H&M Eye Colour Palette Smoky Nudes

 photo HampM Eye Colour Palette7_zpsvr6i45fk.png

Een tijdje geleden kondigde H&M groots aan dat er een hele nieuwe beautyafdeling kwam met allemaal nieuwe make-up en verzorgingsproducten. Nu is het eindelijk zo ver, de producten liggen in de winkels en je kunt ze natuurlijk online vinden in de webshop. Ik kon het niet laten om dit palette te bestellen en wilde jullie er gewoon graag wat meer over vertellen. Kijken jullie mee naar dit prachtige palette?

 photo HampM Eye Colour Palette_zpscfrp4mhj.png

H&M Beauty komt met 700 nieuwe make-up producten die uiteenlopen van oogschaduw, tot lipstick, van body lotion tot fijne kwasten. In de webshop kon ik nog niet heel erg veel vinden en om eerlijk te zijn, ook niet alles sprak me even veel aan. Ook vond ik de prijzen best aan de hoge kant, de producten zien er natuurlijk prachtig uit, maar vind het voor H&M prijzen, best prijzig. Want voor dit palette met 9 verschillende oogschaduw kleuren betaalde ik € 12,99 wat ik best veel vond.

 photo HampM Eye Colour Palette1_zpspwup8ydg.png

Maar daar krijg je natuurlijk wel een heel chique doosje voor terug met een mooie opdruk. Het ziet er mooi uit en het trekt wel meteen je aandacht. Het doosje is ongeveer net zo groot als je hand en dat vind ik best aan de maat. Ik ben erg benieuwd hoe groot de oogschaduws zelf zullen zijn.

 photo HampM Eye Colour Palette2_zpsb6r1nj3l.png

De paletten zijn er in vier verschillende varianten en ik koos voor de Smoky Nudes, logisch, want ik hou van natuurlijke tinten. De andere doosjes hebben grijze, roze of groene tinten. Op de achterkant vind je nog wat meer informatie over het product, maar eigenlijk vind ik dat nooit zo boeiend.

 photo HampM Eye Colour Palette4_zpsxtmvxjbb.png

Als we het doosje open maken komt er een prachtig palette tevoorschijn van glanzend zwart plastic materiaal. Het is een mooi, stevig en degelijk doosje met daarop heel subtiel het H&M logo bedrukt. Het is wel een doosje dat snel vies wordt, want na één keer aanraken zit er al een vette vingerafdruk op.

 photo HampM Eye Colour Palette3_zpspq3vfexm.png

Ik vind het doosje echt ontzettend mooi vormgegeven en voelt stevig aan. Het doosje sluit goed, maar is toch ook weer makkelijk open te maken. In de deksel vind je ook nog een spiegeltje waarmee je je kunt opmaken.

 photo HampM Eye Colour Palette5_zpslf4vk5f6.png

Als we het doosje open maken zien we 9 prachtige nude kleuren oogschaduw. Het eerste wat me opvalt is dat er geen kwastje aanwezig is. Maar om eerlijk te zijn mis ik die helemaal. Ik gebruik ze zelf nooit en nu blijft er ruimte over of is het palette compacter gemaakt. De pans zijn lekker groot waardoor je er makkelijk met je kwast in kan, ideaal.

 photo HampM Eye Colour Palette6_zpswurw6knc.png

De kleuren zijn goed gekozen en als ik zo kijk passen ze allemaal perfect bij elkaar. Het is trouwens ook een mix van matte en shimmer kleuren. Zo kun je dus een matte of glanzende look maken, het is maar net waar je zin in hebt.

 photo HampM Eye Colour Palette9_zpscqceryj2.png

Close-up van alle kleuren. Op deze foto kan je wel goed zien welke kleuren matte zijn of welke een shimmer hebben, het is een beetje 50/50 wat ik erg leuk vind gedaan. De oogschaduws zijn lekker zacht en romig, maar laten geen hele poederlaag achter. Daar scoort H&M wel punten mee. Laten we snel naar de swatches gaan kijken.

 photo HampM Eye Colour Palette10_zpsfiqsw2kb.png

Swatches van de bovenste drie kleuren. Het pigment valt me niet tegen.

 photo HampM Eye Colour Palette11_zpsducgsphm.png

Swatches van de middelste drie kleuren. Ook dit pigment ziet er prima uit!

 photo HampM Eye Colour Palette12_zpsa1mb8ofb.png

En dan natuurlijk nog de swatches van de onderste drie kleuren, ook deze zien er goed uit.

 photo HampM Eye Colour Palette13_zps6zkljdev.png

Maar dan… Op het oog zien we bijna niets van de kleuren terug, terwijl ik de onderste kleuren heb gebruikt om een look mee te maken. De kleuren brengen makkelijk aan en blenden goed, misschien wel iets te goed, want van de kleur blijft helaas haast niets over. Ook zit hier nog een goede basis onder, maar dat mag ook niet baten.

 photo HampM Eye Colour Palette14_zpsfpqwried.png

Ik vind het stiekem heel erg jammer, want het is een mooi palette waar je best wat geld voor betaald. Het is geen super duur palette, maar voor paletten zoals Sleek, MUA en Essence betaal je een stuk minder en heb je veel betere kwaliteit.

 photo HampM Eye Colour Palette8_zpsh73horl0.png

H&M heeft het echt goed geprobeerd, het ziet er fantastisch uit en de swatches waren ook prima. Alleen op het ooglid valt het me gewoon erg tegen. Het is zo wel een hele subtiele look geworden. Voor dat geld vind ik dat gewoon echt zonde, ik had meer verwacht. Wil je dus een mooi nude palette kopen voor niet al te veel geld, dan zal ik je dit palette niet aanraden maar eerder een Sleek, MUA of Essence palette zoals ik net al zei.

De nieuwe H&M Beauty producten zijn geselecteerd in de winkels te koop en volgens mij staat het grootste deel nu wel online in hun webshop. Voor dit palette betaal je € 12,99 wat ik best aan de prijs vind voor H&M en wat je er voor terug krijgt.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

35 reacties

 • Reply
  Manon
  25 augustus 2015 at 06:46

  Het palet begon wel goed! Helaas valt het op de ogen tegen! Jammer, het had zo mooi kunnen zijn. Ook vind ik de palet wel te duur.

 • Reply
  Femke
  25 augustus 2015 at 06:47

  Ik wilde dit palette kopen.. Ik vind hem er mooi uitzien en de kleuren zijn helemaal mijn ding.. Alleen, heb ik al best veel reviews gelezen waarbij eigenlijk iedereen aangeeft dat de kleuren op het oog tegenvallen. Natuurlijk is er een mooie ooglook te creëren, alleen vallen de kleuren jammer genoeg weg..Nee, dit gaat hem niet worden. Wel even een complimentje voor je mooie productfoto’s weer :-)!

 • Reply
  Lonneke
  25 augustus 2015 at 07:35

  Op het eerste gezicht oogt het palette echt mooi. Maar wat een tegenvaller de swatches, jammer.

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  25 augustus 2015 at 07:47

  Ik vind het palette er echt mooi uitzien, jammer dat je van de oogschaduws bijna niks terug ziet!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Renske
  25 augustus 2015 at 08:06

  Ik dacht: ‘Wauw, prachtig!’ Jammer dat de kleuren op het ooglid zo wegvallen. Dat had ik niet verwacht na de swatches. Zonde!

 • Reply
  Margot
  25 augustus 2015 at 08:08

  Wat jammer dat hij tegenvalt, hij ziet er zo goed uit!

 • Reply
  priscilla
  25 augustus 2015 at 08:21

  Wat zonde zeg! En dat terwijl het palette er op het eerste oog zo mooi en luxe uit ziet. Fijn review, voor dat geld koop ik inderdaad liever een MUA of Sleek palette.

 • Reply
  Jana
  25 augustus 2015 at 08:26

  De kleurtjes zelf en de verpakking vind ik mooi maar de kwaliteit vind ik teleurstellend. Ik wil wel graag wat van hun andere producten proberen!

 • Reply
  Elize | girlonthewhitebike
  25 augustus 2015 at 08:42

  Wat ontzettend jammer dat je ze op de ogen niet terug ziet! Ik heb toevallig vandaag ook een negatieve review over een H&M product geschreven! Maar ik heb ook een blush. Die vind ik wel erg mooi!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  25 augustus 2015 at 08:53

  Bij dit palette heb ik het gevoel dat ze geïnvesteerd hebben in de verpakking in plaats van de kwaliteit

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  25 augustus 2015 at 09:04

  Echt prachtig!

 • Reply
  Caitlyn
  25 augustus 2015 at 09:13

  Het palette is mooi, ook van vormgeving, maar inderdaad echt wel een tegenvallend resultaat.
  xx

 • Reply
  Kirsty
  25 augustus 2015 at 09:21

  De vormgeving van het palette ziet er goed uit en ik vind de kleuren er zo op de swatches ook prima uitzien, maar als je er dan bijna niks van terugziet op de ogen én je 13 euro betaald terwijl het een H&M make-upproduct is, sla ik toch over.

 • Reply
  chucky1012
  25 augustus 2015 at 09:34

  Prachtige palette maar jammer dat de kleuren tegenvallen.

 • Reply
  Bianca
  25 augustus 2015 at 09:37

  Het palette ziet er mooi uit maar de kwaliteit en pigmentatie is erg jammer x

 • Reply
  Eline
  25 augustus 2015 at 09:40

  Ik wilde hem kopen maar alle reviews zijn niet enthousiast, ik denk dat ik deze oversla. Jammer, want het design is echt prachtig!

 • Reply
  Deisy
  25 augustus 2015 at 10:02

  Aaah wat jammer dat het palette toch een beetje tegenvalt zeg: vooral omdat het palette er wel echt prachtig uit ziet (net zoals jouw foto’s trouwens).

 • Reply
  Rachel
  25 augustus 2015 at 10:18

  ziet er goed uit maar de pigmentatie vind ik minder!

 • Reply
  Saskia
  25 augustus 2015 at 11:01

  Ik heb hem ook en vond het ook erg tegenvallen. Alleen als je de oogschaduw nat aanbrengt, zie je er nog iets van terug. Ik heb ook een lipgloss en die droogt heel mat op maar is lastig aan te brengen en je lippen voelen ook heel droog aan. Ook de lip primer vond ik niet prettig. Jammer want de produkten zien er mooi uit en je betaalt ook nog eens de hoofdprijs. MIjn advies: niet kopen.

 • Reply
  Shaz
  25 augustus 2015 at 11:17

  Wat jammer, want het palette zag er goed uit.

 • Reply
  Miranda
  25 augustus 2015 at 11:32

  Wat zonde zeg, het zag er zo mooi uit.

 • Reply
  Nancy
  25 augustus 2015 at 13:53

  Fijne review! De kleuren zien er super uit, goed om te weten dat het op het ooglid toch tegenvalt.

 • Reply
  Mira
  25 augustus 2015 at 15:09

  Ik heb deze vorige week ook gereviewd en liep precies tegen dezelfde dingen aan. Jammer want ik keek echt uit naar de nieuwe producten, de lipscrub beviel wel heel erg goed!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  25 augustus 2015 at 16:01

  Ik vind het pigment wel wat tegenvallen. Zonde.

 • Reply
  Sara
  25 augustus 2015 at 17:15

  Sow, jeetje nee zeg! Wat een slechte kwaliteit. Op je ogen zie je inderdaad echt vrijwel niets terug van de kleuren en je hebt voor deze prijs palettes die duizend keer beter zijn. Jammer, want de combi van shimmer en matte vind ik echt leuk.

 • Reply
  Dionne
  25 augustus 2015 at 17:21

  Qua uiterlijk ziet het er heel mooi uit, jammer dat het in werkelijkheid niet zo is.

 • Reply
  Beautyjuf
  25 augustus 2015 at 18:46

  Om eerlijk te zijn, vind ik de prijs-kwaliteitverhouding niet in balans. Enige tijd geleden nam ik een kijkje in de webshop van H&M en schrok van de hoge prijzen. Zoals bijvoorbeeld de droogshampoo. Hier hangt een prijskaartje van € 7,99 aan. Dit ligt qua prijs nog hoger dan een droogshampoo uit de drogisterij.
  Als ik naar de swatches van dit palette kijk, word ik er niet heel warm van. Toch hangt er een prijskaartje aan van € 12, 99. Ongelooflijk…H&M staat bekend om de budgetprijzen, maar helaas niet voor beauty- en make-up producten.

 • Reply
  Denise
  25 augustus 2015 at 19:01

  Oh wat jammer, ik had echt veel verwacht nadat ik de swatches gezien had! Deze laat ik dus mooi liggen!

 • Reply
  Luna
  25 augustus 2015 at 20:00

  Het ziet er mooi uit, maar ik vind het effect tegenvallen. Ook merk ik dat ik niet meer zo dol wordt van dit soort paletten. Misschien heb ik gewoon genoeg aan mijn palette van Urban Decay :)

 • Reply
  Beautydiarynl
  25 augustus 2015 at 20:07

  Ik vind make-up van de H&M wel vaker tegenvallen, maar met deze nieuwe producten had ik hoop. Teleurstellend dit, jammer!

 • Reply
  Andréa
  25 augustus 2015 at 23:25

  Wat jammer, dit palette vinkte bij mij echt alle vakjes aan. Ik zal hem toch maar laten liggen nu ik de complete look zie.
  x

 • Reply
  Danielleeee
  26 augustus 2015 at 14:49

  Wauw de swatches zijn zoo mooi, jammer dat er op het oog niets van over blijft !

 • Reply
  Kim
  26 augustus 2015 at 17:18

  Ik vind hem mooi! Alleen de prijs vind ik nogal tegenvallen.

 • Reply
  Nicole
  29 augustus 2015 at 08:07

  Ik vind dit palette toch wel echt een tegenvaller. Wat jammer zeg want hij ziet er zo mooi en luxe uit.

 • Reply
  Mariëlle
  29 augustus 2015 at 14:28

  Ik werd er al niet warm van toen het bekend werd, terwijl iedereen meteen gek werd haha. Ik ga er waarschijnlijk niets van kopen, wel een fijne review!

 • Laat een reactie achter