Hot: Oranje make-up!

Met Koninginnedag en het EK in het zicht wordt het toch wel al een beetje tijd voor de oranje gekte. Ineens kan al het oranje en niets is te gek, maar waarom eigenlijk? Oranje is ontzettend hip, heb je al eens goed in de winkels gekeken en op de catwalk? Meer en deels is in Oranje gehuld. Met andere woorden, voor het EK en Koninginnedag kun je prima oranje make-up dragen, maar ook zeker daarna want het is hot!

Misschien denk je dat ik niet gelijk heb, maar denk maar eens terug aan collecties van make-up merken die de afgelopen tijd voorbij kwamen. Catrice met Naturalista, MAC met Shop en Cook en natuurlijk nog veel meer collecties. Oranje is natuurlijk een hippe en frisse zomer kleur waar je mee gezien mag worden!

Natuurlijk hadden we al de oranje blush en nagellak tot ons standaard make-up assortiment toegevoegd, maar je mag nu ook echt gezien worden met prachtige oranje oogschaduw en fel oranje lippen. Ik vind het een hartstikke toffe en zomerse trend en zal hier dan ook zeker aan gaan mee doen, zo kun je die oranje make-up nog eens wat vaker gebruiken dan alleen met Koninginnedag en met het spelen van het Nederlandse elftal.

Zo te zien kan je dus zeker met oranje gezien worden, wat vinden jullie van deze trend? Sla je hem over en doe je er alleen met Koninginnedag aan mee of pak jij met het gemak een oranje lipstick of oogschaduw?

18 reacties

 • Reageren
  Paola
  8 april 2012

  Ik draag wel vaak oranje blush en lipstick, maar op mijn ogen vind ik het echt niet fijn!

 • Reageren
  Yara
  8 april 2012

  Die lipstick die Hilary Duff draagt is prachtig! :) Ik heb toevallig nu oranje/roze nagellak op, i love it :)

 • Reageren
  MySuperSweetLife
  8 april 2012

  Ik ben alleen fan van de lippenstift, oofschaduw is een beetje te veel van t goede!
  Liefs

 • Reageren
  Alyssa
  8 april 2012

  De oranje lipstick vind ik erg mooi staan bij de celebs! Toch hou ik zelf niet zo van oranje, hier in NL is dat toch weer anders vanwege het voetballen en koninginnedag en zo..

 • Reageren
  charile
  8 april 2012

  Leuk artikel! Fijne pasen!

 • Reageren
  Lotte
  8 april 2012

  Ik vind vooral koraalkleurtjes op de lippen mooi, maar ik ben niet zo van feloranje.

 • Reageren
  Esmay
  8 april 2012

  I like it! Mijn oranje-ish Inglot palletje word weer volop gebruikt door mij haha!

 • Reageren
  Nicky
  8 april 2012

  Ik ga meestal niet verder dan een oranje lakje. De sterren op de foto’s kunnen de kleur dan weer wel goed dragen!

 • Reageren
  LottedeJ
  8 april 2012

  Mwah, ik denk dat ik de trend oversla! Koraal en peachy vind ik wel leuk, maar echt knaloranje is niet zo mijn ding.

 • Reageren
  AnnaSophia
  8 april 2012

  oranje lipstick vind ik echt wel gaaf! Ga ik me denk ik aanschaffen :-)

 • Reageren
  Nannick
  8 april 2012

  Oranje vind ik echt en gave kleur, maar denk ik niet als oogschaduw ;) Wel als lipstick enz!

 • Reageren
  Kylie
  8 april 2012

  Oranje is en toffe kleur! In de winter ben ik er iets te bleek voor, maar zodra ik een ietsiepietsie bruiner ben draag ik het heel graag. Op m’n ogen, mn lippen en mn wangen.

  Liefs

 • Reageren
  Nicole
  8 april 2012

  Love oranje!

 • Reageren
  Tessa
  8 april 2012

  Die neon oranje lippen laten mij aan een clownsmond denken.. Niet echt mijn ding. Bij Fergie vind ik het niet staan. Bij Rihanna staat het wel.

 • Reageren
  Caithlin
  8 april 2012

  Ik vind oranje wel tricky, maar als het goed wordt gedaan is het erg mooi!

 • Reageren
  Bellachique
  8 april 2012

  Ik vind het heel leuk als lipstick of op mijn nagels, de kleur is gewoon zo leuk en zomers!

 • Reageren
  Jana
  8 april 2012

  Ik vind het altijd wel leuk staan :D x

 • Reageren
  Myrthe
  8 april 2012

  Ik vind deze trendkleur zo vet!

 • Geef een reactie