Hot or not: Hunterlaarzen

Ik zie ze ineens overal voorbij komen de Hunter laarzen. Een stoere regenlaars die als gewone laars wordt gedragen. Ik weet niet precies wat ik hiervan moet vinden maar misschien ben ik daar een te nuchter en niet in-to-the-fashion persoon. Maar ik vind het zeker wel leuk om te zien hoe mensen die laarzen combineren met een stoere outfit. En als ik dat dan zo zie denk ik ja, het is best gaaf. Maar als ik dan alleen de laarzen zie denk ik echt van dit is toch helemaal niet mijn smaak…

Hunter is een Engels met die comfortabele schoenen wil maken en sokken. Het gaat voornamelijk om de populaire laarzen die in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen. Ik vind ze wel heel erg leuk eigenlijk nu ik er verder over ga schrijven, maar dan wel voor tussen de planten in de tuin of in de regen lekker in de plassen stampen.

Veel bekende mensen zijn al te vinden in deze stoere hunter laarzen zoals je kan zien op de onderstaande foto’s.

Wat vind jij van deze stoere laarzen. Ik vind ze eigenlijk best wel tof, maar ik denk dat ik een iets normaal iemand ben voor dit soort laarzen en het me dus niet zal staan of je het beeld krijgt van kijk zij probeerd ook anders te doen met haar laarzen.

Dus zijn de Hunter laarzen volgens mij hot or not? En zou je met deze laarzen over straat gaan?

Dit vind je misschien ook leuk

35 reacties

 • Reply
  Belllezza
  2 februari 2012 at 07:09

  Het is echt mijn ding niet, al vind ik de zwarte wel vet staan op de foto’s

 • Reply
  charile
  2 februari 2012 at 07:36

  Dat is niet echt mijn ding!
  x

 • Reply
  Marjolein
  2 februari 2012 at 07:40

  Ik vind het echt vreselijk! Zie er steeds meer mensen mee lopen.

 • Reply
  Paola
  2 februari 2012 at 08:15

  Het is niet echt mijn ding! En daarbij komt ook nog dat ik huge kuiten heb en er dus waarschijnlijk niet in pas!

 • Reply
  Mariska
  2 februari 2012 at 08:23

  Het ligt er een beetje aan met wat je het combineert denk ik. Zeg niet direct dat ik het lelijk vind, maar zou het zelf niet snel doen.

 • Reply
  Helen
  2 februari 2012 at 09:23

  Gecombineerd met zwart vind ik ze wel mooi.. beetje paardrijlook!
  Maar een kleurtje.. hmm nee dat zul je mij niet snel zien dragen

 • Reply
  Laralaurentia
  2 februari 2012 at 09:39

  Die laatste is wel leuk, maar ik zal het niet dragen.

 • Reply
  Joany
  2 februari 2012 at 10:02

  Mijn ding is het niet. Ik trek mijn laarzen alleen uit de kast voor een middagje tuinieren, of als ik grote regenplassen moet trotseren maar tot mijn spijt kan ik ze echt niet zien als fashionable footwear.

 • Reply
  Sophie
  2 februari 2012 at 10:46

  De zwarte variant vind ik wel leuk – ideaal toch voor het Nederlandse weer? Maar die kleuren nee, dat vind ik weer te kinderachtig.. trouwens zou ik het ook niet naar werk dragen, alleen als ik even in de regen boodschappen moet doen of zo iets =)

 • Reply
  Tamara
  2 februari 2012 at 11:44

  Ik vind ze wel leuk als ik ze op de foto’s zie, maar zelf zou ik ze niet zo snel dragen

 • Reply
  Bellachique
  2 februari 2012 at 11:56

  Ik vind ze heel erg leuk, niet elk model, maar sommige zijn heel leuk, hoewel ik ze dan wel niet in’t stad zou dragen.

 • Reply
  Meer
  2 februari 2012 at 13:55

  Vind ze iets weg hebben van die laarzen van hilfiger van vorig jaar.. Daar had ik toen de nepversie van (gewoon vanharen, kwam later achter dat er ook echte bestonden, vond ze gewoon tof) en t is werkelijk waar gewoon heel handig.. vieze sneeuw (als t zo grijs is geworden) en regenbuien enzo zijn gewoon niet humeurverpestend als je dit soort schoenen aanhebt. Leren laarzen of uggs of dat soort gaan helemaal naar de filestijnen met rot weer en als je deze dan een dagje aanhebt, en ze even schoonmaakt met n doekje, zien ze er prima uit :)

 • Reply
  Liesbeth
  2 februari 2012 at 14:09

  Ik zou ze wel dragen, als het regent met pijpenstelen en ik moet een hele dag buiten lopen. Of op een drassig festival ofzo: helemaal hip! Maar voor een simpele werkdag op kantoor? Nee dank u….

 • Reply
  Chantal
  2 februari 2012 at 14:59

  Hmm nee, zou er niet zo mee de straat overgaan denk ik.

 • Reply
  Chantal
  2 februari 2012 at 14:59

  En zou er ook niet de straat mee OP gaan haha (oeps)

 • Reply
  roos
  2 februari 2012 at 15:48

  Ik zie er wel eens mensen mee op school lopen. Ik vind ze erg lomp en als je activiteiten gaat doen op vakantie, of door de modder gaat wandelen oke. Maar gewoon voor in het dagelijks leven zou ik het echt niet fijn vinden.

 • Reply
  Miranda
  2 februari 2012 at 15:51

  hmm, nee ik denk niet dat je mij hiermee ziet lopen.

 • Reply
  Snoepje
  2 februari 2012 at 16:12

  ik moet zeggen dat de celebs het goed hebben gecombineerd, ik vind het mooi!

 • Reply
  Ilse
  2 februari 2012 at 16:20

  Ik vind het niet echt mooi..maar die laatste heeft dan wel weer een leuk motiefje!

 • Reply
  Nicole
  2 februari 2012 at 16:54

  als regenlaars zijn ze leuk, maar om zo op te lopen vind ik ze niet zo leuk.

 • Reply
  Wiesje
  2 februari 2012 at 17:10

  Ik vind hunters leuk!!

 • Reply
  Moniek
  2 februari 2012 at 17:28

  Ik vind het niks, maar ik houd sowieso niet van hoge laarzen…

 • Reply
  LottedeJ
  2 februari 2012 at 18:16

  Nee, ik vind dit echt niets. Ik vind het gewoon een heel raar gezicht, die regenlaarzen.

 • Reply
  Myrthe
  2 februari 2012 at 18:50

  Ik vind het opzich wel een stoere trend, maar of ik het zelf zou dragen? Ik denk het niet. Wel staat het erg leuk bij die celebrities en lijkt het me zeker wel leuk om een exemplaar te hebben voor in de tuin.

 • Reply
  Lisa
  2 februari 2012 at 19:02

  Ik vind ze wel leuk! ^_^

 • Reply
  Lien
  3 februari 2012 at 10:53

  Als ze op een goede manier gecombineerd worden, vind ik de Hunterlaarzen echt heel leuk! :)

 • Reply
  beauties
  3 februari 2012 at 12:04

  niet echt iets voor mij, maar heb er geen probleem mee als anderen het dragen :)

 • Reply
  Milou
  3 februari 2012 at 12:13

  Mh nee.. al vind ik ze op die laatste foto nog niet eens zo heel erg lelijk!

 • Reply
  Marijke
  3 februari 2012 at 12:40

  Ik zou ze echt zo dragen,, leuk!! Ik hou wel van “anders” naar mijn werk zo ik het niet zo snel doen..maar in mijn vrije tijd zou ik ze zeker vaak dragen!

 • Reply
  my life in beauty
  3 februari 2012 at 16:24

  deze vind ik niet echt mooi. ik heb 5 jaar op paardrijden gezeten en daar doen deze laarzen me wel een beetje aan denken

 • Reply
  Stasja
  3 februari 2012 at 23:15

  Ik vind ze echt heel leuk maar zou ze zelf niet snel dragen, misschien op een regenachtig festival ofzo? De laatste zijn wel mijn favoriet! En ze zijn behoorlijk duur voor rubberen laarzen

 • Reply
  Debora
  4 februari 2012 at 09:25

  not

 • Reply
  Maxime Hoekstra
  4 februari 2012 at 10:34

  Ik heb ook een paar zwarte, ze zitten zo lekker en zijn zo warm!
  Ik vind ze ook lekker om gewoon in huis aan te hebben, want
  ze zitten gewoon te lekker!

  Je kan ze een beetje vergelijken met uggs. Het zijn eigenlijk
  sloffen die je ergens anders voor gebruikt ( als gewone schoenen)
  Dat heb je ook met deze laarsjes. Én uggs heeft natuurlijk ook
  veel voorstanders, en veel tegenstanders omdat het gewoon sloffen
  zijn. Dit heeft Hunter ook

  Als ik even snel de stad in ga, en ik weet niet wat voor schoenen
  ik aan moet dat doe ik even snel mijn huters aan, en ze zijn ook
  zo lekker warm voor in de winter

  Ik doe ze nooit meer uit, love it !

 • Reply
  Nannick
  5 februari 2012 at 16:05

  Het is niet echt mijn ding, ik vind het niet zo mooi

 • Reply
  Brian
  13 juni 2012 at 19:38

  Ik vind ze leuk en zeer trendy.
  Ik heb zelf ook 3 paar hunters en draag ze bijna iedere dag. Hunters zijn super mooie regenlaarzen en ik draag ze graag.

 • Laat een reactie achter