Huishoudelijke & Vakantie Action Shoplog

Onze vakantie staat voor de deur en we hadden nog wat producten voor in huis nodig. Waar koop je die dingen dan voor een prikkie? Juist bij de Action! Ik kwam met drie volle tassen thuis en laat jullie graag zien wat ik gekocht heb! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Vanessa
  6 mei 2016 at 15:12

  Action shoplogs zijn altijd leuk! Je hebt veel lekkers gekocht. Zo’n droogrek voor op de deur lijkt me trouwens erg handig!

 • Reply
  femketje
  6 mei 2016 at 15:31

  jaaaa love jouw action shoplogs :D ik moet nog zo’n nieuw droogrek hebben, mijn oude valt bijna uit elkaar na 10 jaar intensief gebruik XD

 • Reply
  Manon
  6 mei 2016 at 16:10

  Bij de Action kan je erg goede & handige dingen kopen!

 • Reply
  Tessa
  6 mei 2016 at 16:23

  Ik vind het ook altijd zo heerlijk om naar de action te gaan! Ik kom meestal met allemaal eten en 253 notitieboekjes thuis haha! Die rode kaarsen die je hebt gekocht.. dat zijn grafkaarsen… hahah misschien toch niet zo gezellig op het balkon!

  Liefs

 • Reply
  chucky1012
  6 mei 2016 at 18:48

  Leuke video om te zien wat je allemaal had gekocht bij de zeer budget vriendelijke winkel!

 • Reply
  Anneke
  6 mei 2016 at 21:20

  Leuke shoplog! Maar die kaarsen zorgen wel een beetje voor een grafstemming denk ik ;)

 • Reply
  Danielle
  6 mei 2016 at 21:51

  Het zijn ook grafkaarsen: in Oost-Europa zie je ze op iedere begraafplaats: zowel in katholieke landen (Slovenië, Kroatië) als orthodoxe landen (Roemenië, Macedonië, Bulgarije), maar ze doen het ook vast prima op het balkon :-D

 • Reply
  Tamara TS
  6 mei 2016 at 23:49

  Leuk shoplog. Ik ga zeker even kijken voor zo’n baddoek. Fijn om met je tenen ook op een doek te kunnen liggen. Normaal steken die er ondanks mijn zeer korte lengte altijd eroverheen ;)

 • Laat een reactie achter