Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hoofdstuk 29 uitgespeeld, hallo 30!

2023 02 02 10.54.19 1

Al heel lang is er geen lief dagboek en lezeressen meer online geweest, maar vandaag, op mijn verjaardag leek het mij toch even leuk terug te blikken op het afgelopen jaar. Een jaar met veel klussen, ik ging weer aan het werk bij de Kamer van Koophandel en ging vooral heel veel op reis. Het jaar dat ik mijzelf ontwikkelde, maar ook afscheid nam van dierbaren. Kijken jullie mee?

Ontelbaar veel klussen

Mocht ik ooit weer gaan verhuizen, willen jullie mij dan waarschuwen dat ik gewoon een kant en klaar huis koop waar niets aan hoeft te gebeuren? Nou kunnen we natuurlijk ook iemand inhuren, maar dat is ontzettend duur, dus we doen het zelf wel. Inmiddels is de trap tig keer geplamuurd en is hij mooi wit!

Project badkamer

Een nieuwe badkamer? Dat kunnen wij zelf wel joh! We schrokken zo van de prijzen van het plaatsen dat we dachten dat doen wij zelf wel. Het is ons geluk, we hebben een prachtige badkamer. Duizend maal dank aan vooral mijn vader die ontzettend veel heeft geholpen!

Hurghada – Egypte

Afgelopen levensjaar ben ik echt enorm veel op reis geweest, van heerlijke vakanties tot aan weekendjes weg. We begonnen het jaar met een heerlijke vakantie in Egypte. Het was hier heerlijk weer, prachtige stranden, lekker eten en vooral een prachtige historische cultuur.

Ameland

In mei gingen we lekker een weekendje weg naar Ameland. Beiden waren we hier nog nooit geweest en het was echt heerlijk weer! Voor een prachtig landschap hoef je niet perse naar de andere kant van de wereld.

Apeldoorn

In de zomer stond voor ons geen vakantie gepland. Mijn ouders waren op vakantie in Apeldoorn en daar waren wij een aantal keer geweest. Zo bezochten we onder andere Paleis het Loo en gingen we op een e-chopper over de Veluwe.

Kristiansand – Noorwegen

Op vakantieveilingen kocht ik voor een prikkie een driedaagse mini cruise naar Noorwegen, samen met mijn moeder heb ik deze trip gemaakt en we hebben het echt heel erg leuk gehad! Wil je meer over de mini cruise lezen, ik heb over Kristiansand een artikel gemaakt!

Kaapstad – Zuid-Afrika

Een grote reis die al een tijdje stond, in mijn eentje naar Zuid-Afrika toe! Niet echt in mijn eentje, want mijn vriendin Linda haalde mij weer op, op het vliegveld van Kaapstad. Ik bleef 2,5 week bij haar logeren en ik heb de meest mooie dingen mogen zien en doen in Zuid-Afrika. Wederom een onvergetelijke reis.

Kerstmarkten – Kroatië

Last minute, de laatste week van het jaar 2022 ging ik nog op persreis naar Kroatië voor de kerstmarkten. Ik had nooit verwacht dat er in Kroatië grote kerstmarkten zouden zijn, maar dit was echt fantastisch. Ik heb nog nooit zoveel sfeer en gezelligheid meegemaakt. Mocht je dit jaar in de gelegenheid zijn, ga dus naar Zagreb of Opatija voor de kerstsfeer!

Roadtrip Quintana Roo & Yucatan – Mexico

Nooit verwacht dit te gaan doen dit jaar, maar na mijn reisje Zuid-Afrika begon het plan om samen met mijn beste vriendin een roadtrip te gaan maken in Mexico steeds meer vorm aan te nemen. Ineens hadden wij onze vliegtickets geboekt, de hotels geboekt en binnen 2 maanden volgen wij naar Mexico. Wederom een fantastische en onvergetelijke ervaring.

Werken bij de Kamer van Koophandel

Ook begon ik dit jaar weer bij de Kamer van Koophandel, na een klein uitstapje naar de Politie (wat niet mijn ding bleek te zijn) mocht ik weer terug komen. Ik werd met open armen ontvangen en ik voel me hier heel erg thuis. De KVK is een fantastische werkgever en ik ga dan ook 4 of 5 dagen in de week met veel plezier naar mijn werk toe. Mijn standplaats in Zwolle, maar ik ben ook vaak te vinden op andere kantoren in het land. Mocht je je dus ooit inschrijven bij de KVK, dan is de kans dat je mij tegenkomt!

Dat was mijn terugblik op mijn afgelopen levensjaar. 30 worden, ik vond het best een dingetje, maar ach zoveel veranderd er niet, het klinkt alleen een stuk ouder. Laten we er dit jaar weer een prachtig jaar van maken met veel dierbare herinneringen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

 1. Happy birthday.
  De badkamer is prachtig geworden.
  Het zou zomaar een foto uit een magazine kunnen zijn.
  Leuke reizen.
  Wauw cruisen……
  Heel fijn dat je weer terug bent.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *