Zoeken
Sluit dit zoekvak.

How to: Mijn favoriete make-up look met Demak’Up

Advertorial – Dit keer is het tijd voor mijn favoriete look! Lekker naturel, maar toch zie je zeker wel dat er make-up gebruikt is! Mooie bruine oogschaduw, glanzende lippen en een egale en matte tint met roze wangen, daar hou ik van! In dit filmpje leg ik jullie stap voor stap uit hoe je deze naturel look kan maken, of beter gezegd: mijn bloggers look. De make-up eraf halen gaat heel makkelijk met de ontzettend fijne wattenschijfjes van Demak’Up! Stuur je eigen favoriete look in op de Facebook pagina van Demak’Up en maak kans op een masterclass make-up van Demak’Up en VIVA en ik ben erbij aanwezig! Succes!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

    1. In twee delen! De vorige keer was het 30 graden buiten, konden geen ramen open vanwege geluidsoverlast van de vliegtuigen en die hete lampen. Daardoor glimde ik nog meer op de camera. Daar hadden we nu rekening mee gehouden :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *