Hoe ga ik om met mijn faalangst? – Op zoek naar jezelf

Hoe ga ik om met mijn faalangst? – Op zoek naar jezelf

Iets waar ik dagelijks nog veel last van heb is mijn faalangst. Ik vind veel dingen eng en ga ze dan maar ook wat graag uit de weg. Tegenwoordig weet ik dat ik niet alles uit de weg kan gaan en mijn angsten onder ogen moet komen en er voor moet gaan. In de loop der jaren ben ik mijzelf en mijn faalangst leren kennen en kan ik er redelijk mee omgaan. Hoe ik dat doe vertel ik je in deze video. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Loes
  21 maart 2017 at 18:54

  Ik vind het heel goed en knap dat je hier over praat, denk dat veel mensen last hebben van faalangst en dat dit erg kan helpen.

 • Reply
  chucky1012
  21 maart 2017 at 22:14

  Wat goed dat jij dit verteld in de video’s!
  Velen zullen iets hiervan leren….

 • Reply
  rachel
  22 maart 2017 at 09:30

  mijn jongste heeft weer gekeken naar je video (herkend zich heel veel in jou namelijk ) en ook weer in deze video. en ze heeft er weer wat van opgestoken dus thnx lieffie xx

 • Reply
  Lisanne
  6 mei 2017 at 14:32

  Zo knap dat je met zo hebt leren omgaan met je faalangst je kan trots zijn op jezelf!

 • Laat een reactie achter