Hoe ik mijn haar verzorg

In het artikel over haar verzorgingsproducten kreeg ik een aantal reacties hoe ik mijn haar nou eigenlijk verzorgde en hoe het zo lang mooi bleef. Het leek me daarom wel leuk om hier een filmpje over te maken en jullie te vertellen hoe ik mijn haar doe en verzorg en met welke producten ik dat het liefste doe! Ben je hier benieuwd naar kijk dan zeker eventjes naar het filmpje. En als je nog vragen hebt kan je die natuurlijk altijd stellen in de comments!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Paola
  19 april 2012 at 07:32

  Erg leuk om te zien! Je hebt echt mooi haar!

 • Reply
  charile
  19 april 2012 at 07:37

  Leuk om te zien :)

 • Reply
  Miranda
  19 april 2012 at 11:43

  wat leuk om te zien, ik vind het wel interessant om te zien:D

 • Reply
  Yasmina
  19 april 2012 at 13:47

  Jij hebt echt prachthaar, meid!

  Wat vind jij van de andere producten van John Frieda?

  xx

  ps. ik heb bijna heel het filmpje gekeken naar die Celebrations Chocolaatjes op je nachtkastje haha!

  • Reply
   Aranka
   19 april 2012 at 14:31

   Haha, ze liggen er al 2 maand ik lust geen chocolade…

   • Reply
    Yasmina
    20 april 2012 at 08:49

    OMG.

    Chocola is HET. haha,

    Maar wat vind je van de andere producten van John Frieda?

    ps. 2 maandEN ;)

 • Reply
  Maaren
  19 april 2012 at 17:59

  Haal je de KMS Silk Sheen Therapy Plus via internet of bij de kapper?

 • Laat een reactie achter