Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hoe leer jij over seks?

Advertorial – Seks is iets waar je als jonge meid niet zoveel aan denkt, tenminste bij mij kwam het pas een beetje in de eerste klas, dan word met biologie het hoofdstuk menselijke voortplanting besproken en natuurlijk alles wat daarmee te maken heeft. Daarvoor wist ik natuurlijk wel het een en ander, maar dat was altijd via via of het internet en dat is niet altijd even betrouwbaar. Daarom heeft Sense.info een website waar je terecht kan voor al je vragen en antwoorden die betrouwbaar zijn en voor spelletjes om je kennis te testen!

Een goede voorbereiding over seks is het halve werk, hoe vaak ik ook op forum kijk en de ontwetendheid van meiden zie. Zoals ik heb een stopweek, kan ik het nu nog veilig doen? Of een keer zonder condoom kan geen kwaad. Als meiden en jongen op de hoogte zijn van de gevaren scheelt dat op den duur een hoop ellende en zijn we goed voorbereid!

Sense.info wil ervoor zorgen dat we niet zomaar meteen op Google gaan zoeken naar de antwoorden op onze seks vragen maar naar hun site gaan. Deze is helemaal gemaakt met specialisten op dit gebied, daarom kun je hier altijd de waarheid vinden. Niet aannamens die op forums staan waar je toevalling komt dankzij Google.

Ook zijn er op de site leuke seksspelletjes te vinden (nee, geen spelletjes met dobbelstenen en dat soort dingen ;)), maar gewoon situaties hoe jij zou reageren en wat zou jij doen. Zo hebben ze 5 gamers met 5 beautyguru’s laten praten over seks en het aangeven van grenzen en wensen, naar aanleiding van de game ‘Can You Fix It’ . Hieronder zie je de video.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *