Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hot: Shamballa armbanden!

Als je de laatste tijd een beetje op de sterren hebt gelet ben je er misschien wel achter gekomen dat veel van hem armbandjes dragen, de wel genoemde Shamballa armbanden. Gordon droeg ze bijvoorbeeld in het programma Hotter Than My Daughter en ook grote sterren in Hollywood! Deze ontzettend leuke Shamballa armbanden komen van de webshop Shamballaarmand, een mooie webshop met een ruime keuze!

Shamballa armbanden zijn helemaal hip en hot en zijn momenteel de nieuwste trend! Het is dé sieraad voor deze zomer, je mag er dus zeker mee gezien worden deze zomer. De Shamballa armband is handgemaakt en voorzien van een eenvoudige treksluiting, zodat hij voor iedereen past en te dragen is. Vele bekende Nederlanders en buitenlandse sterren als Paris Hilton, Beyoncé, Chris Brown, Justin Bieber dragen ze al.

Dit is hem dan, de echte Shamballa armband, gemaakt van ontzettend leuke kralen die sierlijk bij elkaar zijn geknoopt. Ik vind hem echt ontzettend leuk en lekker zomers. Je kan de armband hier online vinden en is te koop voor € 5,95

Ook koos ik voor een hele eenvoudige armband met doorzichtige glas kralen, deze past overal bij en kan je makkelijk met iets combineren. Ik vind hem echt ontzettend leuk omdat hij zo lekker simpel is! Je kan de armband hier vinden voor € 6,95

Alle armbanden zijn voorzien van een handige sluiting zodat je hem makkelijk om kan doen en hem niet zo niet kwijt te raken. Ook is het handig dat het dan voor iedereen past.

Om zijn de armbandjes echt ontzettend leuk, ze zien er inderdaad leuk zomers uit en maken je outfit helemaal compleet. Ze zitten lekker en je hebt er totaal geen last van. Wel is het eventjes wennen dat er touwtjes aan de onderkant hangen maar dit vind ik eigenlijk wel heel erg leuk!

Op de website van Shamballa Armband kan je ontzettend veel leuke Shamballa armbanden vinden, voor iedereen zit er wel iets tussen. De prijzen liggen tussen de € 4,99 en € 14,99 voor een armband, erg goede prijzen dus. Ook de levering is erg snel binnen 2 dagen heb je het in huis.

Wat vinden jullie van de Shamballa armbandjes?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Leuke, schattige armbandjes maar niet echt wat voor mij. Toch iets te … kinderlijk ofzo. Ik hou hier niet zo van. Dit is trouwens wel leuk voor een DIY, want ze zien eruit alsof het best makkelijk te maken is.

  2. Leuk, maar bij mannen (Gordon, Justin bieber, Chris Brown?) Lijkt het me best wel raar haha
    Een DIY zou inderdaad leuk zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *