Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hometour van ons appartement

Lief dagboek en lezeressen week 1

Twee jaar geleden werd er massaal om gevraagd, een hometour van ons appartement. Toen wilde ik het niet delen vanwege privacy (van de ruimtes met inhoud) maar nu we er toch weg gaan laat ik het dan toch aan jullie zien. Benieuwd waar wij twee jaar met veel plezier hebben gewoond? Check dan deze video! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Superleuk om een hometour te zien! Jullie hadden best grote kamers en veel ruimte voor in een appartement. De woonkamer met keuken is inderdaad een pronkstuk. Jullie uitzicht was ook heel mooi. Ik wens jullie veel geluk in het nieuwe huisje!

  2. Wat maf dat jullie hier twee jaar hebben gewoond. Heb het gevoel alsof het amper een jaar is geleden dat je ging samenwonen. Time flies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *