Zoek
Sluit dit zoekvak.

How-to: Summer Proof Legs

How-to: Summer Proof Legs

De zomervakantie staat voor de deur en dan gaat het los! We trekken massaal alle jurkjes, korte broeken en rokjes uit de kast. En op vakantie naar de zon natuurlijk helemaal, die blote benen mogen gezien worden. Maar misschien heb je nog niet helemaal de  summer proof legs waarop je hoopt. Geen nood, vandaag geef ik een aantal simpele tips waardoor jij wel die summer proof legs krijgt!

How-to: Summer Proof Legs

Scrubben

We beginnen bij het begin en dat is natuurlijk het verzorgen en onderhouden van de huid van de benen. Een goede basis is het scrubben van je benen. Dit haalt de dode huidcellen weg en laat de huid weer stralen. Ook handig is dat als je de dode huidcellen alvast weg haalt je veel mooier en egaler bruin wordt. Eigenlijk kun je het scrubben dus niet overslaan in de zomer en is het een echte must.

How-to: Summer Proof Legs

Ontharen

Gladde benen zonder haar wil denk ik elke vrouw wel. Helaas ben ik niet gezegend met gladde benen en heb ik er een flinke bos zwart haar groeien. Ontharen is voor mij dus een must. Sinds ik de Philips Lumea gebruik hoef ik veel minder te scheren en worden mijn haartjes nu echt minder. Omdat ik nog in de ‘opstartfase’ zit en bij behandeling drie ben moet ik me nog wel scheren, maar zeker niet meer elke dag. Dat is een zeer prettige bijkomstigheid.

How-to: Summer Proof Legs

Langdurig Ontharen

Maar waar ik natuurlijk naar toe werk is dat ik mijn benen maar één keer in de acht weken hoef te scheren en dat zou dan alleen nodig zijn om mijn Philips Lumea behandeling te herhalen. Want een belangrijk punt is dat de huid haarvrij moet zijn voor het gebruik van de Philips Lumea. Wat doet de Lumea nou precies? De Philips Lumea werkt op basis van de Intense Pulsed Light (vook wel IPL genoemd) technologie, dat is een op licht gebaseerde technologie die voorkomt dat de haartjes terug groeien. Dit ontharingssysteem geeft zachte lichtpulsen af op de haarwortel, waardoor deze in een rustfase komen. Haartjes vallen daarna op een natuurlijke wijze uit en vervolgens wordt het terug groeien sterk vertraagd. Dat betekent dus ook geen stoppeltjes of ingegroeide haartjes meer, ideaal! De zachte IPL technologie verwijdert zelfs de kleinste haartjes, tot wel 8 weken lang! Daarnaast vertraagt het de haargroei met 75%.

De behandeling gaat steeds sneller en ik krijg er steeds meer handigheid in. In 20 minuten was ik klaar met mijn beide benen en mijn oksels. Ga er even lekker voor zitten – bijvoorbeeld op bed – en start je behandeling, het is super simpel en pijnloos! Voor meer informatie over de Lumea ga je naar de site van Philips Lumea

How-to: Summer Proof Legs

How-to: Summer Proof Legs

Zelfbruiner

Goed, dan hebben we zachte en gladde benen maar dan zitten we nog met het probleem de melkflessen. Onder een jurkje staat dat toch niet zo mooi en staat een kleurtje toch net even wat beter. Je kunt natuurlijk in de zon gaan bakken of een zonnebank nemen, maar dat is best schadelijk voor de huid. Bruin uit een flesje, of beter gezegd een zelfbruiner is dan natuurlijk een veel betere en snellere oplossing. Check even het verschil tussen beide foto’s before and after met één behandeling, ziet er veel beter uit niet?

How-to: Summer Proof Legs

Mijn benen zijn nu klaar voor de zomer! Ik hoef me geen zorgen te maken over ongewenst haar of die witte melkflessen! Eigenlijk is het super simpel met behulp van de juiste producten en apparaten kom je een heel eind! Zijn jullie benen al summer proof en hoe doen jullie dat?

Dit is een gesponsord artikel

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Ik heb ook erg last van veel harem op mijn benen. Maar heb begrepen dat ipl niet geschikt is voor mijn vanwege me getinte huid.. wel jammer ik moet altijd waxen of scheren. Liefs Aarti

  2. Mooi resultaat zeg jeetje
    Hier had je dat jurkje (stond echt goec) aan van naar die bruiloft
    Ik ga eens kijken of ik bruin zonder zon net zo egaal aangebracht ga krijgen als jij….

  3. Ik heb heel donker haar dus zelfs die eerste stoppels zie je al heel duidelijk. IPL lijkt me ideaal, maar anderzijds denk ik heel vaak ook gewoon: boeiend, waarom zouden mannen wel harige benen mogen hebben en vrouwen niet?

  4. Ik vind scheren zoooooo stom! Ik heb een epileerapparaat die ik vaak gebruik , en dan onder de douche werk ik het een beetje bij met een scheermesje. Zelfbruiner moet ik ook weer eens aan beginnen, die melkflessen kunnen echt niet..haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *