Hoe ben jij voor het eerst op byAranka gekomen?

Soms heb ik wel eens een gedachte in mijn hoofd, hoe komen al die bezoekers nou op mijn site. Eens moet de eerste keer zijn geweest en wat was dan die reden waren ze bleven plakken. En hoe zijn ze hier voor het eerst gekomen. Maar nu vind ik het tijd om die vraag aan jullie te stellen, hoe ben jij hier voor het eerst terecht gekomen?

Ik ben echt heel erg benieuwd naar jullie verhalen. Hoe zijn jullie nou voor het eerst op mijn website gekomen en wat vonden jullie ervan? Is het bijvoorbeeld gekomen door een reactie op een andere blog, zag je mij op Bloglovin staan, via social media, youtube of misschien had je me wel in de krant gezien. Ik zou zeggen brand lekker los in de comments want het lijkt me echt ontzettend leuk om te lezen en ook vooral waarom je mij bent gaan volgen. Had ik leuke artikelen, goede foto’s of misschien wel een fijne layout!

Oh en mocht je nog puntjes ter verbetering weten, dan hoor ik dat natuurlijk ook maar al te graag!

Dit vind je misschien ook leuk

98 reacties

 • Reply
  kellycaresse
  11 maart 2013 at 17:04

  Ik heb jouw website ontdekt via misslipgloss! Ik had je al gezien bij de beautygloss party waar ik vorig jaar met Esther (Beautyfreak) naar toe was, en toen kwam ik je via een link van cynthia tegen op je website :) Inmiddels lees ik je website dagelijks met plezier :)

 • Reply
  Charlotte (@SillyLittleCC)
  11 maart 2013 at 17:07

  Ik ben voor het eerst op je site gekomen door je stage bij de Miss Lipgloss webshop, op miss lipgloss (of op twitter?) werd toen je site genoemd en toen ging is even kijken. Wat ik vooral leuk vond is dat je andere dingen deed (en nog steeds doet) dan andere beauty bloggers. Soms zie ik 20 keer hetzelfde idee/product voorbij komen of in dezelfde stijl geschreven en jij doet je eigen ding op een leuke manier!

 • Reply
  ∞ (@MR_JUMMY)
  11 maart 2013 at 17:10

  Via de babyfood challenge met Tim haha (:

 • Reply
  Joyce
  11 maart 2013 at 17:11

  Ik zag eens een filmpje van je op YouTube, ik kende je site verder nog niet. Ik keek een filmpje op een andere beautyblog, en dan als dat filmpje af is gelopen komen er nieuwe suggesties. Daar stond jij tussen. Ik vond je superleuk en spontaan en vandaar dat ik nu regelmatig een kijkje neem op je blog :)

 • Reply
  saskia
  11 maart 2013 at 17:12

  hij word niet origineel maar ik heb je aangeklikt via misslipgloss. ik heb geen bloglovin ofzo maar voeg al mijn favoriete sites toe aan mijn vaste symbaloo pagina en lees elke dag mijn favo blog en daar zit jij sinds een tijdje ook bij!! vind je blog leuk om te lezen en vooral de filmpjes leuk om te kijken!!

 • Reply
  chucky1012
  11 maart 2013 at 17:13

  Via miss lipgloss. Ik zag toen je blog en vond dat je het over leuke onderwerpen en art. had. Je schrijft goed en hebt altijd leuke foto’s. Ik lees als het kan elke dag je blog…..;-)

 • Reply
  Linda HJHV
  11 maart 2013 at 17:26

  Ik denk ook via misslipgloss :). Je artikelen vind ik altijd goed en leuk geschreven en vind de meeste ook echt interessant. Ook volg ik je nu op bloglovin en kom iedere dag eventjes.

 • Reply
  Sophia
  11 maart 2013 at 17:27

  Ik was op zoek naar een review over de essence eyeliner pen en heb toen jouw site aangeklikt. Ik vond het een goede, duidelijke review dus toen heb ik wat andere artikels gelezen en ging je volgen op bloglovin. Ik vind je blog heel erg leuk. Ik zou wat meer looks of tutorials wel leuk vinden :)

 • Reply
  Ingeborg
  11 maart 2013 at 17:29

  Via een andere blog! Welke weet ik alleen niet meer :)

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  11 maart 2013 at 17:29

  Volgens mij doordat ik op bloglovin naar de categorie beauty ging en je daar zag staan!

 • Reply
  beamingbeauty
  11 maart 2013 at 17:30

  Ook via misslipgloss hier!

 • Reply
  Laura
  11 maart 2013 at 17:31

  Bij Misslipgloss zag ik vaak jou (leuke) comments staan. Ik klikte en keer op je naam en toen vond ik je blog zo leuk dat ik ben blijven hangen!

 • Reply
  theBlondBeauty
  11 maart 2013 at 17:31

  Ik kijk best vaak op bloglovin naar nieuwe blogs en toen kwam ik hier op! Ik vind je blog heel erg leuk en je foto’s zijn altijd super! x

 • Reply
  Estie
  11 maart 2013 at 17:32

  ik ook via misslipgloss!:)

 • Reply
  Kelly
  11 maart 2013 at 17:32

  Ik weet niet meer precies hoe maar ik weet wel dat ik je blog meteen leuk vond en je meteen ben gaan volgen!

 • Reply
  femketje
  11 maart 2013 at 17:32

  Volgens mij kwam ik op je blog via een andere blog XD

 • Reply
  Natasja
  11 maart 2013 at 17:34

  Via Bloglovin! En je blogs, site, styl spraken me aan. Dus ik volg je nu met veel plezier.

 • Reply
  Melanie
  11 maart 2013 at 17:35

  Volgens mij via MissLipgloss! Maar het zou ook via een reactie op een andere blog kunnen zijn geweest haha :)

 • Reply
  Maud
  11 maart 2013 at 17:40

  Ik ben je op het spoor gekomen door MissLipgloss. Zet de meeste blog;s in mijn favorieten, tijdje geleden was ik de lijst aan het opruimen en kwam je weer boven. De vormgeving van je site vind ik echt een plus punt! Overzichtelijk en je schrijft leuk! De filmpjes geven echt een gezicht achter de site! Neem zeker 2x per dag een kijkje op je blog! Top.

 • Reply
  xxxcharr
  11 maart 2013 at 17:40

  Ik kwam op je site door bloglovin
  Ik vond byaranka gelijk helemaal geweldig <3

 • Reply
  Tilana
  11 maart 2013 at 17:45

  Ik kwam via een filmpje op Youtube op jou filmpje, en zag daar ook je blog staan. Vond je filmpje heel leuk, en blog ook! De artikelen en schrijfstijl, echt leuk!

 • Reply
  Mariska
  11 maart 2013 at 17:53

  Ik volg je al zo lang dat ik dat eigenlijk niet meer weet haha! Denk dat ik het via een andere site heb ontdekt in de comments.

 • Reply
  Charile
  11 maart 2013 at 17:55

  Ik denk via Bloglovin of via een reactie op iemand anders’ blog!

 • Reply
  Ardine
  11 maart 2013 at 17:56

  Sinds de dag dat je online kwam, hihi! :)

 • Reply
  Rosann
  11 maart 2013 at 18:01

  Van m’n zus

 • Reply
  Nannick
  11 maart 2013 at 18:01

  Volgens mij via Misslipgloss en Bloglovin :D

 • Reply
  Marije
  11 maart 2013 at 18:05

  Via MissLipgloss, omdat je toen stage liep voor de shop :) Ik ontdekte toen net voor het eerst beautyblogs en kwam zo op jouw blog terecht. Je leuke spontane filmpjes spraken me meteen aan en toen ben ik blijven hangen ;)

  • Reply
   Roos
   11 maart 2013 at 18:18

   Ik zag in de zomervakantie het artikel over je kamer op girlscene! Leuk feitje; jij was de eerste beautyblog die ik volgde, ik zat toen in Oostenrijk :)

 • Reply
  charlotte
  11 maart 2013 at 18:18

  Ik ken je via Miss Lipgloss. Ze schreef toen over dat je via haar bedrijf werkte en dat je een eigen blog had.

 • Reply
  Mirjam
  11 maart 2013 at 18:20

  Ik denk dat ik je tegenkwam tussen de comments bij Misslipgloss! Daar vallen je comments meestal wel op. Ik ben blijven hangen door de mooie foto’s, de leuke filmpjes en de diversiteit aan artikelen. :)

 • Reply
  selma
  11 maart 2013 at 18:22

  ik via youtube ik kwam een filmpje van je tegen en ik vond het meteen leuk toen ben ik heel veel filmpjes gaan kijken en uit uit eindelijk zag ik ook dat je een blog had en zo kijk ik iedere dag met heel veel plezier naar jou site

 • Reply
  Veerle
  11 maart 2013 at 18:22

  Ik was wat aan het Googelen en ik kwam op je blog. Het was voor een review van iets, geloof ik. Een week later of zo kwam ik je ook tegen op Miss Lipgloss, en toen besloot ik je te volgen. :)

 • Reply
  josien
  11 maart 2013 at 18:33

  Ik volg je site omdat ik je al kende voor deze blog via myid en msn! :) je doet het leuk hoor, ook al reageer k nooit :o

 • Reply
  martinaa89
  11 maart 2013 at 18:33

  Ik ontdekte je blog via een reactie bij een andere blog,. Ik vond dat je een hele fijne herkenbare stijl had van fotograferen en dat sprak me heel erg aan! Als ik de titel niet heb Ekeren op bloglovin en ik val soort van midden in een post dan kan ik je blog herkennen aan je foto’s !
  Goed gedaan en zet m op verder :)

 • Reply
  Myrthe
  11 maart 2013 at 18:34

  Zoals vele anderen ook van Miss Lipgloss! Ik hoorde je naam vaak voorbij komen en toen ik zag dat je een blog had nam ik ook een kijkje. En ik ging je volgen, omdat ik je blog zo mooi vind :)

 • Reply
  roos
  11 maart 2013 at 18:37

  Oh dat is al wel een hele tijd geleden, volgens mij was het via een comment op een andere blog. Toen ik je blog begon te volgen was ie nog vrij klein en volgde ik zelf ook nog maar weinig blogs. Nu volg ik er vrij veel maar die van jou staat er nog steeds tussen. Ik denk omdat ik jou schrijftstijl heel fijn en duidelijk vind en de foto’s erg goed zijn.

 • Reply
  Sofie
  11 maart 2013 at 18:39

  Ik weet het niet meer zeker, maar ik denk door Google of Bloglovin :)

 • Reply
  Tedje
  11 maart 2013 at 18:40

  Ik denk via Cynthia!

 • Reply
  Nienke
  11 maart 2013 at 18:42

  Ik ben op jouw site gekomen omdat ik een filmpje van Vera keek, en toen zag ik in de lijst van aanbevolen videos er eentje van jou erbij staan. Ik vond je filmpje erg leuk. Toen zag ik dat je een blog had, en nam ik een kijkje. Ik bleef hangen op je site omdat ik de lay-out heel mooi vond, je foto’s duidelijk zijn, en je schrijfstijl super fijn is.
  Ga vooral zo door, Aranka!

 • Reply
  Beau
  11 maart 2013 at 19:01

  Via de babyfood challenge van Tim Hahaha :)

 • Reply
  Malou
  11 maart 2013 at 19:03

  Ik weet het niet zeker, maar ik denk via andere blogs :)

 • Reply
  Jill
  11 maart 2013 at 19:07

  Ik denk dat dat bij een bourjois winactie was toen je op verschillende sites een cadeautjes moest zoeken! ik heb toen enkele van die blogs die meededen gevolgd, maar ook niet allemaal. ByAranka sprak me aan dus jou volgde ik vanaf toen!

 • Reply
  Anne Solveig
  11 maart 2013 at 19:13

  Pffff, ik weet het niet eens meer!

 • Reply
  Anna
  11 maart 2013 at 19:22

  Ik kwam hier, zoals meerdere, via misslipgloss! :)

 • Reply
  Ashleey
  11 maart 2013 at 19:23

  Ik weet echt niet meer hoe ik op jou kwam! Ik volg je al erg lang en je bent een leuke meid!

 • Reply
  Claudia
  11 maart 2013 at 19:26

  Via Beautyfreak! Esther had volgens mij zo’n foto post, en ze was met jou en Tim ergens heen geweest? toen heb ik maar doorgeklikt aangezien ik wel wat nieuwe blogs wilde volgen, en je had best leuke artikelen, dus heb ik je maar gevolgd op Bloglovin! Wat dat betreft maakt de lay out me dan niet zoveel uit, als de inhoud maar interessant voor mij is.

 • Reply
  Hester
  11 maart 2013 at 19:33

  Geen idee, ik denk door bloglovin’ omdat je dan per sé 5 blogs moet kiezen uit die topblogs. Al weet ik niet of je daar toen al zo hoog in stond.. ik weet ’t eigenlijk niet, haha xD

 • Reply
  Esmée
  11 maart 2013 at 19:34

  Ik weet het niet meer heel erg zeker, maar ik denk via bloglovin :-)
  Natuurlijk meteen gaan followen!

 • Reply
  fleursbeautytips
  11 maart 2013 at 19:35

  Ik ben gekomen op je site via Misslipgloss. Dat was of een link in een artikel of je comment. Volg je via Twitter waardoor ik af en toe op je blog een artikel lees. Ik volg weinig blogs, zou wel meer willen lezen maar kom er gewoon niet aan toe (schrijf liever blogs dan dat ik andere ga lezen, ben soms bang dat ik minder origineel raak door andere blogs te volgen). Vind je video’s erg leuk, die heb ik wel eens bekeken en weet dat je onlangs je eigen bedrijf hebt met je blog :)

 • Reply
  Glitterz
  11 maart 2013 at 19:57

  Via Google review ergens van opzoeken.
  Ben je gaan volgen omdat het me aansprak en ik volg je nu nog steeds :)
  Ik vind je een prettig persoon!

 • Reply
  Cynthia
  11 maart 2013 at 20:11

  Via het EGF.

 • Reply
  Jewelyz
  11 maart 2013 at 20:12

  Ook via Miss Lipgloss! Zoals de meeste hier volgens mij hihi ;-)

  • Reply
   stef
   11 maart 2013 at 20:14

   ik ook miss lipgloss

 • Reply
  Cheryl
  11 maart 2013 at 20:21

  Via YouTube!

 • Reply
  beautyjuf
  11 maart 2013 at 20:55

  Via Bloglovin :-)

 • Reply
  beautyfizz
  11 maart 2013 at 20:55

  ik zocht op bloglovins naar leuke nieuwe beautyblogs om te volgen en daar kwam jou blog ook uit en bleef hangen:)

 • Reply
  LounaBeauty
  11 maart 2013 at 21:14

  Ik heb je ontmoet op de Beautyglossparty!! :-) hahaha

  • Reply
   Aranka
   11 maart 2013 at 21:38

   Is dat zo? Waarom weet ik daar niks meer van :(

   • Reply
    beautycasebycaro
    12 maart 2013 at 08:07

    Ik weet het ook nog! Jij zat op een bankje bij de garderobe! Hihi :-)

 • Reply
  Joséphine
  11 maart 2013 at 21:15

  Ik zag op Misslipgloss swatches van je nagels, die trouwens heel mooi zijn :), en zo ben ik op je site beland. Hij staat nu in mijn vaste lijstje beautyblogs die ik dagelijks check.

 • Reply
  Nicole
  11 maart 2013 at 21:15

  Ik moest echt even heeeeel diep nadenken, maar ik weet het weer! Ik ben op jouw blog gekomen door Miss Lipgloss, waar ik en keer een linkje zag staan naar jouw blog. En sindsiden volg ik je alweer ruim een jaar. Liefs!

 • Reply
  Lisanne
  11 maart 2013 at 21:22

  Heel origineel, ook via MissLipgloss omdat jullie geloof ik samen naar de Beautygloss party gingen! Ik vind je blog erg leuk en bezoek hem bijna dagelijks!

 • Reply
  Daphne
  11 maart 2013 at 21:22

  Ik kwam voor het eerst op je site via girlscene. Je liet daar je kamer zien in de rubriek show je kamer dacht ik.

 • Reply
  Chayenne
  11 maart 2013 at 21:27

  Soms als ik een reactie achter laat op een blog, klik ik de drie reacties boven mij aan om nieuwe blogs te ontdekken. Daar stond jij ook tussen en zo ben ik dus op jouw site terecht gekomen.

 • Reply
  Melanie
  11 maart 2013 at 21:33

  Ik ben op je site gekomen door mijn vriend. Hij vertelde me dat hij een paar jaar terug bij jou in de klas zat en dat je een eigen site over beauty hebt. Dat sprak me meteen al. Nu kijk ik al 2 jaar lang elke dag even op je site dankzij vriendjelief. Liefs X

  • Reply
   Aranka
   11 maart 2013 at 21:37

   Vast Maurits of niet, wat leuk dat die dat gezegd heeft!

 • Reply
  Linda
  11 maart 2013 at 21:45

  Ik las over je in de Stentor en sinds die tijd kom ik hier bijna dagelijks en ook kwam ik je naam tegen bij Miss Lipgloss, Je site is erg leuk, afwisselend en net weer een beetje anders dan andere, dat maakt je uniek.

 • Reply
  Nienke
  11 maart 2013 at 22:10

  Misslipgloss tweette een keer over je site (hele poos terug alweer, je was nog stagiare bij de nieuwe zaak denk ik?) en ik vond je site er mooi en professioneel uitzien en heb hem toegevoegd aan mn bloglovin!

 • Reply
  Suzanne
  11 maart 2013 at 22:22

  Via misslipgloss, ik volgde haar al een behoorlijke tijd en zo kwam jij in beeld! erg leuk!

 • Reply
  whatevergivesjoy
  11 maart 2013 at 22:34

  Je swatchte nagellak voor Cynthia en via haar ben ik bij jou terecht gekomen (:

 • Reply
  miesemuis
  11 maart 2013 at 22:35

  Ik weet het niet meer zeker, maar ik denk via misslipgloss.nl. Waarom ik bleef terugkomen? Jeetje, moeilijke vraag! Ik vind het leuk dat je regelmatig over budget schrijft. Verder weet ik het eigk niet zo goed! Ik weet nog wel dat je stukjes door je dyslexie niet altijd even fijn lazen (nu wel beter geworden, top!), maar toch bleef ik terugkomen. Oja, en ik vind je filmpjes fijn omdat je een prettige stem hebt om naar te luisteren! :)

 • Reply
  blogthase
  12 maart 2013 at 05:51

  toen ik ziek was zat ik op Internet rond te kijken en ik zocht iets op en toen kwam ik bij jou site uit. Ik was zo enthousiast dat ik je ben gaan volgen! en vanaf dat moment dat ik ziek ben ben ik je gaan volgen en heb ik heel enthousiast je artikels gelzen.

 • Reply
  beautycasebycaro
  12 maart 2013 at 08:04

  Leuke vraag! Ik heb je bij de allereerste beautygloss party gezien, en iemand met wie ik daarheen was herkende jou als blogger. Maar ik kende jou nog helemaal niet. Een paar dagen later kwam ik heel toevallig op youtube een filmpje van jou tegen en toen dacht ik: he die heb ik eerder gezien! Haha :-)

 • Reply
  Esther
  12 maart 2013 at 08:07

  Ik keek you-tube filmpjes en vond de favorieten en opgemaakt filmpjes het leuks, nu sta je als app in m’n telefoon en kijk ik iedere dag je artikeltjes.

 • Reply
  Eline
  12 maart 2013 at 08:35

  Ik denk dat ik via Miss Lipgloss op je blog ben gekomen. Je lijkt erg oprecht te schrijven en dat vind ik altijd fijn! Ik heb wel snel moeite met taal- en spelfouten, maar gezien je dyslexie zijn die zeker te vergeven :) Misschien is het een idee daar over te schrijven zodat anderen er een beter idee van krijgen? Of heb je dit toevallig al eens gedaan? (a) Hoe dan ook, je hebt een leuke blog!

 • Reply
  Beautydagboek
  12 maart 2013 at 09:17

  Volgens mij via Youtube. Ik zocht iets over de goodiebag van de misslipgloss meeting en toen had jij daar een filmpje van opgenomen. Ik moest wel even hard nadenken hoor :).

 • Reply
  Miranda
  12 maart 2013 at 09:30

  Ik ben via een reactie bij Miss Lipgloss op haar site bij je gekomen toen ik net zelf mijn blog was gestart klikte ik alles aan…

 • Reply
  Leigh
  12 maart 2013 at 09:49

  Ik vulde een review in voor nieuwe foundation, sindsdien volg ik je blog en vind ik je geweldig!

 • Reply
  Kimberly
  12 maart 2013 at 09:59

  Ik geloof dat het was via Misslipgloss! Ik was het eens met je comment die je toen had gegeven en bekeek toen je site en vond (en vind nog steeds!) je foto’s fantastisch. Maar dat is denk al zo’n 2 jaar terug en ik blijf maar terugkomen :)

 • Reply
  Gerrianne
  12 maart 2013 at 11:12

  Ah, jeetje! Dat is echt al een héél erg lange tijd geleden. Ik was een echte lurker wat dat betreft en nu nog, haha! Ik kan me nog wel een foto herinneren. Je ging met een vriendin naar een stad en je zat op een terrasje met zo’n ronde kleurenijsje. Scary, waarom weet ik dat nog? Haha! En toen kwam ik erachter dat je in zwolle woonde, dat aardig dichtbij is voor mij. En hoe kwam ik uiteindelijk op je blog? Ik begin bijna te geloven dat het via Misslipgloss was, maar volgens mij niet. Het is te lang geleden, dat ik het niet meer weet haha!

 • Reply
  Cynthia
  12 maart 2013 at 11:53

  Ik denk dat ik eens op een reactie van jou geklikt heb, ik zag Aranka staan en vond het wel een leuke naam, toen heb ik eens op je site gekeken en wel wat artikels gelezen.. Maar was je weer even uit het oog verloren en ben toen via misslipgloss (en je stage) weer op je site terecht gekomen en toen ben ik blijven plakken!
  Ik vind je schrijfstijl leuk en je lay-out mooi, denk dat ik daarom ben blijven plakken, en je foto’s zijn ook mooi hoor! :-)

 • Reply
  Amy
  12 maart 2013 at 12:53

  Via Misslipgloss!

 • Reply
  Jiildou
  12 maart 2013 at 12:56

  De Misslipgloss Meeting :)

 • Reply
  Iris
  12 maart 2013 at 14:18

  Ik geloof via een review over een Dior highlighter. :D Ik heb toen een paar dagen lang je hele site doorgelezen, ik vind het echt leuk dat je over zoveel verschillende dingen schrijft! Ik kom nu bijna elke dag even kijken.

 • Reply
  Caroline
  12 maart 2013 at 15:38

  Via comments bij misslipgloss

 • Reply
  Carmen
  12 maart 2013 at 16:24

  Ik ben op aranka gekomen via everything Tim’s filmpjes! :)

 • Reply
  itske
  12 maart 2013 at 17:30

  Ik ben volgensmij bij jouw site gekomen via een comment van jou bij een andere blog!

 • Reply
  Wendy
  12 maart 2013 at 18:52

  Op meerdere blogs ben ik jou naam tegen gekomen, maar nog niet verder op jouw website gekeken. Via bloglovin kwam ik opnieuw jou tegen en toen bekeek ik wel jouw blog en vanaf die tijd ben ik je gaan volgen.

  Je schrijft je artikelen duidelijk en leesbaar. Het is fijn om je artikelen te lezen, lekker rustig en niet rommelig.

 • Reply
  Lou
  12 maart 2013 at 20:04

  Ik vond je al eens eerder via google toen ik naar leuke (beauty)blogs zocht.
  Sinds kort heb ik zelf een blog en dus ook bloglovin en daar ben ik je gaan volgen. Nu lees ik bijna dagelijks je blogs!
  Ben het er helemaal mee eens dat je ondanks al die andere bloggers, echt ‘eigen’ bent, goed leerpuntje :) (voor mezelf dan haha)

  Love, Lou

 • Reply
  Kimberly
  12 maart 2013 at 21:45

  Via everythingtim.nl! Ik heb je nog maar pas ontdekt, ik zag je in zijn vlog ^^

 • Reply
  Charlotte
  12 maart 2013 at 21:58

  Toen ik net de beautyblogs had ontdekt, ging ik gewoon kijken in de lijst met nederlandse blogs met als thema beauty. Zo ben ik bij jou gekomen! En kennelijk vond ik je leuk, want ik klikte op follow (en ik volg je nog steeds!) ^_^

 • Reply
  rose
  12 maart 2013 at 23:02

  Ik weet niet meer hoe ik op je site kwam voor de eerste keer.. ik weet niet of je in de klas het er een keer over gehad hebt of dat ik erover las op je fb/Twitter.. maar toen ik ziek was en een paar hele saaie maanden had heb ik elke dag trouw op je site gekeken en nu kijk nog steeds af en toe via mijn telefoon! Ik vind je site super leuk! En vind het super dat een meisje waarbij ik in de klas heb gezeten zo’n populaire blogger geworden is, haha! Keep up the good work! Groetjesssss!

 • Reply
  Janneke
  13 maart 2013 at 12:20

  Ik heb je pas een maand geleden ontdekt eigenlijk. Maar kijk voortaan elke dag eventjes.. Ik was aan het twijfelen of ik een glossy- of beauty box zou nemen. En heb toen was unboxing video’s bekeken. Ik heb uiteindelijk voor de BB gekozen. En was natuurlijk ook erg benieuwd toen ik hem eindelijk had, of er nog verschillen in zouden zitten. En zodoende eindigde ik hier.
  Ik had je bij youtube, bij de aanbevolen filmpjes, al een aantal keer voorbij zien komen. Ik vind het leuk om jouw artikelen te lezen en je bij je filmpjes ben je ook gewoon lekker jezelf. Leuk om te zien!
  Blijf dat ook, ook al wordt je steeds groter! Dan blijft het altijd even leuk om jou te volgen..

  XO

 • Reply
  superhettie
  13 maart 2013 at 20:15

  Ik zag je naam wel eens in mentions op Twitter, werd nieuwsgierig en nam een kijkje op je blog. Tja, en toen ben ik blijven lezen :)

 • Reply
  A.
  13 maart 2013 at 20:31

  Ik heb eigenlijk echt net enkele minuten geleden je site voor het eerst pas geopend! Ik las toevallig over je op het forum van Girlscene en ben altijd wel geïnteresseerd in Nederlandstalige beautybloggers!

 • Reply
  Fiona
  13 maart 2013 at 21:49

  Door een studiegenootje(Yvette). Ik zei dat ik nog wat leuke beautyblogs zocht om te volgen en toen zei zij dat dit een leuke blog was! Ze heeft me toen gelijk het recept met Penne met ham, champignons en paprika laten zien ;p

 • Reply
  Rianne
  22 maart 2013 at 14:34

  Ik zocht op YT een tutorial van de omgekeerde vlecht, en toen vond ik je kanaal, en daar zocht ik naar Nail art tutorials, en toen ja, kwam ik hier :)

 • Reply
  Maya
  27 september 2016 at 19:47

  Ik weet het niet zeker ik dacht via Beautylab.

 • Laat een reactie achter