Search
Close this search box.

High end producten die hun geld echt waard zijn

 photo High6_zps7864bf8b.png

High end producten, iedereen droomt er wel van een pracht product aan je stash te kunnen toevoegen. Alleen ze kosten helaas vaak nog al wat en soms valt het product dan ook nog eens tegen of is het helemaal niet zo bijzonder. Ik zet vandaag een aantal producten op een rijtje die zeker wat meer kosten, maar het voor mij ook echt waard zijn!

 photo High7_zps7011779b.png

hannah skincare

Goedkoop is het zeker niet, het huidverbeterd merk hannah. Je kan het kopen in beautysalons en het is echt gericht op de huidconditie te verbeteren en dat doet het echt. hannah maakt mijn huid zichbaar beter en echt ontzettend zacht. Voor iedereen is er wel een product dat geschikt is voor jou, het is gewoon een super goed en fijn merk!

Prijzen: rond de 40 euro.

 photo High2_zpse4f8a44f.png

Clarisonic Mia 2

Dit product heeft echt mijn hart veroverd, ik heb het al wel vaker verteld. Je moet zeker wat neertellen voor dit gezichtsborsteltje maar dan heb je ook wat. Het is ontzettend handig in gebruik – lees onder de douche – en je gezicht word er gewoon ontzettend schoon van en is goed gereinigd. Ook irriteert de Clarisonic niet terwijl het best een intensieve reiniging is.

Prijs: € 149,-

 photo High1_zps500fae60.png

MAC Blushes & Skinfinishes

Ik ben fan van MAC, dat is zeker waar. Maar eigenlijk vind ik veel dingen gewoon leuk en mooi en eigenlijk is het het geld niet echt waard. Maar met de blushes en mineralize skinfinishes vind ik dat wel. Ze hebben allemaal een unieke kleur of finish en ze zijn er allemaal ook nog eens prachtig uit. Andere merken doen hun dat gewoon niet na, daarom koop ik graag een blush of skinfinish van MAC

Prijs: tussen de € 18,- en € 30,-

 photo High4_zps28b31c34.png

Cloud Nine The Wand

Ik heb hem nog niet zo lang in mijn collectie maar het is nu al een pareltje. Ik heb verschillende apparaten gehad waar je krullen mee kan maken en het werd allemaal gewoon niet zo mooi. Maar met deze wand wel en het gaat heel snel! Hij heeft verschillende standen en is ook nog eens helemaal keramisch zodat het niet zo schadelijk voor je haar is.

Prijs: € 169,50

 photo High5_zpsa804289e.png

Philosophy The Microdelivery Peel

Je hebt hem met de twee beroemde potjes en ik heb de pads, die zijn wat handiger in gebruik. Deze peeling gebruik ik echt ontzettend graag en doe het één keer in de week. Het maakt mijn gezicht echt goed schoon, reinigt het goed en voelt na afloop echt ontzettend zacht aan. Echt wat een topproduct is dit!

Prijs: € 69,95

 photo High3_zps9eeb3f8d.png

CHI Royal Treatment Stijltang

Helemaal verliefd ben ik nog steeds op mijn CHI stijltang met gouden platen. Het kost zeker wat maar dan heb je ook echt wat. Binnen één keer is mijn haar ontzettend glas, glanst mooi en is ook nog eens goed steil. En trouwens, hij ziet er ook prachtig uit niet waar?

Prijs: € 249,-

 photo High6_zps7864bf8b.png

Luxe parfums

Goedkopere luchtjes kunnen ook lekker zijn maar toch zijn mijn favoriete geuren allemaal behoorlijk dure luchtjes. Ze hebben gewoon een unieke geur en blijven een stuk langer zitten dan de goedkopere geuren. Persoonlijke favorieten. Miss Dior, Viva La Juicy, Alien, Honey, Daisy en Omnia

En nu ben ik wel benieuwd, wat zijn jullie aanraders qua high end producten wat hun geld echt waard is? Brand los in de comments!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

45 reacties

 1. Als ik ooit genoeg geld ervoor heb, wil ik heel graag die Chi tang aanschaffen. Ik heb nu een budget-tang en ik krijg mijn haar er wel steil mee, maar niet kaarsrecht. En het blijft ook nooit heel lang zitten. :(

 2. Ik weet wat het het allemaal kost en dat is veel echt veel.
  Ik denk dat dit alles de droom van elk meisje is….
  Maar gelukkig test je veel dus krijg je ook nog weleens iets….. ;-)

 3. Leuke post! Ik ben dol op MAC dus ik geef je groooot gelijk! Een Clarisonic of iets dergelijks wil ik ook wel graag maar vind ik toch wel erg duur hoor..

 4. Ik kan heerlijk dromen bij high end producten. Er geld voor opzij zetten, het uiteindelijk kopen, genieten van het uitpakken en daarna (zuinig) gebruiken. Soms zo zuinig dat ik soms ook dingen moest weggooien uiteindelijk. Daar heb ik ook van geleerd, dus nu gebruik ik mijn high end producten wat frequenter.
  Ik gebruik trouwens ook veel budgetproducten en huismerken qua verzorging.

  Mijn high end producten die het geld dubbel en dwars waard zijn:

  Lipsticks van Chanel.
  Le volume mascara van Chanel. (Je wimpers worden kolossaal en prachtig!)
  Het glamgow masker, prijzig, maar daarna een glow op mijn gezicht, verfijnde poriën en mijn huid voelt heel zacht.
  Een serum van Estee Lauder (maakt niet uit welke), geen grauwheid meer en ook geen foundation meer nodig.

 5. De producten van Hannah zijn zeker zijn geld waar! Ik merk zoveel verschil in mijn huid sinds ik het gebruik, ik ben bijna verliefd op mijn huid haha! Ook ben ik het eens met de MAC producten, vooral de blushes en MSF’s, daar kun je nooit genoeg van hebben en stellen me ook zeker niet teleur :-) En parfum.. Oo ik hou van zoveel merken van luxe tot budget

 6. Wat betreft skin care geef ik je gelijk! Voor mij hoeft het niet meteen 40 euro te zijn, maar ik pak liever wel iets anders dan huismerk. Dr van der Hoog, Weleda, Avene… Ook de echte longlasting lipsticks mogen van mij high end zijn. MAC prolong wear of amplified is niet te vergelijken met Essence’s longlasting lipsticks.

 7. De Microdelivery Peel staat op mijn wishlist! En van al de parfums die ik heb, is mijn ene duurder parfum toch ook mijn favoriet :) ik vind die geuren vaak gewoon ‘specialer’

 8. Mooie producten! Ik zou graag wel het advanced night repair serum van estee lauder hebben omdat ik hier al zoveel goeds van heb gehoord :)

 9. Voor parfums geef ik graag wat meer uit. Van MAC heb ik nog niets maar daar zou ik ook wel bereid voor zijn meer te betalen. Oh en mijn Naked 2 palette is ook echt zijn geld waard vind ik!

 10. Qua hannah, Philosophy en luxe geruen ben ik het helemaal met je eens! De overige producten ken ik niet of heb ik nog nooit gebruikt. Ook mijn CHI tang (dual voltage) vind ik zijn geld waard!

 11. Leuk artikel! Mijn high end producten wat het echt waard is: too faced natural eye palette & too faced shadow insurance! ik ben echt verliefd geworden op dit merk, het ziet er prachtig uit en het werk echt heel erg goed! Mijn oogschaduw zat altijd overal behalve op de plek waar het hoorde te zitten aan het einde van de dag en nu zit het muurvast! en ik wil nog heel graag wat mac blushes, they are so pretty!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *