Search
Close this search box.

I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette5_zpslpvakt8h.png

Misschien hebben jullie het al wel gezien bij de Kruidvat of Trekpleister, de I Heart Makeup paletten en prachtige blushes. Ik heb al eerder over dit prachtige budget merk uit Engeland geschreven, maar toen was het nog niet in Nederland te koop. Voor een beperkte tijd zijn de mooiste paletten en blushes van I Heart Makeup bij de Trekpleister en Kruidvat te koop en ik laat jullie vandaag drie I Heart Obsession Palette paletten zien.

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette_zpspgz3putb.png

I Heart Makeup is een onderdeel van het Engelse budget merk Makeup Revolution, alleen dit merk heeft wat meer opvallendere producten en verpakkingen. Het was al goed nieuws dat Makeup Revolution nu te koop is bij verschillende Etos filialen, maar nu komt daar voor de feestdagen een heel aantal Kruidvat en Trekpleister filialen bij. De producten zijn in speciale displays te koop die gewoon in de winkel staan, helaas dus geen groot schap. Maar goed, ik ben allang blij dat het er in.

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette4_zpsybvl69h8.png

In laat jullie vandaag drie verschillende I Heart Obsession oogschaduw paletten zien in de kleuren: Pure Cult, Born To Die en Wild Is The Wind. Deze drie paletten zullen ook gewoon in de display liggen bij Kruidvat en Trekpleister, dat maakt het nog leuker!

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette1_zpsstfoftla.png

Dat het een budget merk is zie je er stiekem wel een klein beetje vanaf. De doosjes zien er een beetje goedkoop en vrij saai uit. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud, die spreekt me gelukkig wel aan.

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette2_zpsnjnb7t8m.png

De doosjes zijn gemaakt van stevig plastic en sluiten goed. Het doosje is voor de rest niet voorzien van veel luxe. Geen spiegeltje, maar wel een dubbele spons applicator, prima. In totaal bevat elk palette 10 verschillende kleuren met shimmer en zonder, mooie afwisseling dus.

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette7_zpsuizhajqn.png

Born to Die

Het eerste palette dat ik jullie laat zien is het Born To Die palette met wat natuurlijkere kleuren. Ook veel van deze kleuren zijn matte waardoor je er een hele subtiele look mee kunt maken. Doordat de meeste oogschaduw kleuren matte zijn, zijn ze wat poederig en korrelig. De kleuren in het geheel vind ik wel goed bij elkaar passen.

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette13_zpsswig3f7f.png

Swatches van de bovenste rij, je kunt meteen zien qua pigmentatie welke kleuren shimmer hebben en welke niet. De matte kleuren hebben een beduidend minder krachtige pigmentatie. Ook vallen de middelste drie kleuren wel heel erg in het één, jammer.

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette14_zpse17vpmov.png

De onderste rij ziet er beter uit, ook deze kleuren zijn allemaal matte. Het blenden met al deze kleuren gaat wat minder omdat ze zo droog en poederig zijn, ook verliezen ze dan wat kleur, jammer.

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette8_zpskaipavjs.png

Wild Is The Wind

Dit is een palette waar je van moet houden, het zijn niet de meest standaard kleuren. Toch vind ik het een mooi palette met kleuren die goed met elkaar te combineren zijn. Dit palette bevat ongeveer de helft aan shimmer kleuren en de andere helft is matte.

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette9_zpsbz2ow1qy.png

Helaas is de bovenste rij niet al te best qua pigmentatie. De oogschaduws zijn wel romiger dan het eerste palette, maar nog steeds is dit niet echt wat ik zoek.

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette10_zpsufdoqwau.png

Ook bij de onderste rij zie je goed het verschil tussen de shimmer en matte kleuren, dat vind ik toch wel jammer. Het lukt budget merken toch vaak niet die matte kleuren tot iets goeds te krijgen.

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette6_zpsa8oh3tt1.png

Pure Cult

Dit is mijn favoriete palette met prachtige warme kleuren die je iedere dag kunt dragen. Dit palette heeft veel shimmer kleuren en dat merk je ook meteen. De kleuren zij lekker romig en voelen zacht aan. Ook geven de oogschaduws veel kleur af waardoor je hier wel goede swatches krijgt.

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette11_zpswza3jjhx.png

Dit is de bovenste rij, ziet er goed uit toch?

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette12_zps32e0dznn.png

Ook de onderste rij heeft een goede kwaliteit! Ziet er erg mooi uit!

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette16_zps0y5zdjfh.png

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette15_zpsiz4v7a5b.png

En dan de look die ik met het Pure Cult palette heb gemaakt. Het is een subtiele look geworden die je prima elke dag kan gebruiken. De kleuren vallen een beetje weg als je ze aanbrengt op het ooglid en ze blend, maar het effect blijft nog steeds erg mooi. Ja, dit palette houden we er in!

 photo I Heart MakeUp I Heart Obsession Palette3_zpsninwftih.png

Ik heb een beetje gemengde gevoelens over de paletten, sommigen zijn het helaas net niet, maar het Pure Cult palette vind ik wel echt heel erg mooi en fijn. Helaas weet ik de verkoopprijs in euro’s niet van deze paletten, maar ik verwacht niet dat dat boven de 10 euro is. De I Heart Makeup producten zijn vanaf nu te koop bij Kruidvat (487 filialen) en Trekpleister (148 filialen). Gaan jullie wat inslaan voor de feestdagen?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

24 reacties

 1. Ik was van plan al deze palettes te gaan kopen vandaag bij kruidvat. En best blij dat ik hier de review zie en kan lezen. Nu weet ik precies welke palette ik ga kopen. De laatste dus.

 2. De eerste twee palettes vind ik niet zo geweldig, maar Pure Cult vind ik erg mooi. Ik heb alleen al tig paletten met deze kleuren dus ik laat hem voor wat het is.. Maar wel een heel fijn merk met altijd hele fijne prijzen.

 3. Fijne dat je ze gereviewd heb.
  Dat maakt de keuze een stuk makkelijker.
  (Ik weet ’t …..daar zijn reviews voor hahaha)
  Super leuk zo rond de cadeautjes maand, leuk als kleinigheidje of als je jezelf voor de feestdagen een nieuwe look wilt aanmeten zonder meteen diep in de buidel te hoeven tasten.

 4. Ziet er wel leuk uit, maar vind ze geen musthaves.
  Heb het al ooit eerder opgegeven als kritiekpuntje maar nu heb je weer paletten met felle tinten en alsnog ga je voor een look die je met ieder ander palet ook had kunnen maken. Dat vind ik een gemiste kans waarmee je jezelf kan onderscheiden.

 5. Pure cult ziet er aardig uit maar qua kleurencombinatie heb ik al genoeg paletten met deze kleurtjes dus ik sla even over! Wel fijn dat er weer andere leuke budget make-up verkrijgbaar is.
  Liefs,
  Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *