Zoek
Sluit dit zoekvak.

Huda Beauty vanaf oktober te koop bij ICI Paris XL

Huda Beauty Nederland ICI Paris XL

Yes! Ik kondigde van de week al aan dat Morphe een eigen winkel in Nederland krijgt, maar ik heb nog meer goed nieuws. Want vanaf nu is ook Huda Beauty te koop in Nederland en België! Huda Beauty gaat verkocht worden in de webshop van ICI Paris en geselecteerde winkels. Ik vertel je er meer over!

Huda Beauty is natuurlijk een ontzettend populair make-up merk met echt prachtige producten. Ze zijn vooral bekend om hun oogschaduw paletten en Huda Beauty lip producten. Zelf heb ik ook een aantal producten van het merk en ben er erg van onder de indruk.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Huda Beauty bij ICI Paris XL

Vanaf 13 oktober is de héle Huda Beauty collectie online verkrijgbaar in de webshop van ICI Paris XL en in 30 winkels is een assortiment van de best sellers te vinden. Dus denk aan de oogschaduw paletten, lip producten en dergelijke. Dit geldt trouwens voor de filialen van ICI Paris XL in Nederland en België. Dus ook in België is het merk eindelijk te koop!

Daarnaast zijn ook de WISHFUL & Kayali Fragances vanaf 27 oktober online te koop. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd en hoop dat ze ook naar Zwolle komen zodat ik eens kan snuffelen tussen alle producten. Ik heb er in Amerika meerdere keren naar gekeken en wat een prachtige producten hebben ze!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *