Huda Beauty vanaf oktober te koop bij ICI Paris XL

Huda Beauty Nederland ICI Paris XL

Yes! Ik kondigde van de week al aan dat Morphe een eigen winkel in Nederland krijgt, maar ik heb nog meer goed nieuws. Want vanaf nu is ook Huda Beauty te koop in Nederland en België! Huda Beauty gaat verkocht worden in de webshop van ICI Paris en geselecteerde winkels. Ik vertel je er meer over!

Huda Beauty is natuurlijk een ontzettend populair make-up merk met echt prachtige producten. Ze zijn vooral bekend om hun oogschaduw paletten en Huda Beauty lip producten. Zelf heb ik ook een aantal producten van het merk en ben er erg van onder de indruk.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Huda Beauty bij ICI Paris XL

Vanaf 13 oktober is de héle Huda Beauty collectie online verkrijgbaar in de webshop van ICI Paris XL en in 30 winkels is een assortiment van de best sellers te vinden. Dus denk aan de oogschaduw paletten, lip producten en dergelijke. Dit geldt trouwens voor de filialen van ICI Paris XL in Nederland en België. Dus ook in België is het merk eindelijk te koop!

Daarnaast zijn ook de WISHFUL & Kayali Fragances vanaf 27 oktober online te koop. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd en hoop dat ze ook naar Zwolle komen zodat ik eens kan snuffelen tussen alle producten. Ik heb er in Amerika meerdere keren naar gekeken en wat een prachtige producten hebben ze!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  25 september 2020 at 15:32

  Oeeh! Super nieuwsgierig ben ik naar deze producten.
  Ik ga zeker een kijkje nemen. :)

  Liefs
  x

 • Reply
  Nbz
  26 september 2020 at 09:02

  Deze info klopt niet. Dit is toch niet nieuw voor NL? Het is al jaren te koop in Amsterdam bij The Beauty Editor.

  • Reply
   Aranka
   26 september 2020 at 10:29

   Daar heb je natuurlijk helemaal gelijk in!

 • Reply
  Kelly
  28 september 2020 at 16:36

  Ik kan echt niet wachten! :)

 • Laat een reactie achter