Search
Close this search box.

How to: Grunge Look met Demak’Up

Advertorial – Grunge is tegenwoordig helemaal hip, heftige en donkere make-up, daarmee kan je dit najaar zeker gezien worden. In dit filmpje leg ik jullie uit hoe je deze heel gemakkelijk kan maken. En mocht het toch mislukken? Don’t worry, it will come off! Dankzij de reingingsdoekjes en wattenschijfjes van Demake’up verwijder je het weer in een handomdraai! Veel plezier met het maken van de Grunge look!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Wow wat een glimgezicht inderdaad. Ik heb de cc cream van gosh ook, en merk dat ik hem licht aan moet brengen. Anders is hij supershiny tot het vette aan toe. Licht aanbrengen is echt perfect, niets mis mee. Ik vind de look niet heel erg leuk staan bij je. Het is alsof er iets mist en er teveel oogschaduw op zit. Maar uiteindelijk is het een advertorial voor de doekjes en die zijn perfect natuurlijk!

  2. Wat super dat je dit mocht doen!! Echt heel fijn, en leuke reclame voor je blog ^^
    Ik vind het ook wel wat glimmen, maar als ze dan weer van wat dichterbij filmen (zoals op het einde) is het al een stuk minder. Denk dat het wel wat aan de belichting zal liggen.

    Je look vind ik wel heel tof! :D Je spreekt ook heel vloeiend en het filmpje gaat zoals het steeds ook op je blog is, heel vlot!

  3. Heb je dit ingesproken? Tof! Erg mooie video (al heb je hem niet zelf ge-edit). Je glimt inderdaad wel een beetje maar ik denk dat dat vooral komt door de belichting en de reinigingsdoekjes etc, maar je poedert ook inderdaad niet af….

  4. Wat een professioneel filmpje! Hele mooie look, zeker geschikt voor het najaar. Ik wil ook nog experimenteren met een grunge look :)

  5. Ik ben een paar maanden geleden overgestapt van de gewone huis-tuin-en-keuken-watten naar de producten van Demake’Up. Ben enorm tevreden en voor mij geen gewone watten meer! Aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *