Zoek
Sluit dit zoekvak.

How to: Perfect je nagels lakken

Ik deel altijd graag de nieuwste nagellak collecties met jullie in de vorm van swatches en elke keer krijg ik weer de vraag hoe ik zo netjes mijn nagels lak. Daar heb ik dan stiekem ook wel een trucje voor en die deel ik vandaag met jullie! Benieuwd hoe jij straks ook netjes je nagels kan lakken of hoe ik het doe? Kijk dan de video! Vergeet je natuurlijk te niet abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Leuk om te zien! Zo lak ik ook ongeveer mijn nagels, ik doe alleen eerst de zijkanten en dan het midden:) oh ja en wel een basecoat en topcoat haha! Maar het blijft mooi om te zien hoe anderen hun nagels lakken!

  2. Door de jaren heb ik veel geleerd over hoe goed nagellak aan te brengen, maar extra tips zijn natuurlijk altijd welkom. Jouw swatches zijn ook altijd erg mooi. xxx Lucinda

  3. Wat grappig om te zien dat jij bij je ringvinger begint. Ik start altijd bij mijn pink. Én, ik start altijd met mijn linkerhand en daarna met mijn rechterhand. Leuk filmpje!

  4. Pssst, dat ‘Titel Ondertitel’ op het eind kun je er nog even afknippen met de YouTube editor ;) Wel leuk om te zien en ook grappig dat je het niet eens echt volgens ‘de’ regels doet. Ik begin vaak ook bij mijn ringvinger (en dan als laatste mijn duim, haha), alleen ik lak mijn nagels amper meer.

  5. Wat stom dat ik eigenlijk altijd bij mijn duim begin! Beginnen bij de pink of ringvinger is veel slimmer. Ik gebruik wel altijd base- en topcoat. Het lakt prettiger met een glad laagje eronder en met een goede sneldrogende topcoat droogt het ook sneller. En het blijft bij mij dan ook beter zitten; er zit immers toch een extra beschermend laagje op.

  6. je maakte toch vroeger ook swatches voor misslipgloos, ja he?
    je doet dat echt goed, en zo een prachtige nagels :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *