Hoe leer jij over seks?

Advertorial – Seks is iets waar je als jonge meid niet zoveel aan denkt, tenminste bij mij kwam het pas een beetje in de eerste klas, dan word met biologie het hoofdstuk menselijke voortplanting besproken en natuurlijk alles wat daarmee te maken heeft. Daarvoor wist ik natuurlijk wel het een en ander, maar dat was altijd via via of het internet en dat is niet altijd even betrouwbaar. Daarom heeft Sense.info een website waar je terecht kan voor al je vragen en antwoorden die betrouwbaar zijn en voor spelletjes om je kennis te testen!

Een goede voorbereiding over seks is het halve werk, hoe vaak ik ook op forum kijk en de ontwetendheid van meiden zie. Zoals ik heb een stopweek, kan ik het nu nog veilig doen? Of een keer zonder condoom kan geen kwaad. Als meiden en jongen op de hoogte zijn van de gevaren scheelt dat op den duur een hoop ellende en zijn we goed voorbereid!

Sense.info wil ervoor zorgen dat we niet zomaar meteen op Google gaan zoeken naar de antwoorden op onze seks vragen maar naar hun site gaan. Deze is helemaal gemaakt met specialisten op dit gebied, daarom kun je hier altijd de waarheid vinden. Niet aannamens die op forums staan waar je toevalling komt dankzij Google.

Ook zijn er op de site leuke seksspelletjes te vinden (nee, geen spelletjes met dobbelstenen en dat soort dingen ;)), maar gewoon situaties hoe jij zou reageren en wat zou jij doen. Zo hebben ze 5 gamers met 5 beautyguru’s laten praten over seks en het aangeven van grenzen en wensen, naar aanleiding van de game ‘Can You Fix It’ . Hieronder zie je de video.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  martinaa89
  20 december 2012 at 13:14

  goed dat hier aandacht aan besteedt wordt!

 • Reply
  Hester
  20 december 2012 at 14:01

  Ik vind het ook wel goed dat ze dit doen, en ze trekken leuk de aandacht met dat filmpje met bekende youtubers!

 • Reply
  BeautyFrique.com
  20 december 2012 at 14:10

  Heel goed dat er een website is over dit onderwerp..

 • Reply
  Eva
  20 december 2012 at 16:00

  Echt goed dat er aandacht aan dit onderwerp wordt besteed, zeker voor de heel jonge meiden!

 • Reply
  Ashley
  20 december 2012 at 19:24

  Ik vind dit onderwerp zo goed! Heb het al van een aantal Youtubers gezien en echt goed!

 • Laat een reactie achter