Zoek
Sluit dit zoekvak.

How-to: Caviar Nails

Vanochtend hebben jullie al een artikel online zien komen over mini beads, de goedkope variant is de kaviaar nagels van Ciaté. Maar hoe gebruik je deze ontzettend leuke balletjes nou? Goede vraag, zelf wist ik het namelijk ook niet helemaal maar nu wel! Daarom heb ik het voor jullie opgenomen in een handige how-to! Ook als je verder het artikel leest zie je foto’s van hoe het uiteindelijk geworden is. Ik vind het echt superleuk geworden en ga dit zeker vaker dragen. Lees trouwens ook verder als je wilt weten hoe ze bevallen na eten, slapen, douchen en een dag werken!

Dit is het resultaat dus, ontzettend leuk effect vinden jullie ook niet? Op de uiteinden van mijn nagels heb ik een beetje topcoat gedaan omdat hier natuurlijk als eerst de balletjes af gaan omdat dat overal langs heen schuurt. Maar hoe is de houdbaarheid nou van deze ontzettend leuke nail-art?

 Ik heb het er nu een dag opzitten en ik moet je zeggen dat ik onder de indruk ben. Zit zitten echt goed vast en voelen lekker zacht aan op de nagels, hiermee bedoel ik dat ze geen irritante uitstekers hebben of achter stof blijven haken. Na het slapen zag het er ook nog prima uit, wel hier en daar een korreltje weg maar dat kan gebeuren. Met douchen hebben ze helaas wel iets meer moeite, dan verliezen ze een beetje kleur en met afdrogen moet je oppassen.

Als je je afvraagt waar ik deze mini beads heb gekocht? Op eBay bij deze verkoper voor maar $ 2,99 inclusief verzendkosten

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

 1. Die verkoper heeft ja nog veel meer nailart producten, niet alleen die balletjes! Ik ga denk ik twee setjes bestellen, want ik ben toch best wel onder de indruk!

 2. ik vind je cavair nails echt super leuk!
  Ik heb een tip voor je! lak je nagels zo als je doet een voor een en doe dan je vinger boven een bakje houden (ik zelf gebruik altijd van de plastic bakjes van de ikea) en giet het er dan over heen! heel makkelijk!

 3. Oh ze zien er zo mooi uit en ook makkelijk om aan te brengen. Wat apart dat de kleur veranderde terwijl je de topcoat aanbracht.

 4. Waarom gebruik je niet een bakje als je de balletjes eroverheen strooit? Dan kun je het toch veel beter weer terug doen in het potje? Wel echt een super mooi effect, ik ga ze nu ook bestellen.

 5. Heel leuk effect, maar inderdaad, waarom gebruik je geen bakje dat lijkt mij veel handiger? haha.
  Was nog we even benieuwd naar het klusje of ze eraf te krijgen? Hoe is dat je bevallen?
  Liefs.

  1. Goede! Het eraf halen was echt een verschrikkelijke klus, omdat je nagellak remover er niet echt goed bij kon… Ik heb dus maar een watje doordrenkt met nagellak remover erop gelegd en daarna ze voorzichtig eraf gekrabd…

 6. Ik heb ze ook besteld, vandaag binnengekregen alleen kreeg ik andere kleuren : (
  Geen zwart waar ik op hoopte, maar kan er vast wel wat leuks mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *