Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe bevalt de Philips Lumea + resultaat foto’s

Hoe bevalt de Philips Lumea + resultaat foto’s

Ondertussen zijn we 8 weken verder en heb ik de Philips Lumea vier maal gebruikt. Philips belooft meer dan 75% minder haar na slechts vier tweewekelijkse behandelingen. Nou die vier tweewekelijkse behandelingen heb ik gehad en ik was net als jullie heel benieuwd naar het resultaat. Dus hierbij, mijn update over de Lumea, hoe bevalt het nou al die weken en ik laat natuurlijk foto’s van mijn benen zien!

Hoe bevalt de Philips Lumea + resultaat foto’s

Voor wie mijn vorige updates over de Philips Lumea gemist heeft een kleine introductie of opfrisser. De Philips Lumea werkt op basis van de Intense Pulsed Light (vook wel IPL genoemd) technologie, dat is een op licht gebaseerde technologie die voorkomt dat de haartjes teruggroeien. Dit ontharingssysteem geeft zachte lichtpulsen af op de haarwortel, waardoor deze in een rustfase komen. Haartjes vallen daarna op een natuurlijke wijze uit en vervolgens wordt het teruggroeien sterk vertraagd. Dat betekent dus ook geen stoppeltjes of ingegroeide haartjes meer, ideaal! De zachte IPL technologie verwijdert zelfs de kleinste haartjes, tot wel 8 weken lang!

Hoe bevalt de Philips Lumea + resultaat foto’s

Natuurlijk de grote vraag is, werkt het? Daar kom ik zometeen op terug. Eerst zal ik vertellen hoe ik de Lumea heb ervaren en nog steeds ervaar. Het is een vrij groot apparaat maar totaal niet zwaar of onhandig in gebruik. Juist het tegenovergestelde, het werkt ontzettend prettig! Hij is snoerloos en je kan hem dus overal gebruiken. De accu gaat redelijk lang mee vind ik, ik kan twee keer mijn benen en oksels behandelen, daarna moet ik hem weer opladen. Dat vind ik best veel want het apparaat is heftig bezig met koelen en flitsen. Gelukkig geeft het apparaat van te voren aan wanneer hij leeg is en opgeladen moet worden. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Hoe bevalt de Philips Lumea + resultaat foto’s

In het behandelen moet je even een handigheidje vinden, maar je merkt dat het per behandeling makkelijker gaat. Zo ben ik erachter gekomen dat het werken in banen het handigst is en het dunne stuk bij je enkels de Lumea het best in de lengte kunt gebruiken. Je oksels zijn echt een fluitje van een cent, maar omdat de huid hier gevoeliger is raad ik aan de intensiteit iets te minderen. Ook een tip is je haar iets langer te laten groeien en het daarna glad te scheren voor het gebruik, zo heb ik minder last van ingegroeide haartjes, want die wondjes voel je wel met het flitsen.

Hoe bevalt de Philips Lumea + resultaat foto’s

En dit is mijn been nu, na 4 behandelingen! Ik heb mijn haartjes expres laten staan voor het resultaat. Ik heb van mezelf een hele dichte haargroei, uit elk zwart stipje kwamen wel twee dikke zwarte haren. En nu heb ik nog steeds wel wat haar, maar zeker niet meer zo veel als voorheen. Er is zeker 75% minder haar aanwezig en daar ben ik heel blij mee! Ik ga gewoon nog even door met behandelen om de twee weken voor het gewenste effect, maar volgens mij ben ik er bijna! Ook merk ik dat de haartjes minder snel groeien, ik merk het echt aan het scheren. Normaal gesproken moest ik na een dag of 3-4  weer scheren. Nu pas na anderhalve week.

Hoe bevalt de Philips Lumea + resultaat foto’s

Ik ben enthousiast over de Philips Lumea en het werkt écht! Het is wel een klusje dat wat meer tijd kost dan scheren, maar uiteindelijk is dat het helemaal waard en hoef je niet meer of om de 8 weken te scheren. Zelf vind ik het trouwens prettig de behandeling na het douchen op het bed te doen. Onder de douche scheer ik me en heb geen huidverzorgingsresten meer op mijn lichaam, ideaal.

Wil je nou meer weten of het bijvoorbeeld geschikt is voor jouw huid- en haartype? Of gewoon informatie inwinnen over de Philips Lumea? Dan ga je naar de site van Philips Lumea.

Dit is een gesponsord artikel

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Maar moet je dan ook voor altijd blijven flitsen of ben je nu echt volledig klaar? Ik snap die dingen nooit zo goed :p

  2. Ik ben wel geïnteresseerd over een jaar, of je het dan nog steeds gebruikt! Snap natuurlijk dat je daar nu niets over kan vertellen, maar ik zou zoiets hebben dat ik dit apparaat gedurende 1 zomer gebruik en dan daarna laat liggen omdat je toch moet blijven scheren, het is dus uiteindelijk meer werk. En dat vind ik voor die prijs echt heel erg zonde. Hoe ervaren andere mensen dat die dit ding al gebruiken? Want met die vorige Lumea ben je mee gestopt toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *