Zoeken
Sluit dit zoekvak.

How to: Colorful Look met Demak’Up

Advertorial – Kleurrijke ogen vind ik zelf altijd erg leuk staan. Een tijdje geleden kreeg ik veel vragen hoe ik nou die mooie blauw met paarse look maakte. In deze video laat ik het jullie zien. En als het eventjes niet lukt, don’t worry, it will come off! In samenwerking met VIVA en Demak’up organiseren wij een Beauty Masterclass! Wil jij hierbij aanwezig zijn? Stuur dan je Colorful Look in op de Demak’up Facebook pagina! Tot dan!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *