Hugo Boss The Scent For Her

Hugo Boss The Scent For Her

De geuren van Hugo Boss waren vroeger groot favoriet bij mij, maar op een één of andere manier ben ik de vrouwengeuren een beetje uit het oog verloren. De Hugo Boss geuren voor mannen vind ik nog steeds elke dag geweldig en ben ik blij als mijn vriend weer zo een heerlijke Boss variant draagt, maar de vrouwenvarianten staan een beetje te verstoffen in de kast. Maar Hugo Boss komt met een nieuwe geur, The Scent. Ik ben benieuwd of deze geur mijn liefde weer doet opwaaien.

Hugo Boss The Scent For Her

The Scent is je wellicht niet onbekend bij Hugo Boss, het is jaren (en nog steeds) dé mannengeur geweest, maar zonder een vrouwelijke variant. Hoe konden ze nou die typische mannengeur overdragen aan de vrouw. Een geur die echt voor mannelijkheid staat en daar een vrouwelijk jasje aan geven. Het was eigenlijk heel simpel, de geur moet verleidelijk maar vrouwelijk zijn. En de verpakking heeft een heel typisch mannelijk accent, de manchetknoop. Zo smelten de twee werelden van de man en vrouw ineen tot een mooie geur collectie.

Hugo Boss The Scent For Her

“Er gaat iets ongelooflijk krachtigs en verleidelijks uit van een vrouw die zich kleedt in mannelijke maatkleding die haar alleen nog maar vrouwelijker maak”, aldus Jason Wu. “Dat is het idee achter dit parfum, dat de macht en kracht van de mannelijke geur heeft, maar tevens een vrouwelijke finesse. Het is een spel van gelijken, man versus vrouw, beiden met hun eigen inbreng.”

* Deze luxe verpakking is een persverpakking, de consumentenversie heeft gewoon een kartonnen doosje, helaas.

Hugo Boss The Scent For Her

Wat is de eerste indruk van deze geur als je hem ziet? Ik vind hem er luxe, stijlvol en klassiek uitzien, maar wel typisch Hugo Boss met de vrij strakke vormgeving. Ik vind de flacon mooi, zeker een eyecatcher. Ik heb trouwens de 50 ml variant, maar je hebt hem ook nog in 30 ml en 100 ml. Ik denk dat de 100 ml echt een prachtig object is voor je make-up tafel.

Hugo Boss The Scent For Her

De geur heeft een prachtig verhaal en ik vind het bijna zonde het verhaal in andere woorden over te typen, dus hierbij de geuromschrijving van het merk zelf: met een onweerstaanbaar krachtige combinatie van ingrediënten ademt Boss The Scent for Her een sublieme vrouwelijke elegantie en verleidelijkheid. Met toenemende intensiteit wordt het verhaal verteld, van aantrekking tot verleiding en ten slotte verslaving.

Aantrekkingskracht: Honingachtige topnoten van perzik en fresia ontmoeten elkaar in een opzienbarende combinatie die zich op elegante en delicate wijze ontfermt over beide protagonisten – een combinatie die hem aanzet om meer te willen ontdekken.

Verleiding: Als ze dichter bij elkaar komen, ontplooien zich warme en geraffineerde hartnoten van de oosterse osmanthus – maar ook de verborgen kracht ervan! De aanvankelijk lichte, delicate eigenschappen ontwikkelen zich tot bedwelmende passie. Dit is de katalysator achter de aangeboren verleidingskracht van de geur.

Verslaving: In de kraag gevat en niet in staat weerstand te bieden… Het parfum ontketent een onweerstaanbare, verslavende basisnoot van cacao die de zintuigen in een nog hogere alarmfase brengt. Intensiteit en mystiek. De onmiskenbare chemie tussen de vrouw die het parfum draagt en degene die ze verleidt. Beiden geven zich over aan de power van Boss The Scent for Her.

Hugo Boss The Scent For Her

Tijdens het opspuiten van de geur denk ik echt meteen, dit is een typische Boss geur. Hij opent heel zoet met een wat zwaardere ondertoon. Daarna vervliegt het zoete een beetje en blijft er een zwoele geur over. Ik vind hem erg lekker, maar ook weet niet heel bijzonder. Het is namelijk niet een unieke geur, deze geur lijkt toch vrij veel op andere geuren. Maar dat maakt hem denk ik ook weer erg gangbaar en geliefd. Dit is wel echt zo een zwoele geur waar mannen denk ik erg van houden bij de vrouw. De geur is trouwens een eau de parfum en blijft zeker de hele dag hangen, je hoeft dus ook maar een klein beetje te gebruiken, anders kan die best overheersend worden.

Hugo Boss The Scent For Her

Prijzen:

 • Boss The Scent for Her Eau de Parfum 30 ml – € 59,00
 • Boss The Scent for Her Eau de Parfum 50 ml – € 80,00
 • Boss The Scent for Her Eau de Parfum 100 ml – € 115,00
 • Boss The Scent for Her Showergel 200 ml – € 33,00
 • Boss The Scent for Her Bodylotion 200 ml – € 35,00
 • Boss The Scent for Her Deospray 150 ml – € 33,00

De geur is vanaf nu te koop bij onder andere de Douglas, ICI Paris XL en de Bijenkorf. Ik vind de geur lekker, maar niet heel bijzonder en het zal niet mijn dagelijkse keuze worden. Maar ik denk dat veel mensen deze geur wel erg lekker vinden, omdat het toch een hele gangbare geur is. Hebben jullie The Scent al geroken en wat vonden jullie er van?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Anna
  12 september 2016 at 15:07

  Mooie flacon =) Ik ben benieuwd naar de geur.

 • Reply
  Jolanda
  12 september 2016 at 16:11

  Grappig, ik heb net een nieuwe flacon Deep Red gekocht ( de 90 ml is bij ICI erg scherp geprijsd…) Lekkere geur voor de herfst/winter vind ik. En inderdaad ik was deze ook aan het vergeten. Zonde.

 • Reply
  femketje
  12 september 2016 at 18:54

  oehh mooie flacon :)

 • Reply
  Maaike
  12 september 2016 at 19:18

  Ik heb eigenlijk nog nooit een geur van Hugo Boss gehad, heb alleen die van mijn broer weleens geroken. Maar dit klinkt ook erg lekker moet ik zeggen!

 • Reply
  Saraya
  12 september 2016 at 19:23

  Mooie flacon, ik ben benieuwd naar de geur :)

 • Reply
  Kelly
  12 september 2016 at 19:38

  Ik vind het altijd zo leuk om verschillende reviews van dezelfde geur te ruiken. Jij vind deze bijvoorbeeld niet uniek, maar ik wel. Ik kan nooit een geur vinden die ik hier op vind lijken. Alles is altijd veel te bloemig en zoet. Voor mij was dit echt een perfecte geur voor de laatste zomerse dagen! Ik ben er heel erg enthousiast over.

  • Reply
   Sabrina
   27 oktober 2016 at 18:43

   Precies wat jij zegt! ik heb hem vandaag gekocht :) na heel wat geuren geprobeerd te hebben en na lang twijfelen bijna 1 van givanchy gekocht…tot ik besloot deze te ruiken en was opslag verliefd! hele unieke geur

 • Reply
  chucky1012
  13 september 2016 at 06:06

  Prachtige flacon ;-)

 • Laat een reactie achter