How-to: Purple ombre nails

Ik had eens zin om met mijn nagellak te spelen en een leuke creatie te maken, wat ik normaal gesproken echt nooit doe. Ik had al heel lang niet meer mijn OPI Mad As A Hatter gebruikt en vond het wel weer een tijd worden dat ik die eens ging gebruiken. Ik besloot om er een soort van ombre look van te maken met als extra’s dus de glitters. Ik vind het een erg geslaagde “nail art” (kan ik dat zo noemen?). Kijk snel verder hoe ik dit gemaakt heb.

Als eerst heb je paarse nagellak nodig, of wat erop lijkt. Als je dat niet hebt kan je het natuurlijk met elke kleur doen wat je wilt. Ik gebruik voor de basis China Glaze – Light As Air voor de tip Color Club Uptown Girl en de glitters OPI – Mad As A Hatter. Je kan als je deze kleuren niet hebt prima andere kleuren gebruiken het gaat natuurlijk om het idee!

Als eerst lak ik mijn nagels met de China Glaze nagellak, ik heb hier 2 laagjes aangebracht zodat het goed dekt. Wacht dat het behoorlijk opgedroogd is voor de volgende stap.

Nu pak ik de Color Club nagellak, ik strijk het kwastje bijna droog zodat er haast niks meer aan zit. Let wel goed op dat je nagellak eronder droog is want doordat het kwastje droog is kan het je onder nagellak laag kapot trekken. Ga nu met de nagellak slordig strepen zetten op de tip van de nagels.

En als laatste voeg ik een laagje glitters toe van OPI. Ik had het hier misschien een beetje te dik aanbracht, ik denk dat iets dunner een mooier effect had gehad. Maar dat moet je nauurlijk zelf weten!

En dan het eind resultaat, heel makkelijk en heel erg leuk, al vind ik zelf dan. Iedereen kan dit thuis wel maken. Het hoeft natuurlijk niet in het paars maar kan ook met roze, of rood.

Wat vinden jullie ervan?

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  Maris
  23 mei 2011 at 07:47

  Echt een hele leuke nail art! Deze zou ik nog wel graag willen proberen. Ik heb alleen helaas geen lange nagels… Jij hebt echt prachtige nagels!
  x

 • Reply
  Mandy
  23 mei 2011 at 08:43

  Wow heel erg mooi! mooie lange nagels heb je ook

 • Reply
  Miss MATC
  23 mei 2011 at 10:55

  Mooi ! Leuk ideetje!

 • Reply
  Roos
  23 mei 2011 at 11:44

  Ziet er leuk uit :)

 • Reply
  lisanne
  23 mei 2011 at 12:32

  Ziet er echt heel erg leuk uit!! :D

 • Reply
  LottedeJ
  23 mei 2011 at 15:04

  Leuk! Weer eens wat anders:) Ik heb het zelf ook een keer gedaan, van lichtroze naar donkerroze!

 • Reply
  Jeanine
  23 mei 2011 at 15:38

  He een nail art tutorial, super leuk.
  Ik ga hem denk ik namaken. ;-)

 • Reply
  Silva
  23 mei 2011 at 16:49

  Ik vind het superleuk! Het ziet er feestelijk uit :)

 • Reply
  Sharon
  23 mei 2011 at 19:39

  Handig! Misschien maak ik ‘m een keertje na (:

 • Reply
  Pien
  23 mei 2011 at 22:26

  Ik vind je nagels wel errug lang. En de glitters vind ik niet zo, de paarse kleur wel.

 • Reply
  Lisa
  24 mei 2011 at 01:48

  Waaaauw, zo prachtig! :D

 • Reply
  Esmay
  24 mei 2011 at 15:00

  Leuk effect met die Mad as a Hatter!

 • Reply
  Leontine
  26 mei 2011 at 12:24

  Leuk!

 • Reply
  Saloua
  26 mei 2011 at 13:21

  Wauwie Aranka ,.. Jou nagels blijven mooi! :razz:

 • Reply
  Mariska
  31 mei 2011 at 08:18

  Mooi gedaan! Mooie kleurtjes ook!

 • Reply
  Elif
  6 juni 2011 at 22:00

  echt leuk gedaan
  ik ga dat ook proberen maar dan met andere kleuren omdat ik die kleuren niet heb
  maar deze kleuren zijn ook heel mooi

 • Laat een reactie achter