Search
Close this search box.

Hugo Boss Ma Vie Florale

Hugo Boss Ma Vie Florale

Vroeger als tiener was ik altijd gek op de Hugo Boss geuren, vooral Orange was mijn grote favoriet. Sinds ik in mijn twintiger jaren ben, heb ik het merk Hugo Boss qua geuren een beetje links laten liggen. Ik weet niet waarom, maar mijn interesses lagen bij andere soort geuren en merken. Een paar weken geleden was ik op het geuren event van Hugo Boss en daar lieten ze mij al hun geuren en nieuwe geuren ruiken en ik was meteen weer geboeid. Ik laat jullie vandaag de nieuwste aanwinst voor vrouwen zien, Hugo Boss Ma Vie Florale.

Hugo Boss Ma Vie Florale

Ik heb echt onder een steen geleefd de laatste jaren, want ik had nog nooit een Ma Vie geur van Hugo Boss geroken. Het is er een die toch alweer een paar jaar op de markt is, met al een aantal geurvariaties. Dit voorjaar komt er dus ook een Florale versie bij, die zoals je misschien al wel kan raden, een bloemige geur heeft.

Hugo Boss Ma Vie Florale

Ik vind de vormgeving van de Ma Vie geuren van Hugo Boss heel verfijnd en simpel, maar dat straalt meteen ook wel weer iets uit. Het is een simpele lange fles met een roze kleur. De dop is transparant en heeft een soort asymmetrische diamant vorm. Ik vind de fles mooi, maar het is niet de mooiste die ik ooit heb gezien. Als ik deze geur zo zie, associeer ik het ook met een frisse dagelijkse geur.

Hugo Boss Ma Vie Florale

Hugo Boss heeft natuurlijk zelf ook weer een prachtige beschrijving over de geur: “de topnoot belichaamt een verfrissend frisse cactusbloemakkoord met vrouwelijke kracht en onafhankelijkheid. De hartnoot benadrukt twee legendarische aroma’s – sambac jasmijn en roos absolute – de natuurlijke elegantie van de cactusbloem. Delicate fresia en jasmijnbloemen gecombineerd met rozenknoppen maken het een van nature harmonieuze, intens bloemige geur – alsof je een duik neemt in een zee van bloemen. De basisnoot is een prachtige inspiratie om tijd voor te nemen: de warmte van cederhout, versterkt door amberakkoorden en aangevuld door de houtachtige geur van sandelhout uit Sri Lanka, completeert het elegante bloemenkarakter van de zachte geur.”

Hugo Boss Ma Vie Florale

Ik moest in het begin wel wennen aan de geur, het is een vrij scherpe bloemengeur die meteen je zintuigen prikkelt en een hele tijd blijft prikkelen. Ik denk dat dat vooral door de fresia en jasmijn komt. Ik moet dan ook eerlijk toegeven dat dit niet mijn geur is. Ik vind hem in de basis lekker, maar het scherpe en prikkelende randje vind ik zelf niet prettig. Desondanks is het wel een frisse en opwekkende geur, iets wat maakt dat velen hem echt heel erg lekker zullen vinden. Ik vind hem alleen net iets te scherp, ik hou meer van een lichte geur of een hele warme basis.

Hugo Boss Ma Vie Florale

Prijzen:

 • Hugo Boss Ma Vie Florale eau de Parfum 30 ml – € 59,90
 • Hugo Boss Ma Vie Florale eau de Parfum 50 ml – € 82,37
 • Hugo Boss Ma Vie Florale eau de Parfum 75 ml – € 105,92

Ondanks dat het niet mijn geur is, kan ik me wel heel goed voorstellen dat anderen hem heel erg lekker vinden. Het is wel echt een alledaagse geur die je perfect kan dragen en een zomers tintje heeft. De geur is vanaf nu te koop bij onder andere de Douglas, ICI Paris XL en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

 1. Ik hou zo van de normale roze Hugo Boss Ma Vie…..ik kan me niet voorstellen dat deze variant dan ook nog lekkerder zal ruiken.
  Ik hou juist van dat zacht frisse van het orgineel en deze is zo te lezen een stuk scherper.
  Ik ben wel nieuwsgierig naar deze geur maar weet bijna zeker dat ik de eerste versie als favoriet blijf houden.

 2. Het valt me op dat je in je artikels over parfum wel heel erg vaak het woord “geur” gebruikt. Ik hoop dat je het geen rotopmerking vindt (ik heb al wel eens gelezen dat taal niet je favoriete deel van het bloggen is), maar misschien kan het een tip zijn om je artikelen luidop na te lezen? Die tip werd mij een keer gegeven en mijn artikelen (ik schrijf professioneel) zijn er echt op vooruit gegaan!

 3. Wat leuk dat je over deze parfum een review schrijft! Dit is namelijkde parfum die ik meestal overdag draag. Op naar mijn werk draag ik hem omdat hij niet heel aanwezig is. Dat is de Nuit van Hugo wel, en die draag ik dan ook meer als ik een uitje heb. Het flesje vind ik ook mooi!

 4. aah kappuh nou hoor aranka hahah ben gek op parfum en heb 2 hugo boss luchtjes maar als ik dit dan weer zie is het hebbuh hebbuhhhh. ik ken het luchtje niet dus ik ga eens snuffelen en kijken of het wat voor mij is :Dmaar hij klinkt goed iig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *