Search
Close this search box.

Huishoudelijke & Vakantie Action Shoplog

Onze vakantie staat voor de deur en we hadden nog wat producten voor in huis nodig. Waar koop je die dingen dan voor een prikkie? Juist bij de Action! Ik kwam met drie volle tassen thuis en laat jullie graag zien wat ik gekocht heb! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Ik vind het ook altijd zo heerlijk om naar de action te gaan! Ik kom meestal met allemaal eten en 253 notitieboekjes thuis haha! Die rode kaarsen die je hebt gekocht.. dat zijn grafkaarsen… hahah misschien toch niet zo gezellig op het balkon!

    Liefs

  2. Het zijn ook grafkaarsen: in Oost-Europa zie je ze op iedere begraafplaats: zowel in katholieke landen (Slovenië, Kroatië) als orthodoxe landen (Roemenië, Macedonië, Bulgarije), maar ze doen het ook vast prima op het balkon :-D

  3. Leuk shoplog. Ik ga zeker even kijken voor zo’n baddoek. Fijn om met je tenen ook op een doek te kunnen liggen. Normaal steken die er ondanks mijn zeer korte lengte altijd eroverheen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *