Zoek
Sluit dit zoekvak.

How’s life? Kleine persoonlijke update

Automatische concepten

Jullie merken het misschien al wel, het is de laatste tijd weer wat rustiger op mijn blog en Instagram. Ook in mijn dagboeken zit niet heel erg veel variatie. Tijd voor een kleine persoonlijke update. Ik vertel jullie onder andere iets meer over mijn baan en hoe mijn dagen er nu vooral uitzien.

Om eerst maar even te beginnen hoe het met mij gaat. Ik vertelde al dat het een tijdje geleden niet zo goed met mij ging, maar ik merk doordat ik gestopt was met werken bij mijn vorige werkgever en daarna weer thuis zat ik de tijd had om het één en ander op een rijtje te zetten. Die tijd voor mijzelf heeft mij heel erg goed gedaan en ik kan zeggen dat ik er weer helemaal ben. Fijn, want ik merk dat ik zoveel meer energie heb en me een stuk beter voel.

Voor de rest ik er natuurlijk best wat gaande op dit moment. Een nieuwe baan en een super gekke tijd vanwege het corona virus. Alles is voor iedereen gewoon anders op dit moment en dat is natuurlijk even wennen.

Ik ben in maart begonnen met mijn nieuwe baan bij de KvK als frontoffice medewerker. Dat houdt in dat ik de inschrijvingen doe aan de balie van nieuwe bedrijven en wijzigingen doorvoer wanneer er klanten komen. Het betreft een tijdelijke baan (vanwege automatisering in de toekomst) maar voor nu is het prima voor mij. Het is lekker dichtbij, de werkzaamheden zijn leuk en het is een gezellig team.

In het begin werkte ik maar twee dagen in de week vanwege corona en dat ik mijn certificaten nog niet had, maar inmiddels heb ik die binnen en werk ik vanaf een paar weken geleden weer 32 uur. Wel weer even schakelen om 32 uur van huis te zijn en alle andere werkzaamheden (zoals het huishouden en mijn blog) in één dag of het weekend te stoppen. Merk dat ik hier nog wel even mijn draai weer in moet vinden.

Voor de rest ben ik lekker bezig en verveel ik mij eigenlijk nooit. Zeker niet met mijn nieuwe hobby Animal Crossing op de Nintendo Switch. Daarnaast probeer ik ook het huishouden te doen op de vrije momenten en waar het lukt aan mijn blog te werken. Ik merk toch dat dat soms een beetje naar de achtergrond verdwijnt, maar het is ook mijn werk niet meer sinds vorig jaar maar gewoon een super leuke hobby die ik er graag naast doe.

Zo, nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte van alles. Ik wilde vandaag lekker aan het werk gaan en vooral veel content maken, maar zul je net zien dat er weer roet in het eten gegooid wordt. Door de regen hebben we ineens lekkage en ben ik daar de hele ochtend en begin van de middag zoet mee geweest.

Ik ga in ieder geval de rest van de middag lekker aan de slag en hopelijk heb ik snel weer iedere dag of om de dag een artikel online staan. Liefs!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Lijkt me een leuke baan bij de KvK eerlijk gezegd hoor :) en ja, je draai vinden kan dan wel lastig zijn maar dat gaat je vast wel lukken, zeker nu je weer goed in je vel zit. Succes met het oplossen van de lekkage.

  2. Wat leuk dat je een nieuwe baan hebt! En fijn dat je je niet verveeld, bij mij gaat dat gelukkig ook nog goed! Ik studeer, werk aan mijn blog, puzzel, speel af en toe Sims (in plaats van Animal Crossing haha), kijk Netflix, kook en vermaak me nog wel. Alleen mis ik het wel om lekker door de stad te wandelen, vrienden te zien en ergens wat te eten!

  3. Klinkt leuk je nieuwe baan! Heb je een tijdelijk contract gekregen? Ik werk in de verzekeringswereld en een aantal tijdelijke contracten wordt niet verlengd.

    Succes met de lekkage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *