Search
Close this search box.

How to: Je geurkaars helemaal opbranden + herstellen

Je kent het wel, je hebt een nieuwe geurkaars gekocht en ineens merk je dat hij niet helemaal goed opbrand en de helft blijft aan het glas zitten, super zonde! Nu kreeg ik laatste en fantastische tip en die wil ik graag met jullie delen! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

 1. Dat is zeker een handige tip die ik nog niet eerder voorbij heb zien komen. Ik ga dit vanavond direct uitproberen, want ik heb hier een kaars waarbij dus hetzelfde aan de hand is en dat vind ik echt super zonde, want deze heeft mij best wel wat geld gekost. Dus dank je wel! xxx Lucinda

 2. Oeeh, deze tip kende ik nog niet! Ik ga ‘m onthouden voor als ik binnenkort mijn eerste Yankee Candle aan ga steken. Heb een winkeltje in Groningen ontdekt waar ze het als het goed is verkopen! :)

   1. Lily & Rose in de Folkingestraat! Ik weet het niet zeker hoor, vond het via Google en zag op foto’s op hun website toevallig wat Yankee Candle spullen… Ben benieuwd!

 3. Super goed tip! En veel makkelijker dan die au bain marie tip! Dankjewel :) Heb nu geen ‘slechte’ kaars maar ga het zeker in de toekomst toepassen!

 4. Ik heb dat echt heel vaak dat mijn kaars niet meer brand maar dat er nog de helft van het kaarsvet overblijft, super zonde! Echt een superhandige tip!

 5. Super handig, dankjewel! Ik vind het zo zonde als ik mijn kaars moet weggooien omdat het laatste beetje niet op te branden is… X

 6. Heel frustrerend altijd als de kaars niet goed opbrand. Super handige en gemakkelijke tip. Maar na die twee uur met het folie er overheen branden, hoeft de folie er dan niet meer over heen? Of moet je de folie er echt altijd overheen doen als je de kaars brandt?

 7. Hoi,

  Bedankt voor het delen van deze tip. Ik hoop dat het ook werkt voor mijn XL Yankee Candle die ik laatst heb gekocht (ik wist niet dat ie zo groot zou zijn ;-) …. Ik moet eerlijk zeggen dat ik 1 lont voor zo’n grote kaars wel wat weinig vind. Ik lees dat hij dan hoogst wrss niet helemaal op kan branden. Gewoon omdat hij het vermogen niet heeft. Ik heb hem 1 keer aangestoken en toen 3 uur laten branden. Maar hij kwam indd niet tot de randjes. Erg zonde ! Nu vind ik die roze kleur wel erg mooi en het dus stiekum beetje zonde om hem aldoor in te pakken. Maar ja, het is het een of het ander vrees ik… Ik ga het uitproberen.

  groetjes!

 8. Ik zie nergens je tip, alleen een opgemaakt video uit 2018.. wat is de tip nou?? Heb ook op je youtube account gekeken en ken het niet vinden! Pleasseee tell me im very desperate !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *