Hoe berg jij je schoenen op?

Ben jij zo iemand die altijd al je schoenen in het rond laat slingeren of berg je ze netjes op? Ik zelf heb er nog wel eens een handje van om ze overal door het hele huis neer te zetten, niet echt netjes. Maar laatst kwam ik iets heel leuks tegen, speciale kasten voor je schoenen! Mocht je dus geen ruimte hebben voor een inloopkast is dit de perfecte optie. Fashion For Home verkoopt prachtige schoenenkasten, waar jou paar pumps prachtig tot zijn recht komen als je ze eventjes niet aan hebt onder je mooie cocktail jurkje.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fashion For Home

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  fablouise
  23 november 2012 at 12:29

  De meeste schoenen vliegen overal en nergens door het huis, maar ik heb een grote kledingkast met een apart schoenuenrimte waar ze eigenlijk horen te staan!

 • Reply
  Accessory
  23 november 2012 at 12:42

  Ik heb ze in de schoenenkast staan en andere staan op de gang gewoon haha

 • Reply
  sellmyshoes
  23 november 2012 at 12:53

  Ik heb een apart deeltje in mijn kast voor mijn schoenen, maar ik heb niet zo veel schoenen dus dat gaat perfect :D

 • Reply
  Safannah
  23 november 2012 at 12:56

  Ik heb 2 grote ikea bakken staan waar ik ze altijd allemaal indoe, maar meestal ligt meer dan de helft los in me kamer.

 • Reply
  talsbeauty
  23 november 2012 at 13:16

  Mijn schoenen liggen altijd door heel het huis heen terwijl ik ze eigenlijk makkelijk in mijn klerenkast kwijt kan

 • Reply
  Moniek
  23 november 2012 at 13:26

  Ik heb een hoog schoenenrek van de Marskramer. Ideaal :D

 • Reply
  Mariska
  23 november 2012 at 13:29

  Bij mij liggen mijn meest gedragen schoenen op een grote hoop in de hal haha!

 • Reply
  Nadine
  23 november 2012 at 14:50

  Wij hebben voor ieder een speciale lade voor de schoenen haha. Maar toch zwerven mijn schoenen overal en nergens rond. ;p

 • Reply
  Hester
  23 november 2012 at 15:37

  Ik heb er niet zoveel en eerlijk: da’s best handig, haha. Maar de schoenen’inham’ bij ons onder de kapstok is wel vaak een troep, ondanks de planken.

 • Reply
  Sara
  23 november 2012 at 17:10

  Wat een tof idee! De meesten liggen in mijn auto haha, super handig! Voor de rest zo’n beetje overal en nergens ;)

 • Reply
  beautybysacha
  23 november 2012 at 17:53

  Hier in huis hebben we een kast en onder aan staan schoenenrekjes, die staan wel altijd helemaal vol dus het is alsnog een rommel!

 • Reply
  Anita
  23 november 2012 at 19:40

  Hihi mijn schoenen liggen altijd door het hele huis! Als ze daar niet liggen , dan liggen ze netjes in de kast!

 • Reply
  Snoepje
  23 november 2012 at 20:00

  Oeh wel mooie kasten, best prijzig, ik heb een boekenkast van de ikea met deuren, dus bovenste 3 planken voor boeken en onderste 2 met me hakken en laarzen, in me klerenkast heb ik zo een bak wat je eruit kan schuiven met een deksel erop en daar ligge alle zomerschoenen en slippers

 • Reply
  onelifecanmakeachange
  23 november 2012 at 20:15

  Mijn schoenen staan óf beneden onder de verwarming, óf onder de kleine tafel bij de bank, óf op mijn kamer, óf achter het schot waar mijn schoenenrek staan. Oh, ik heb ook nog een schoenendoos in mijn kleding kast haha.

 • Reply
  DennaMichelle
  24 november 2012 at 10:41

  Ah en toe schaam ik me ervoor maar ik heb over de 100 schoenen dus ze nemen aardig wat plek in beslag.
  Ik heb een kast ooit gekocht waar mijn gympen/hakken instaan/ingepropt zijn. Dan staan nog een deel achter een deur, vooral laarzen en hakken.
  En dan nog een groot aantal schoendozen op zolder.
  Ik vind die design meubels echt schitterend maar je kan er maar weinig schoenen in kwijt terwijl het toch aardig wat plek in beslag neemt.

 • Reply
  Tessabd
  24 november 2012 at 11:31

  strooiend door de kamer… had ik er maar een goede oplossing voor :p

 • Reply
  beautyblogangelique
  24 november 2012 at 16:10

  ik wil de kast op het plaatje haha, ik heb mijn schoenen op een rek in de kledingkast staan

 • Reply
  Mariama Seco Banjai
  29 november 2012 at 12:23

  Ik heb zown schoenenopberger van de Ikea in mijn kast hangen. Daarnaast heb ik ook nog schoenendozen naar en in mijn kast staan haha Ik laat geen schoenen slingeren, maar berg ze dus wel altijd netjes op. Behalve de schoenen die ik het meeste gebruik. Maar die staan ook netjes in een rijtje tegen de muur..

 • Laat een reactie achter