Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hoe gaat het ermee? – persoonlijke update

Automatische concepten

Van de week plaatste ik een foto op Instagram waar ik best wel veel reacties op kreeg. Terecht ook, want misschien komt het voor jullie uit de lucht vallen. Voor mij was het al iets waar ik een geruime tijd mee zat en dat online niet heb gedeeld. Sinds vandaag werk ik namelijk niet meer in loondienst, dus met andere woorden ik ben gestopt met mijn baan.

Eigenlijk wilde ik er niet al te veel over zeggen, omdat ik het wel een privé dingetje vind. En ik vind het tegenwoordig echt heerlijk dat ik niet meer zoveel ‘persoonlijk’ online deel. Maar toch vind ik wel dat ik er wat over moet delen.

Zoals jullie weten ben ik iets meer dan een half jaar geleden weer begonnen met werken en dat deed ik als Product Manager voor het merk Therme. Klonk fantastisch en dat was het ook, alleen naar loop van tijd kwam ik er steeds meer achter dat ik daar niet op mijn plek zat.

In het begin vond ik dat heel erg moeilijk, want ik werkte voor een fantastisch merk en had het er super erg naar mijn zin. Maar uiteindelijk na veel gesprekken en inzichten heb ik besloten voor mijzelf te kiezen en mijn baan op te zeggen. Mijn contract liep nog een aantal maanden maar heb ook besloten om eerder het bedrijf te verlaten en dat heb ik dus ook gedaan, 31 januari was mijn laatste werkdag.

Ik heb echt een ontzettend leuke tijd bij Therme en andere merken van het bedrijf gehad en het voelde echt als een warm bad, alleen zat ik daar niet op de juiste plek. Het was een ontzettend moeilijke keuze om te maken maar het lucht enorm op dat ik het heb gedaan.

En zo zit je dan ineens weer thuis en open je een overvolle mailbox en probeer ik weer wat van mijn site te maken zodat ik de dagen kan vullen.

Ik ben wel weer opzoek naar een nieuwe baan en wil graag weer 32 uur aan het werk. Iets wat mij wel heel erg bevallen is, is het werken met collega’s en niet meer zelfstandig zijn. Op dit moment ben ik dus aan het kijken naar een nieuwe baan en dat kan ik in alle rust doen. En zo lang ik thuis zit probeer ik het bloggen weer op te pakken, maar ook bij te komen van een best wel heftig half jaar (niet alleen werk gerelateerd) en alles een plekje te geven.

Zo weten jullie dus een beetje hoe de vork in de steel zit en ben ik actief opzoek naar een nieuwe uitdaging. Dat gaat vast helemaal goed komen, daar heb ik alle vertrouwen in. Mocht je nog iets weten voor mij, deel het zeker!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Ik zag het inderdaad voorbij komen en dacht al hè wat is dit. Maar vond het te persoonlijk om er iets over te vragen. Goed dat je voor jezelf gekozen hebt. Er komt vast weer een mooie uitdaging op je pad. Misschien zelfs wel door je blog! Zorg goed voor jezelf!

  2. Wellicht niet wat je voor ogen had, maar je had het niet geweten als je de stap niet gemaakt had om daar toen wel heen te gaan. Er komt vast en zeker een goede vacature voorbij die wel voor je gemaakt is en waar je op je plek zit. Succes :)

  3. Wat goed dat je er mee bent gestopt! Ik ben er altijd voorstander van om te kiezen waar je je goed bij voelt, ook al word het dan soms eerst weer even moeilijker. Ik hoop dat je snel weer iets kunt vinden waardoor je je weer helemaal op je plekt zult voelen, maar dat komt ongetwijfeld helemaal goed! :)

  4. Wat rot dat je baan niet helemaal was wat je ervan had gehoopt. Maar wel echt heel erg goed dat je voor jezelf hebt gekozen! Je baan is een belangrijk deel van je dagelijkse bezigheden, dus niets zo belangrijk als dat je het er goed naar je zin hebt. Ik hoop dat je snel de ideale baan vindt, waarin je het echt goed naar je zin hebt. Het is je enorm gegund!

  5. Jammer dat je daar toch niet helemaal op je plek zat. Maar goed dat je voor jezelf hebt gekozen, daar heb je meer aan dan door te gaan met iets wat toch niet helemaal is wat je zocht. Veel succes met het zoeken van een nieuwe baan!

  6. Goh wat spannend Aranka! Vond het moedig dat je destijds een ‘gewone baan’ ging zoeken en vind het minstens zo moedig dat je actie hebt ondernomen toen je merkte dat je niet op je plek zat. Hopelijk komt er snel iets op je pad wat bij je past!

  7. Hoi Aranka, ik volg je al een tijdje en zag inderdaad je foto voorbij komen over je werk. Ik dacht al, heb ik nou iets gemist? Dapper en sterk dat je zo goed naar jezelf en je gevoel luistert. Neem je tijd, zorg goed voor jezelf en dan komt er vanzelf wel weer iets op je pad.
    Liefs Lonneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *