

 photo I Heart MakeUp Naked Chocolate Palette7_zpsc1lhz2v0.png

Goed, maar het gaat natuurlijk niet om de buitenkant, maar om de binnenkant van het palette. En de kwaliteit is natuurlijk nog veel belangrijker. Het doosje is gemaakt van stevig plastic en gaat makkelijk open en dicht. Het palette is vrij aan de maat en is niet echt heel erg handig mee te nemen in je handtas. Maar mocht je op vakantie gaan en een compleet palette willen meenemen is dit een goede keuze!

 photo I Heart MakeUp Naked Chocolate Palette6_zpsvm3ovc1x.png

Bij chocolade denken we natuurlijk aan bruin en daarmee zit je meteen in de goede richting. Dit palette heeft dan ook mooie warme nude tinten die vooral bruin van kleur zijn. Het palette heeft in totaal 16 verschillende kleuren die allemaal divers van elkaar zijn.

 photo I Heart MakeUp Naked Chocolate Palette3_zpsnsmp473d.png

Het palette is volledig uitgerust met een dubbele spons applicator en een grote spiegel in de deksel. De pans hebben een goede grootte waardoor je er gemakkelijk met je kwast in kan. Het palette heeft diverse kleuren die zowel shimmer als matte zijn.

 photo I Heart MakeUp Naked Chocolate Palette4_zpshfgqogsj.png

De kleuren van het palette spreken me erg aan, het zijn echt meer de wat warmere kleuren die ik zelf altijd erg mooi vind. Fijn is ook dat de highlighter kleuren een grote pan hebben omdat je deze eigenlijk heel erg vaak gebruikt.

 photo I Heart MakeUp Naked Chocolate Palette5_zpst3gfaql1.png

De oogschaduws zijn heel romig en zacht van structuur maar zonder dat ze veel losse poeder achterlaten. Ze voelen gewoon als kwalitatieve en goede oogschaduws aan. Ik ben goede kwaliteit van dit merk gewend en ben dus ook heel erg benieuwd naar dit palette. Maakt het mijn verwachtingen waar?

 photo I Heart MakeUp Naked Chocolate Palette9_zpsrktjuvnm.png

Op de bovenste rij vinden we vijf verschillende kleuren, van links naar rechts: Smoothly, Divine, Mocca Lover, Dipped en Choc-fest. De eerste vier kleuren hebben een mooie shimmer en de laatste kleur is matte. Als ik naar de swatches kijk ben ik heel enthousiast. Dit ziet er toch geweldig uit?

 photo I Heart MakeUp Naked Chocolate Palette10_zps6y5bkykp.png

In de middelste rij vinden we zes verschillende kleuren waarvan er vijf shimmer zijn en één matte. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze kleuren toch best wel een beetje op elkaar vind lijken. Van links naar rechts zie je: Adorable, Buttons, Frosted Choc, Delight, Sweet Shop en Sugar. Ook deze kleuren hebben een geweldige pigmentatie.

 photo I Heart MakeUp Naked Chocolate Palette11_zpsjdobcbog.png

De laastste rij heeft ook vijf verschillende kleuren en wat meer matte tinten, dat zie je eigenlijk meteen terug in de pigementatie, maar toch valt die me zeker niet tegen.Van links naar rechts zie je: Double-Dip, To-Ble-Rone, Wonka, Milky en Way.

 photo I Heart MakeUp Naked Chocolate Palette12_zpswvw6hobj.png

 photo I Heart MakeUp Naked Chocolate Palette14_zpsr9owwsbq.png

Ik heb een look gemaakt me de kleuren Mocha Lover (over het hele ooglid), Frosted Choc (in de crease), Adorable (in de binnenste ooghoeken en Smoothly onder mijn wenkbrauwen. De oogschaduws geven een goed pigment af aan het ooglid en blenden heel erg makkelijk met elkaar zonder kleur te verliezen. Echt, wat een top palette is dit voor weinig geld!

 photo I Heart MakeUp Naked Chocolate Palette8_zpshqh4kbr4.png

I Heart Makeup komt naar Nederland!

Ik mag het aan jullie verklappen, I Heart Makeup komt ook naar Nederland! Ik mag er nog niet teveel over zeggen, maar ik heb dit wijsje voor jullie:

Rond week 46 komt een specifiek assortiment van I Heart Makeup eerst bij 148 winkels te liggen waar je “pleisters’ kunt “trekken”. Twee weken daarna bij 487 filialen van de drogist die ook wel “Kruidnoten zal beVatten” voor Sint. Je weet, ook jij mag de merknamen niet noemen. Het gaat om de grootste filialen alhoewel er nog eens 450 zijn die alleen de chocolade paletten zullen hebben.

Hier kunnen jullie volgens mij wel wat mee toch ;)? Het gaat om de populaire producten van I Heart Makeup zoals de paletten, blush hartjes en dat soort dingen, ik ben heel benieuwd hoe het eruit gaat zien! Voor welke prijs dit palette straks te koop is weet ik niet, maar ik verwacht dat hij budget vriendelijk blijft!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

42 reacties

 • Reply
  Femke
  23 oktober 2015 at 06:15

  Ik vind de paletten van I HEART MAKEUP zo mooi. Zelf heb ik het #SELFIE! palette en die is ook al zo goed gepigmenteerd. Mooie look heb je gemaakt.

 • Reply
  Kelly
  23 oktober 2015 at 06:50

  Wauw die is erg mooi! Ik vind de verpakking juist wel leuk! Is weer eens wat anders

 • Reply
  Eline
  23 oktober 2015 at 07:39

  De paletten zijn zo leuk! De kleuren die ze hebben gekozen, zijn echt zo mooi. Het pigment is ook super goed, ik ben echt zo benieuwd naar dit merk

 • Reply
  Yvonne
  23 oktober 2015 at 08:13

  Fantastisch dat ze naar Nederland komen! Maar ik wist het voor de zomer al, haha. Het zou zelfs nu, vlak na de zomer in de schappen liggen. Maar nu blijkt het dus tegen het einde van dit jaar te zijn. Super! Ik ben zo benieuwd; dit palette heb ik al lang op het oog, maar wilde dus wachten tot het in de winkels ligt.

 • Reply
  Marloes | Budgetproof.nl
  23 oktober 2015 at 08:32

  Wauw, ik moest eerst 3 hele lastig weg te klikken advertenties wegklikken voordat ik het kon lezen :(. Ik snap ook dat advertenties een deel van je inkomen is, maar deze waren wel erg bizar ;). Misschien had ik gewoon pech.

  Yay, wat een goed nieuws zeg! Ik houd wel van raadseltjes haha. Kom maar op met die chocoladepaletten! <3

  • Reply
   Aranka
   23 oktober 2015 at 08:44

   Ik heb een nieuw banner systeem die ik erbij heb gekregen! Ik wil dit eerst even uittesten voor een maand (en ook om te zien wat het oplevert). Mocht dit mij niet bevallen, dan zet ik hem weer terug naar het oude systeem. Hoor er inderdaad veel negatieve reacties op en zelf vind ik het ook niet echt heel erg prettig.

   • Reply
    roxanne
    23 oktober 2015 at 11:29

    Ik heb er ook last van! elke keer loopt je website vast door die reclame zo irritant.kan hem wel 5 keer opnieuw opstarten. echt een minpuntje

   • Reply
    Ingrid
    23 oktober 2015 at 17:43

    Ik heb op mijn ipad en tel nergens last van.. (Geen adblock aan)

    • Reply
     Roswitha
     24 oktober 2015 at 08:19

     Ik ook niet op mijn telefoon en ook ik heb geen adblocker

  • Reply
   Froukje
   24 oktober 2015 at 22:30

   Ik keek op mijn computer en kreeg ook drie van die irritante reclames. Ik snap dat je er geld mee verdient, maar het is echt heel vervelend. 1tje lijkt me genoeg :P

 • Reply
  Maaike
  23 oktober 2015 at 08:57

  Wauw, wat een prachtig palette, met allemaal mooie kleuren! En wat TOF dat ze naar Nederland komen, can’t wait :)

 • Reply
  Mariëlle
  23 oktober 2015 at 09:00

  Ik vind hem prachtig, ik heb de donkere versie maar deze wil ik nu ook! :) En wat een leuk stukje tekst op het einde hihi!

 • Reply
  Willemse
  23 oktober 2015 at 09:00

  Deze is zo leuk!
  Mooie look heb je er mee gemaakt ook.
  Het versje is iig duidelijk hahaha.
  Wat grappig bedacht.
  Een tip voor Sinterklaas z’on chocolade pallet ;-)

 • Reply
  Esmée
  23 oktober 2015 at 09:03

  Jaaaa, hier word ik blij van ? Laat ik nou net in een van de grotere Trekpleister filialen werken, yesss! Laatst al een groot Catrice schap, en nu dit! Nu hopen dat de prijzen niet heel veel hoger liggen, zoals bij MUR… X

  • Reply
   Inkie
   23 oktober 2015 at 11:20

   Ik quote…..’Je weet, ook jij mag de merknamen niet noemen’.

   • Reply
    Ingrid
    23 oktober 2015 at 17:46

    Beetje onzin lijkt mij, dan had ze het niet moeten posten en moeten wachten tot het wel “gezegd” mocht worden

 • Reply
  Paola
  23 oktober 2015 at 09:07

  Wat een mooi doosje en de inhoud is ook verrassend goed! Leuk dat ze naar Nederland komen!

 • Reply
  Esmee
  23 oktober 2015 at 09:31

  Wat een prachtig palette. De swatches zien er mooi uit en echt kleurtjes die voor elke dag prima kunnen. Leuk om te zien dat ze het nieuws brengen in de vorm van een wijsje. Heel origineel en maakt het alleen nog maar leuker!
  XOXO esmee

 • Reply
  Lotte
  23 oktober 2015 at 09:39

  Leuk dat het merk ook naar Nederland komt! Vind ik een goede zet. Dit oogschaduwpalette is overigens niet zo mijn ding haha, ik hou meer van palettes met warmere tinten en ook wat meer kleurtjes erin.

 • Reply
  Julie
  23 oktober 2015 at 10:08

  Dit palette zou ik zeker kunnen aankopen omdat ik zelf dol ben op mijn Chocolate Bar Palette van Too Faced! :-)

 • Reply
  Ilse
  23 oktober 2015 at 10:29

  Wat een mooie kleuren in het palette. Het uiterlijk van het palette spreekt me alleen niet zo aan, maar gelukkig gaat het om de oogschaduws en niet de verpakking. Super leuk dat het merk naar Nederland komt!

 • Reply
  Dionne
  23 oktober 2015 at 10:36

  Oeeeh! Dit ziet er goed uit!

 • Reply
  Dagmar
  23 oktober 2015 at 10:39

  Wat een pareltje echt zo mooi! En geweldig nieuws, hoera!

 • Reply
  Eilish
  23 oktober 2015 at 11:28

  De eerste winkel zit hier al niet.. de 2e wel.. maar zal me benieuwen of het hier komt. Mua is ook nog steeds nergens in Zeeland te koop. Wat ik ronduit te belachelijk voor woorden vind. En makeup revolution heb k ook nog niet gezien.

 • Reply
  Elise
  23 oktober 2015 at 12:01

  Ik ben echt gek op Naked Chocolate van I Heart Makeup, nu ik de swatches zie wil ik hem weer snel gebruiken! Wat super leuk dat het nu ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn, een stukje makkelijker dan het bestellen. Ook fijn dat je ze kan swatchen en goed bekijken in de winkel..

 • Reply
  beautifulday4makeup
  23 oktober 2015 at 12:01

  Wauw, wat is de kwaliteit van dit palette goed!

 • Reply
  Nicole
  23 oktober 2015 at 12:07

  Ik vind dit echt een heel erg mooi palette. Ik kan niet wachten tot ‘ie in de winkels ligt.

 • Reply
  Tamara
  23 oktober 2015 at 12:28

  Wat leuk en grappig zo’n wijsje! Heel tof dat ze naar Nederland komen.

 • Reply
  Myke
  23 oktober 2015 at 12:42

  Ik verheug mij er nu al op om de producten te bekijken in de winkel! Leuke review en wat een fijn nieuwtje, hihi!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  23 oktober 2015 at 13:21

  Onwijs leuk dat het naar Nederland komt!! Ik heb dit palette in het bruin, die vind ik ook echt prachtig!

 • Reply
  Sabine
  23 oktober 2015 at 17:10

  Heb al heel veel van Mur en I heart makeup, alles van beide zijn aanraders! Hoop dat de prijzen wel gelijk blijven trouwens..dat grapje hebben ze ook al geflikt bij MUA, duurder in de winkel dan online.

 • Reply
  Kelly
  23 oktober 2015 at 18:07

  Mooi palette is het!

 • Reply
  manon
  23 oktober 2015 at 20:04

  Wat een super leuke palette is dit he

 • Reply
  Fabienne
  23 oktober 2015 at 22:36

  Wat een leuk nieuws! Ik ben gek op dit merk!

 • Reply
  Amelie
  23 oktober 2015 at 23:50

  Wat een mooi palette! En super leuk dat het nu zo goed verkrijgbaar gaat zijn!

 • Reply
  chucky1012
  24 oktober 2015 at 06:03

  Oeh lala…… dat ziet er zo mooi uit!
  Yoehoe eindelijk wordt het binnenkort hier ook verkocht.
  Wat een raadt spelletje ;-)

  Xoxo

 • Reply
  Merin Veronique
  24 oktober 2015 at 09:53

  Wat een leuke vormgeving! En de kleurtjes zijn ook erg mooi. Ik ben blij dat dit merk naar Nederland komt! :)

 • Reply
  Conny
  24 oktober 2015 at 09:58

  Ik vind het een mooie make up pallet.
  In welke filialen kan je het krijgen en waar

 • Reply
  Lesley
  24 oktober 2015 at 10:37

  Wat een goed nieuws! Het pallet ziet er inderdaad een beetje goedkoop uit maar de kleuren zijn prachtig! Kan niet wachten om dit zelf te testen :-)

 • Reply
  Dominique
  24 oktober 2015 at 17:04

  Wat een leuk palet! En natuurlijk fijn dat hij waarschijnlijk budgetvriendelijk blijft. Ik denk alleen dat ik heel de dag zin zou hebben in chocola haha

 • Reply
  Caitlyn
  24 oktober 2015 at 20:00

  Zo mooi! Die wil ik echt hebben! Een tripje Nederland dus :)
  xx

 • Reply
  Shannon
  24 oktober 2015 at 20:21

  Ik koop zowel MUR als I Heart liever online bij Makeup Musthaves, de prijzen liggen in de winkel veel hoger!:O

 • Laat een reactie achter