Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hollister Wave eau de Parfum

Hollister Wave eau de Parfum

Hollister, een winkel waar ik in het buitenland kennis mee maakte en de eerste indruk van deze winkel zal ik niets snel vergeten. Alsof je een duister hol in stapt waar de muziek keihard staat en allemaal kleurrijke kleren hangen. Ik vond het een bijzondere ervaring en eigenlijk wel heel erg leuk om eens in zo een winkel te kijken. Vandaar dat Hollister voor mij iets speciaals heeft en ik meteen erg benieuwd was naar deze nieuwe geur van het merk.

Hollister Wave eau de Parfum

Goudgele stranden, een staalblauwe hemel en een Eindeloze zomer…

…kleuren het bestaan van de Hollister-jeugd. Van zonsopgang tot zonsondergang beleven deze jongens en meisjes onvergetelijke avonturen met hun boezemvriend(inn)en. Ze maken plezier op het strand en rijden – in een cabrio uiteraard, met de haren in de wind – op de kustweg. Unieke momenten! Wave, het nieuwe parfum van Hollister Co en Inter Parfums, roept de sfeer op van dat zongekuste Californische strand, waar het hart van de jeugd overloopt van opwinding, hoop en plannen.

Hollister Wave eau de Parfum

Zoals je hier boven kan lezen is Wave van Hollister een echte zomer geur die je moet laten denken aan het stand met vrienden. De verpakking vind ik daar ook meteen bij passen en ziet er erg leuk uit met het strand op de achtergrond. Dat de verpakking roze en paars is voelt het een beetje als een zwoele geur aan. Het maakt me in ieder geval heel erg nieuwsgierig.

Hollister Wave eau de Parfum

Als ik de parfum uit het doosje haal krijg ik een simpel flesje voor me die in het straatje Mexx, Replay en dat soort geuren valt. Het is geen bijzondere verpakking en vrij basic, maar ik kan niet zeggen dat ik het lelijk is. Maar een mooie en bijzondere verpakking is  het zeker niet. Het flesje is gemaakt van gebold glas met een roze water en een gouden dop.

Hollister Wave eau de Parfum

De geur is echt gemaakt voor de jeugd en zo wordt de geur ook omschreven. Als een jong iemand die van het leven houdt en lekker gek te doen met vriendinnen. Als ik de geur ruik denk ik ook meteen aan de geur die voor de jongere dames geschikt is, hij is namelijk heel erg zoet. Dat had ik een paar jaar geleden namelijk heerlijk gevonden.

Volgens Hollister is dit de geurbeleving: de Californische bloemen en sappig citrusfruit versmelten tot een elektriserende vonk, terwijl ijskoude sorbet zorgt voor welkome koelte op een hete dag. Warme en omhullende hout- en amberakkoorden brengen de creatie perfect in balans. Samen illustreren deze heldere ingrediënten de weergaloze kleuren van de Californische zonsondergang.

Hollister Wave eau de Parfum

Topnoten: stervrucht, sorbet van zwarte bes en sprankelende kweepeer
Hartnoten: wilde orchidee, hibiscus en Californische klaproos
Basisnoten: romig sandelhout, amberkristallen

Zoals ik al zei is de geur erg zoet, ik zou hem bijna als mierzoet willen omschrijven. Vroeger had ik dat geweldig gevonden maar tegenwoordig ben ik wat meer van de zwaardere geuren met een vleugje zoet of een frisse geur. Maar vies vind ik de geur zeker niet. Uniek is de geur ook niet, want qua geur past hij ook perfect in het Mexx, Replay en ga zo maar door straatje. Dat maakt het wel een prima geur om cadeau te geven omdat het een geur is die iedereen wel kan waarderen.

Hollister Wave eau de Parfum

De geur is een eau de parfum dus zou wat langer moeten blijven zitten dan een andere geur. Hij blijft inderdaad langer zitten dan een eau de toilette maar toch vind ik dat deze geur ook vervliegt en aan het eind van de dag weer even opnieuw aangebracht moet worden. Wave heeft trouwens ook nog een mannengeur die erg lekker en fris is voor de jongere doelgroep. Wave is te koop in 30 ml (€ 25,00), 50 ml (€ 35,00) en 100 ml (45,00) bij de Hollister, verschillende parfumerieën en natuurlijk online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *