Zoek
Sluit dit zoekvak.

Huda Beauty Lip Contour & Liquid Matte

Huda Beauty Lip Contour & Liquid Matte

Het beautymerk wat op dit moment razend populair is, is wel Huda Beauty. Ik moet zeggen dat ik het vooral van Instagram en buitenlandse beautyguru’s ken en er zelf nog niet echt mee bezig ben geweest. Ik dacht dat het vooral producten waren die behoorlijk out of the box waren maar dat valt ontzettend mee. Huda Beauty is vooral bekend geworden door haar nepwimpers maar heeft tegenwoordig een heel assortiment! Ik laat jullie de Lip Contour en de Liquid Matte in de kleur Trendsetter zien.

Huda Beauty Lip Contour & Liquid Matte

Helaas is Huda Beauty niet heel gemakkelijk in Nederland te koop, tenminste dat dacht ik. Een paar weken geleden nam ik een kijkje bij de The Beauty Editor een prachtige boetiek wat betreft beauty in Amsterdam (aan de Herengracht) waar ze dus ook Huda Beauty verkopen! Mocht je niet in de buurt van Amsterdam wonen of zijn, goed nieuws ze verkopen het ook gewoon via hun webshop voor normale prijzen.

Huda Beauty Lip Contour & Liquid Matte

Ik kreeg een lip potlood en een matte liquid lipstick in de kleur Trendsetter, de beide producten hebben dus dezelfde kleur en passen daardoor perfect bij elkaar. Fijn dat een merk matchende producten maakt en dit ook duidelijk aangeeft met dezelfde naam, zo weet je zeker dat de kleuren bij elkaar passen. Op de verpakking lijken de kleuren trouwens niet echt op elkaar, maar de producten zelf gelukkig wel.

Huda Beauty Lip Contour & Liquid Matte

Huda Beauty is een prachtig make-up merk waar je ook best wel voor moet betalen en ik moet eerlijk toegeven dat ik dat er niet meteen aan af zie. Ik bedoel, het zijn mooie verpakkingen, maar heel erg bijzonder of luxe ziet het er niet uit. Wel voelen de producten kwalitatief goed en stevig aan.

Huda Beauty Lip Contour & Liquid Matte

Huda Beauty Lip Contour Trendsetter – € 17,95

Ik geef het eerlijk toe, ik gebruik eigenlijk nooit een lip potlood, dat komt omdat ik er niet zoveel heb en ze vaak ook niet bij de kleur van mijn lipstick matchen. Eigenlijk zie ik er vaak niet zo de meerwaarde van in terwijl ik weet dat het heel goed werkt tegen uitlopen en dat je zo heel precies kunt werken. Dit lip potlood ziet er gewoon simpel uit en heeft een prachtige kleur die heel makkelijk over de huid heen glijdt en een intense kleur achterlaat. Ook qua houdbaarheid is dit lip potlood opmerkelijk, want na het aanbrengen krijg ik het amper meer van mijn huid af.

Huda Beauty Lip Contour & Liquid Matte

Huda Beauty Liquid Matte Trendsetter – € 21,95

Naast het bekende Desert Dusk oogschaduw palette zijn de Liquid Matte lipsticks wel dé producten van het merk. Ze schijnen heel makkelijk aan te brengen, een geweldige pigmentatie te hebben en ook nog eens heel goed te blijven zitten. En ik kan het allemaal beamen, wat een top product is dit zeg! Het brengt heel makkelijk aan en droogt redelijk snel mat op. En als het eenmaal opgedroogd is dan zit het muurvast! Nadeel vind ik wel wat mijn lippen droog zijn (zo voelen ze trouwens niet aan) en daarom aan mijn tanden blijven plakken tijdens het praten, dat is wel vervelend.

Huda Beauty Lip Contour & Liquid Matte

Links zie je het lip potlood en rechts de liquid matte lipstick. Zoals je kan zien is de pigmentatie echt heel goed! De producten glijden ook echt zonder enig probleem over de huid heen en laten een geweldige kleur achter.

Huda Beauty Lip Contour & Liquid Matte

Huda Beauty Lip Contour & Liquid Matte

Hier heb ik eerst de randjes van mijn lippen ingekleurd met het lip potlood en daarna heb ik ze verder ingekleurd met de lipstick. De kleuren passen perfect bij elkaar en het ziet er ook heel erg mooi uit! De producten zitten zo vast als een huis en je hoeft je amper zorgen te maken over dat het vervaagd. Ondanks dat het een matte lipstick is en mijn lippen droog aanvoelen door de finish zijn ze niet droog en trekkerig, maar ze voelen juist heel soepel aan.

Huda Beauty Lip Contour & Liquid Matte

Ik ben echt heel erg onder de indruk van deze producten weet zeker dat ik ze vaker ga gebruiken. Huda Beauty is in Nederland bij de The Beauty Editor te koop en in het buitenland bij onder andere de Sephora. Zijn er hier ook fans van het merk?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Het bekende oogschaduwpallet staat al even op mijn verlanglijstje. Prachtige kleuren, dit pallet komt in zoveel tutorials terug, het moet wel top zijn!

    1. Hij is ook echt top!! Het is geen beginnerspalette en ik raad je ook de NYX glitterprimer aan om erbij te gebruiken voor de shimmer en glitter kleuren. Je kunt echt onwijs mooie looks hier mee maken en de kwaliteit en houdbaarheid is geweldig!

  2. Ik denk dat deze tint voor mij net wat te warm is, maar bij jou staat hij prachtig, hij laat je ogen heel erg mooi uitkomen!

  3. Ik vind de kleur helaas niet zo mooi, maar jij zou juist wel vaker een lippotlood moeten gebruiken want nu zit alles mooi en strak.

  4. ik vind het echt hele mooie producten maar jezus wat een prijs voor een potloodje hahaha. de oogschaduwpallet staat nog wel op mijn lijstje. de kleur staat je super meis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *