High end producten die hun geld echt waard zijn

 photo High6_zps7864bf8b.png

High end producten, iedereen droomt er wel van een pracht product aan je stash te kunnen toevoegen. Alleen ze kosten helaas vaak nog al wat en soms valt het product dan ook nog eens tegen of is het helemaal niet zo bijzonder. Ik zet vandaag een aantal producten op een rijtje die zeker wat meer kosten, maar het voor mij ook echt waard zijn!

 photo High7_zps7011779b.png

hannah skincare

Goedkoop is het zeker niet, het huidverbeterd merk hannah. Je kan het kopen in beautysalons en het is echt gericht op de huidconditie te verbeteren en dat doet het echt. hannah maakt mijn huid zichbaar beter en echt ontzettend zacht. Voor iedereen is er wel een product dat geschikt is voor jou, het is gewoon een super goed en fijn merk!

Prijzen: rond de 40 euro.

 photo High2_zpse4f8a44f.png

Clarisonic Mia 2

Dit product heeft echt mijn hart veroverd, ik heb het al wel vaker verteld. Je moet zeker wat neertellen voor dit gezichtsborsteltje maar dan heb je ook wat. Het is ontzettend handig in gebruik – lees onder de douche – en je gezicht word er gewoon ontzettend schoon van en is goed gereinigd. Ook irriteert de Clarisonic niet terwijl het best een intensieve reiniging is.

Prijs: € 149,-

 photo High1_zps500fae60.png

MAC Blushes & Skinfinishes

Ik ben fan van MAC, dat is zeker waar. Maar eigenlijk vind ik veel dingen gewoon leuk en mooi en eigenlijk is het het geld niet echt waard. Maar met de blushes en mineralize skinfinishes vind ik dat wel. Ze hebben allemaal een unieke kleur of finish en ze zijn er allemaal ook nog eens prachtig uit. Andere merken doen hun dat gewoon niet na, daarom koop ik graag een blush of skinfinish van MAC

Prijs: tussen de € 18,- en € 30,-

 photo High4_zps28b31c34.png

Cloud Nine The Wand

Ik heb hem nog niet zo lang in mijn collectie maar het is nu al een pareltje. Ik heb verschillende apparaten gehad waar je krullen mee kan maken en het werd allemaal gewoon niet zo mooi. Maar met deze wand wel en het gaat heel snel! Hij heeft verschillende standen en is ook nog eens helemaal keramisch zodat het niet zo schadelijk voor je haar is.

Prijs: € 169,50

 photo High5_zpsa804289e.png

Philosophy The Microdelivery Peel

Je hebt hem met de twee beroemde potjes en ik heb de pads, die zijn wat handiger in gebruik. Deze peeling gebruik ik echt ontzettend graag en doe het één keer in de week. Het maakt mijn gezicht echt goed schoon, reinigt het goed en voelt na afloop echt ontzettend zacht aan. Echt wat een topproduct is dit!

Prijs: € 69,95

 photo High3_zps9eeb3f8d.png

CHI Royal Treatment Stijltang

Helemaal verliefd ben ik nog steeds op mijn CHI stijltang met gouden platen. Het kost zeker wat maar dan heb je ook echt wat. Binnen één keer is mijn haar ontzettend glas, glanst mooi en is ook nog eens goed steil. En trouwens, hij ziet er ook prachtig uit niet waar?

Prijs: € 249,-

 photo High6_zps7864bf8b.png

Luxe parfums

Goedkopere luchtjes kunnen ook lekker zijn maar toch zijn mijn favoriete geuren allemaal behoorlijk dure luchtjes. Ze hebben gewoon een unieke geur en blijven een stuk langer zitten dan de goedkopere geuren. Persoonlijke favorieten. Miss Dior, Viva La Juicy, Alien, Honey, Daisy en Omnia

En nu ben ik wel benieuwd, wat zijn jullie aanraders qua high end producten wat hun geld echt waard is? Brand los in de comments!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

45 reacties

 • Reply
  Silvy
  30 oktober 2013 at 15:11

  Als ik ooit genoeg geld ervoor heb, wil ik heel graag die Chi tang aanschaffen. Ik heb nu een budget-tang en ik krijg mijn haar er wel steil mee, maar niet kaarsrecht. En het blijft ook nooit heel lang zitten. :(

 • Reply
  anne1beautylover
  30 oktober 2013 at 15:19

  vind ik altijd zo leuk om te lezen!

 • Reply
  chucky1012
  30 oktober 2013 at 15:22

  Ik weet wat het het allemaal kost en dat is veel echt veel.
  Ik denk dat dit alles de droom van elk meisje is….
  Maar gelukkig test je veel dus krijg je ook nog weleens iets….. ;-)

 • Reply
  Danielle Springer
  30 oktober 2013 at 15:26

  Ik heb 1 MSF van Mac en ik vind hem zeker het geld waard. Hij heeft een geweldige glans en ik doe er super lang mee!

 • Reply
  Kimberley
  30 oktober 2013 at 15:30

  Leuk om te lezen! De Microdelivery peel zou ik echt graag een keer proberen :)

 • Reply
  jitskestout
  30 oktober 2013 at 15:32

  Leuke post! Ik ben dol op MAC dus ik geef je groooot gelijk! Een Clarisonic of iets dergelijks wil ik ook wel graag maar vind ik toch wel erg duur hoor..

 • Reply
  Kirsten
  30 oktober 2013 at 15:33

  Ik ben de laatste tijd ook wat meer van de high end merken! (:

 • Reply
  iscreambeauty
  30 oktober 2013 at 15:33

  Ik heb een ISO stijltang en die vind ik heel erg fijn. Die valt qua prijs nog wel mee vergeleken bij CHI stijltangen.

 • Reply
  nikkivand1986
  30 oktober 2013 at 15:36

  Die chi tang wil ik ook!

 • Reply
  Sofie
  30 oktober 2013 at 15:36

  Wat een geweldige producten!

 • Reply
  MySimplySpecial
  30 oktober 2013 at 15:37

  Leuke post! Mac heeft veel items die zeker het geld waard zijn!

 • Reply
  Anne Solveig
  30 oktober 2013 at 15:57

  Handig artikel. Ik ben het over een aantal merken/producten wel eens!

 • Reply
  Luna
  30 oktober 2013 at 16:03

  Ik kan heerlijk dromen bij high end producten. Er geld voor opzij zetten, het uiteindelijk kopen, genieten van het uitpakken en daarna (zuinig) gebruiken. Soms zo zuinig dat ik soms ook dingen moest weggooien uiteindelijk. Daar heb ik ook van geleerd, dus nu gebruik ik mijn high end producten wat frequenter.
  Ik gebruik trouwens ook veel budgetproducten en huismerken qua verzorging.

  Mijn high end producten die het geld dubbel en dwars waard zijn:

  Lipsticks van Chanel.
  Le volume mascara van Chanel. (Je wimpers worden kolossaal en prachtig!)
  Het glamgow masker, prijzig, maar daarna een glow op mijn gezicht, verfijnde poriën en mijn huid voelt heel zacht.
  Een serum van Estee Lauder (maakt niet uit welke), geen grauwheid meer en ook geen foundation meer nodig.

 • Reply
  Jana Vmh
  30 oktober 2013 at 16:06

  Supermooie producten!

 • Reply
  pamela
  30 oktober 2013 at 16:08

  ik zou heel graag Hannah skin care willen proberen

 • Reply
  Daphne
  30 oktober 2013 at 16:20

  Alles ziet er zo mooi uit! Ik zou graag meer van MAC hebben :)

 • Reply
  Dionne
  30 oktober 2013 at 16:26

  Wat een mooie producten!

 • Reply
  Nina
  30 oktober 2013 at 16:27

  Leuk artikel!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  30 oktober 2013 at 16:38

  Leuk dat je de Clarisonic vermeldt. Ik heb hem vandaag gereviewd en ik ben er erg happy mee :-)

 • Reply
  Kimberly
  30 oktober 2013 at 16:41

  De producten van Hannah zijn zeker zijn geld waar! Ik merk zoveel verschil in mijn huid sinds ik het gebruik, ik ben bijna verliefd op mijn huid haha! Ook ben ik het eens met de MAC producten, vooral de blushes en MSF’s, daar kun je nooit genoeg van hebben en stellen me ook zeker niet teleur :-) En parfum.. Oo ik hou van zoveel merken van luxe tot budget

 • Reply
  Beau
  30 oktober 2013 at 16:46

  Leuk artikel! De producten van Hannah zijn inderdaad zo fijn :-)

 • Reply
  beautyjuf
  30 oktober 2013 at 16:55

  Wat heb je veel producten van Hannah! Uiteraard een goed teken ;-) Erg leuk artikel!

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  30 oktober 2013 at 17:24

  Hannah is inderdaad top! De rest heb ik helaas niks van ;)

 • Reply
  Jessica
  30 oktober 2013 at 17:31

  Dat is wel makkelijk gezegd, maar hoeveel van deze producten heb je ook effectief zélf gekocht?

 • Reply
  martinaa89
  30 oktober 2013 at 17:44

  Ik sluit me aan bij de parfum, Mac MSF’s en de microdelivery Peel! :)

 • Reply
  ProudBeautyWD (@ProudBeautyWD)
  30 oktober 2013 at 17:45

  Leuk artikel en wat een fijne producten die zeker het geld waard zijn!

 • Reply
  beautyxtherapy
  30 oktober 2013 at 18:04

  Hannah vind ik ook een fijn merk! Leuk artikel:)

 • Reply
  xwiesx
  30 oktober 2013 at 18:51

  Ik sluit me ook aan bij de parfum en Mac msf’s!
  x

 • Reply
  Marieke, bunniesandpeace
  30 oktober 2013 at 18:59

  Wat betreft skin care geef ik je gelijk! Voor mij hoeft het niet meteen 40 euro te zijn, maar ik pak liever wel iets anders dan huismerk. Dr van der Hoog, Weleda, Avene… Ook de echte longlasting lipsticks mogen van mij high end zijn. MAC prolong wear of amplified is niet te vergelijken met Essence’s longlasting lipsticks.

 • Reply
  Lys
  30 oktober 2013 at 19:06

  De Microdelivery Peel staat op mijn wishlist! En van al de parfums die ik heb, is mijn ene duurder parfum toch ook mijn favoriet :) ik vind die geuren vaak gewoon ‘specialer’

 • Reply
  Jana
  30 oktober 2013 at 19:56

  MAC producten zijn zeker en vast hun geld waard :D x

 • Reply
  inspiredbylifee
  30 oktober 2013 at 20:03

  Wat een leuk artikel, Mac heeft echt prachtige blushes.
  Liefs http://www.inspiiredbylife.blogspot.nl

 • Reply
  Ashleey
  30 oktober 2013 at 20:46

  Wat een super leuk artikel :D

 • Reply
  Kim
  30 oktober 2013 at 21:02

  Mooie producten! Ik zou graag wel het advanced night repair serum van estee lauder hebben omdat ik hier al zoveel goeds van heb gehoord :)

 • Reply
  Hester
  30 oktober 2013 at 21:21

  Voor parfums geef ik graag wat meer uit. Van MAC heb ik nog niets maar daar zou ik ook wel bereid voor zijn meer te betalen. Oh en mijn Naked 2 palette is ook echt zijn geld waard vind ik!

  • Reply
   Aranka
   30 oktober 2013 at 21:22

   Oh die ben ik helemaal vergeten!

 • Reply
  stephanievandrunen
  30 oktober 2013 at 22:21

  Leukk :3
  Ik gebruik ook producten van Hannah en heb ook het liefst een wat duurdere parfum (Daisy LOVEIT!) Prachtige foto’s!

 • Reply
  Dagmar
  31 oktober 2013 at 07:20

  Heel mooi overzicht en prachtige producten! Mooie foto’s ook !

 • Reply
  beautycasebycaro
  31 oktober 2013 at 08:19

  Leuk om te zien! Mooi die blushes van MAC bij elkaar! :-)

 • Reply
  daisybeautyglow
  31 oktober 2013 at 09:41

  Qua hannah, Philosophy en luxe geruen ben ik het helemaal met je eens! De overige producten ken ik niet of heb ik nog nooit gebruikt. Ook mijn CHI tang (dual voltage) vind ik zijn geld waard!

 • Reply
  Petra
  31 oktober 2013 at 09:47

  Leuk! Mijn ‘dure’ favorieten zijn de Microdelivery Peel, Estee Lauder ANR en mijn Mac kwasten.

 • Reply
  Angelique
  31 oktober 2013 at 10:30

  Heb het zelfde met mac en luxe luchtjes grappig haha

 • Reply
  meiryems
  31 oktober 2013 at 10:43

  De blushes van MAC vind ik ook echt het geld waard :)

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  31 oktober 2013 at 15:14

  Leuk artikel. De stijltang van Chi staat nog hoog op mijn verlanglijstje!

 • Reply
  Renate
  31 oktober 2013 at 21:08

  Leuk artikel! Mijn high end producten wat het echt waard is: too faced natural eye palette & too faced shadow insurance! ik ben echt verliefd geworden op dit merk, het ziet er prachtig uit en het werk echt heel erg goed! Mijn oogschaduw zat altijd overal behalve op de plek waar het hoorde te zitten aan het einde van de dag en nu zit het muurvast! en ik wil nog heel graag wat mac blushes, they are so pretty!

 • Laat een reactie achter