Huda Beauty Resting Boss Face Waterproof Setting Spray

Automatische concepten

Toen ik een paar weken geleden in Amerika was kon ik natuurlijk de Sephora niet overslaan. Ik had een klein lijstje van een collega gekregen waar onder andere deze setting spray van Huda Beauty op stond. Het schijnt een van de beste setting spray’s te zijn die er is en dat in combinatie met mijn vette huid maakte mij ook erg benieuwd.

Automatische concepten

Huda Beauty zegt niet heel erg veel over deze setting spray, maar als ik de reviews moet geloven is dit echt een holy grail op het gebied van je make-up goed en lang laten zitten. De Huda Beauty Resting Boss Face Waterproof Setting Spray belooft extra hold te geven met een matterend effect. Daarnaast zorgt deze spray er ook voor dat je make-up waterproof wordt.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Automatische concepten

De Huda Beauty Resting Boss Face Waterproof Setting Spray is bedoeld om aan te brengen na alle make-up. Houd de spray ongeveer 30 van je gezicht af en spray 2 tot 4 keer. De make-up artist raadde mij aan het op een spons te sprayen en die over je gezicht heen te halen omdat de spray vrij heftig is. Zelf heb ik daar niet echt last van als ik hem ver genoeg hou.

Automatische concepten

Iets wat ik jullie nog niet verteld heb is de prijs, deze setting spray kost namelijk € 31,00 wat ik heel erg veel geld vind. En eerlijk gezegd had ik voor dat geld wel een luxere verpakking verwacht. Ik vind het een vrij standaard en saaie verpakking, het straalt wat mij betreft niet echt luxe uit. De inhoud van de spray is trouwens 100 ml wat ik wel een nette inhoud vind.

Automatische concepten

De flacon heeft een handige spray verpakking, hij blijft dus niet nevelen als je hem in blijft drukken. Wel is de straal vrij hard, maar als je genoeg afstand bewaard werkt het prima. Vandaar de tip van hem aanbrengen op de spons en daarna deppend aanbrengen op het gezicht.

Automatische concepten

Goed, wat vind ik van deze ontzettend populaire setting spray? Het eerste wat mij opvalt is de hele sterke en aanwezige zoete geur, dit had van mij wel minder gemogen. Ook voelt de spray heel gek aan op je gezicht. Het voelt en ruikt net alsof je een haarlak sprayt over je gezicht. Als het opdroogt voelt het een beetje trekkerig, maar dat gevoel is daarna wel weer snel verdwenen.

De spray matteert inderdaad en daarna blijft mijn make-up wel echt langer zitten. De hele dag blijft mijn gezicht niet glansvrij, maar wel een stuk langer dan normaal.

Automatische concepten

Ik heb natuurlijk een extreem vette huid, maar ik merk wel dat mijn make-up een stuk langer blijft zitten. Ik denk dat als je een normale huid hebt of wat vettig het heel goed werkt. De Huda Beauty Resting Boss Face Waterproof Setting Spray is onder andere bij de Sephora te koop voor € 31,00.

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  chucky1012
  20 oktober 2019 at 13:21

  Het klinkt erg goed ??
  Wel heel duur….

  Xoxo

 • Reply
  Marije
  20 oktober 2019 at 14:53

  Mooie foto’s!
  Vind je hem het geld waard? Zou je hem nog een keer kopen?
  En nog belangrijker, heb je een betaalbaar alternatief?

 • Reply
  Dana
  20 oktober 2019 at 17:06

  Hij klinkt erg goed en ik zou hem zeker willen proberen! Overigens is UD all nighter ongeveer 27 euro, ook een duur grapje. Wat wel weer fijn is dat deze 100 ml is en nog mee het vliegtuig in mag terwijl UD 112ml is dus dan ben je min of meer verplicht om een travelsize te kopen of om te schenken.

 • Reply
  Tessa
  20 oktober 2019 at 17:32

  wow dat is een behoorlijk bedrag . ik hou het wel bij mijn nyx setting spray

 • Reply
  Vera
  20 oktober 2019 at 17:37

  Behoorlijk prijsje voor een setting spray inderdaad maar als het echt zo goed werkt wel echt heel fijn! Zou het dan alleen sprayen op dagen dat ik echt lange dagen maak.

 • Reply
  Eveline - Beautytijd.nl
  21 oktober 2019 at 17:00

  Hmm… het klinkt mij niet per sé beter in de oren als bijvoorbeeld de All Nighter van UD. Ook dit stukje: Als het opdroogt voelt het een beetje trekkerig, vind ik niet prettig klinken. Evenmin als de zoete geur. Ik denk dat ik deze oversla (ga binnenkort ook naar Sephora), al ben ik wel een groot Huda Beauty fan. Dus wie weet word ik toch nog wel verleid haha. Leuke review weer!

 • Reply
  Bianca
  21 oktober 2019 at 17:05

  Vanwege de geur en de buitenlandse reviews die ik heb gelezen, skip ik deze setting spray mijn droge/gevoelige huid gaat hier denk ik niet blij van worden x

 • Laat een reactie achter