Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe je je reisfoto’s kunt gebruiken om je reisverhalen te documenteren

shutterstock 1737234824

Heb je onlangs een verre reis gemaakt? Dan heb je daar vast en zeker herinneringen voor het leven gemaakt. Misschien heb je nieuwe vrienden leren kennen of je stond oog in oog met prachtig natuurschoon. En van deze fijne momenten wil je dan ook maar al te graag een blijvende herinnering maken. Hoe je dat het beste aan kunt gaan pakken? Zorg ervoor dat je al je reisfoto’s gebruikt om op deze manier je reisverhalen te documenten.

Bron afbeelding: Shutterstock

Ga voor een creatieve twist door tekst en beeld met elkaar te verweven in een fotoalbum

Heb je er bijvoorbeeld al een keer over nagedacht om tekst en beeld met elkaar te verweven in een fotoalbum? Op deze manier kun je de mooiste foto’s nog meer versterken. Denk daarbij aan een bijzondere quote, een notitie van een andere reiziger of een omschrijving van die ene mooie dag. Het lezen van de teksten is keer op keer weer een feestje en je staat weer te popelen om het album uit de kast te toveren. Weet jij al wat voor soort teksten en beelden je graag terug wilt laten komen in het album?

De meest speciale momenten kun je beter en langer herkennen

En kies je ervoor om foto’s en teksten met elkaar te combineren in het album? Dan kun je de meest speciale momenten van je reis ook net even wat langer en beter herkennen. Niet alleen leuk om vaker op terug te kijken. Het is natuurlijk ook erg leuk om een keer te delen met vrienden en/of familie. De kans is erg groot dat je weer een grote glimlach op je gezicht kijkt op het moment dat je weer aan het bladeren bent door het fotoboek.

Start met ontwerpen door middel van een erg handig online programma

Gelukkig hoeft het combineren van foto’s en tekst helemaal niet zo lastig te zijn. Kies gewoon voor online fotos bestellen. Door de foto’s te selecteren in een speciaal fotoalbum, en daar digitaal de teksten aan toe te voegen, ben je binnen een mum van tijd klaar. En dat bespaart je dus aardig wat tijd én je weet ook nog eens zeker dat het totaalplaatje er geweldig uit komt te zien. Kies je er binnenkort ook voor om te starten met het ontwerpen van het perfecte album, waar je de mooiste herinneringen in terug laat komen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *