Hotspot: van Delft Pepernotenfabriek

Hotspot: van Delft Pepernotenfabriek

Sinds kort heeft van Delft een aantal pepernootwinkeltjes in Nederland. Ook Zwolle heeft een heel leuk winkeltje, maar dat is niet de enige, in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Den Haag, Arnhem, Haarlem, Den Bosch en Breda zit er één. Ik besloot eens een kijkje te nemen in deze leuke winkel en neem jullie mee!

Hotspot: van Delft Pepernotenfabriek

De winkel is klein maar gezellig en staat natuurlijk helemaal vol met kruidnoten en pepernoten. Volgens het bordje aan de buitenkant moeten er 50 verschillende smaken en soorten zijn.

 

Hotspot: van Delft Pepernotenfabriek

Ook leuk, op de balie kun je een aantal smaken proberen want veel smaken komen je vast niet bekend voor. Waar ik trouwens iedereen over hoor zijn de tiramisu en framboos kruidnoten, helaas waren die uitverkocht en konden we ze dus niet proeven.

Hotspot: van Delft Pepernotenfabriek

Hotspot: van Delft Pepernotenfabriek

Naast kruidnoten zijn er natuurlijk ook andere Hollandse snoeperijen rondom Sinterklaas zoals taai taai!

Hotspot: van Delft Pepernotenfabriek

Tsja, alleen de prijs vond ik toch wel wat tegenvallen. De normale zakjes kosten 3 euro en de zakjes met chocolade erbij kosten 4 euro, dat vind ik toch wel wat duur voor een niet al te groot zakje met kruidnoten, jullie niet? En ik vond het ook jammer dat echt heel veel smaken er op dat moment niet waren. Ik kom dus zeker nog een keer terug om de smaken te proberen!

Hotspot: van Delft Pepernotenfabriek

Ik vind de van Delft Pepernotenfabriek zeker leuk om een keertje binnen te stappen. Alleen misschien is het leuker om naar te kijken, want een zakje van 4 euro vind ik best veel geld. Zijn jullie de van Delft Pepernotenfabriek al een keer binnen gelopen en hebben jullie wat gekocht?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  Femke
  3 oktober 2015 at 11:55

  Wat is dit leuk! Hier had ik nog nooit van gehoord maar erg leuk!

 • Reply
  Marloes
  3 oktober 2015 at 12:41

  Oh wat super leuk! Ik zie dat er in Breda ook één zit, dus binnenkort maar eens een kijkje nemen!

 • Reply
  Shaz
  3 oktober 2015 at 12:41

  Ik had wel hier van gehoord, maar ik wist niet dat er eentje in Den Haag zit. Ik ben niet zo fan van pepernoten, maar het is wel leuk om als cadeau te geven.

 • Reply
  Eline
  3 oktober 2015 at 13:11

  Wat een leuke winkel! Leuk om een keertje andere smaken te proeven

 • Reply
  jeapiebel
  3 oktober 2015 at 13:31

  Wat is dat schattig idee met zoveel soorten pepernoten. Lekker. Voor € 4 kan je misschien als cadeau geven als je op bezoek gaat. De snoep en de zaak zien er in ieder geval schattig uit.

 • Reply
  Rianne
  3 oktober 2015 at 13:33

  Ik ben in de winkel in groningen geweest! Vond het ietwat tegenvallen had het spectaculairder verwacht haha. Wel leuk dat je lekker veel kan proeven natuurlijk! Heb zelf de tiramisu (die wel heel lekker is maar naar mijn mening gewoon naar witte chocolade smaakt..) en de speltkruidnoten gekocht. Wel duur inderdaad maar vond het voor een keertje wel te doen. Beetje jammer wel dat er nu in zowat elke winkel speltkruidnoten (en andere smaken zoals cappuchino enz) voor ongeveer 2 euro in de schappen liggen haha.

 • Reply
  manon
  3 oktober 2015 at 15:13

  Wat leuk zeg!

 • Reply
  chucky1012
  3 oktober 2015 at 16:15

  Zo leuk!

 • Reply
  Amina
  3 oktober 2015 at 16:22

  Die foto’s! Zo leuk! Vertel, vertel, hoe was de geur in die winkel? :-D

  xxx

 • Reply
  Lisa
  3 oktober 2015 at 16:38

  Ik las er al over in de krant ergens. Ik wil graag naar de pop-up store in Den Haag!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  3 oktober 2015 at 17:37

  Oh, heerlijk dit!

 • Reply
  Marloes
  3 oktober 2015 at 18:22

  Heerlijke winkel! Wij hebben de spelt pepernoten (waar mama met tarweallergie erg blij mee was) en de truffel pepernoten gekocht. De truffel variant is echt héérlijk!! Dikke vette aanrader

 • Reply
  Mariska
  3 oktober 2015 at 20:17

  Misschien is het best wel wat geld voor zo’n zakje, maar je mag jezelf ook best eens verwennen! :)

 • Reply
  Maaike
  3 oktober 2015 at 20:34

  Dat vind ik eigenlijk ook best veel geld voor zo’n zakje pepernoten. Maar wel tof dat je er allerlei smaken kunt proeven!

 • Reply
  Kelly
  3 oktober 2015 at 21:26

  Jammer dat het zo ver weg zit voor mij, anders was ik zeker een keer gaan kijken

 • Reply
  Willemse
  3 oktober 2015 at 22:28

  ooooohhhh die geur moet verukkelijk zijn!
  wat een super leuk en orgineel concept
  hebben ze er ook chocolade letters e.d?

 • Reply
  Marthe | Normal Beauty
  4 oktober 2015 at 09:40

  Wat super tof! Ik zal kaneelpepernoten staan…… kwijllll….

  • Reply
   Marthe | Normal Beauty
   4 oktober 2015 at 09:41

   zag bedoel ik natuurlijk

 • Reply
  Tessa
  4 oktober 2015 at 13:38

  Ik ga binnenkort even langs in het filiaal van Den Haag. Ik vind de prijs ook wel een beetje hoog. Ik zou graag een ander concept willen zien, dat je bijvoorbeeld van alles een handje kan nemen in plaats van direct een hele zak. Het lijkt me namelijk leuk om veel smaken te proberen en dat is zo niet echt te doen. En ik vind 1 kruidnoot proeven in de winkel niet echt genoeg, ik zou gewoon een handje willen van meerdere smaken. Toch ga ik wel even langs want ben wel erg nieuwsgierig geworden!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  4 oktober 2015 at 13:42

  Mmm, nu krijg ik zin in pepernootjes

 • Reply
  floor
  4 oktober 2015 at 21:20

  Ahh, wat ziet dit er goddelijk uit! Ik hou echt van pepernoten<3

 • Reply
  Eveline
  4 oktober 2015 at 21:48

  Ik ben in Rotterdam geweest, dat is geen winkel maar een kraampje in de Markthal. Waren echt niet veel smaken maar mijn favo smaak was er gelukkig! Heb truffel genomen en was echt verrukkelijk, beter dan die van Albert Heijn die ik normaal koop. Ondanks de wat hoge prijs was het zeker het geld waard! Ik ga dit niet al te vaak doen maar ga vast nog wel een keer een zakje halen :).

 • Reply
  Suzanne
  5 oktober 2015 at 10:13

  Waaa, leuk! Ik ga binnenkort eens in Breda kijken. Ik ben benieuwd. Vier euro is wel veel ja, maar misschien is het ’t waard!

 • Reply
  Nicole
  6 oktober 2015 at 21:26

  Wat grappig, ik wist niet dat er zoveel smaken van pepernoten waren!

 • Laat een reactie achter