Search
Close this search box.

How to: Glamour Look met Demak’Up

Advertorial – De feestdagen komen er weer aan en dan is het zeker leuk om met een vleugje glamour voor de dag te komen. Daarom heb ik een glamour look voor jullie gemaakt die je heel gemakkelijk na kan maken. Prachtige bruine smokey eyes met een mooie en opvallende kleur lippen. Is het die avond toch een beetje laat geworden door alle gezelligheid? Gelukkig kun je je make-up er in een handomdraai weer vanaf halen met de handige Demak’Up make-up remover doekjes en lig jij weer met een schoon gezicht in bed! Stuur ook je eigen Glamour look in op de Demak’Up Facebook pagina, veel succes allemaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. DIe doekjes zijn ideaal als je te lui bent om een uitgebreide was-sessie te doen, zo gebruik ik ze in ieder geval. Leuk filmpje !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *