Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hot: Oranje make-up!

Met Koninginnedag en het EK in het zicht wordt het toch wel al een beetje tijd voor de oranje gekte. Ineens kan al het oranje en niets is te gek, maar waarom eigenlijk? Oranje is ontzettend hip, heb je al eens goed in de winkels gekeken en op de catwalk? Meer en deels is in Oranje gehuld. Met andere woorden, voor het EK en Koninginnedag kun je prima oranje make-up dragen, maar ook zeker daarna want het is hot!

Misschien denk je dat ik niet gelijk heb, maar denk maar eens terug aan collecties van make-up merken die de afgelopen tijd voorbij kwamen. Catrice met Naturalista, MAC met Shop en Cook en natuurlijk nog veel meer collecties. Oranje is natuurlijk een hippe en frisse zomer kleur waar je mee gezien mag worden!

Natuurlijk hadden we al de oranje blush en nagellak tot ons standaard make-up assortiment toegevoegd, maar je mag nu ook echt gezien worden met prachtige oranje oogschaduw en fel oranje lippen. Ik vind het een hartstikke toffe en zomerse trend en zal hier dan ook zeker aan gaan mee doen, zo kun je die oranje make-up nog eens wat vaker gebruiken dan alleen met Koninginnedag en met het spelen van het Nederlandse elftal.

Zo te zien kan je dus zeker met oranje gezien worden, wat vinden jullie van deze trend? Sla je hem over en doe je er alleen met Koninginnedag aan mee of pak jij met het gemak een oranje lipstick of oogschaduw?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. De oranje lipstick vind ik erg mooi staan bij de celebs! Toch hou ik zelf niet zo van oranje, hier in NL is dat toch weer anders vanwege het voetballen en koninginnedag en zo..

  2. Ik ga meestal niet verder dan een oranje lakje. De sterren op de foto’s kunnen de kleur dan weer wel goed dragen!

  3. Oranje is en toffe kleur! In de winter ben ik er iets te bleek voor, maar zodra ik een ietsiepietsie bruiner ben draag ik het heel graag. Op m’n ogen, mn lippen en mn wangen.

    Liefs

  4. Die neon oranje lippen laten mij aan een clownsmond denken.. Niet echt mijn ding. Bij Fergie vind ik het niet staan. Bij Rihanna staat het wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *