Hugo Boss Orange

Ik ben echt gek op lekker ruiken en heb dan ook behoorlijk wat parfum thuis staan. Maar een van mijn favoriete luchtjes is toch wel Hugo Boss Orange, teminste de favoriet die ik nu in bezit heb. Ik ken nog wel lekkerdere luchtjes, maar ik mag van mezelf niks meer nieuw kopen omdat ik eerst maar eens wat moet gaan opmaken van mezelf!

Het eerste wat mij opvalt is het prachtige flesje, ik vind hem er echt heel erg mooi uitzien. Als een soort edelsteen geslepen en dat naast elkaar herhaalt, en hieromheen zit dan een mooie dikke zilveren rand en subtiel bovenin staat dan Hugo Boss, en dat is dan de hele verpakking. Ik heb zelf de 75 ml variant. Dus hij is behoorlijk groot en ook erg lang dus het neigt al snel naar een fles in plaats van een klein schattig flesje. Als hij op is geef ik hem ook een mooi plekje, nu staat die gewoon in de kast omdat anders de geur niet goed blijft, zonde van het flesje want hij is zo leuk om naar te kijken.

De geuromschrijving van het luchtje is al volgt: Zoete appels, witte bloemen & room zachte vanille. De geur is best wel aanwezig en fris tegelijk. Echt een echte frisse lucht voor de winter vind ik het wel, hij is net een beetje zwaarder dan echt een fris zomer luchtje, vandaar dat er ook Hugo Boss Orange Sunset is, die meer voor de zomer geschikt is. Maar ik vind persoonlijk deze lekkerder ruiken. Ik ben echt helemaal fan dit luchtje en grijp meestal naar deze geur, met de 75 ml ben ik al een hele tijd onderweg. Je doet er echt heel erg lang mee, nou ja dat ligt natuurlijk ook een beetje aan jezelf als je hem de hele dag vaak op spuit zal die wel wat sneller leeg gaan.

De prijzen zijn als volgt:

30 ml: € 34,95
50 ml: € 47,95
75 ml: € 75,95

Maar ik heb de 75 ml een keertje met 50% korting bij de ICI Paris XL gekocht, en hij is ook vaak bij de Kruidvat en Trekpleister in de aanbieding

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  kim
  27 januari 2011 at 16:58

  Ook één van mijn favorieten. Hij is echt op. Misschien leuk om erbij te noemen dat de mannelijke versie net uit is met orlando bloom als gezicht ervan! Yum..

 • Reply
  Silva
  27 januari 2011 at 17:21

  Klinkt als een heerlijk luchtje! Goh, ik heb er altijd langsgelopen, maar nooit geroken :)

 • Reply
  anne
  29 januari 2011 at 19:40

  dat is idd een erg lekker luchtje!

  weetje welke ook echt lekker is, CK in2u (hoor je niet zo veel over maar die is ook echt jammie!)

 • Laat een reactie achter