Het make-up merk van de Kardashians: Khroma Beauty

Mag ik jullie voorstellen aan het nieuwe make-up merk Khroma Beauty! Het nieuwe make-up merk van de zusjes Kardashian. Het was al een tijdje bekend dat ze met een make-up lijn zouden komen, maar hier is hij dan eigenlijk.  Ik heb twee palletjes ontvangen met daarin oogschaduw en blush en een nude lipsetje. Benieuwd naar mijn review? Lees dan even lekker verder!

Ik ontving het Au Naturel Nude Lip Setje met daarin een lipgloss en een lippotlood. Ook ontving ik twee make-up palletjes van Kim en Kourtney (er is ook nog een pallet van Khloé met bruine tinten).

Als eerst laat ik jullie het palet van Kourtney zien, een prachtig palette met hele warme en lieve kleuren bruin en roze, ik ben meteen weg van de kleuren. Het palette bevat 4 matte kleuren en 4 shimmer kleuren oogschaduw. Als je het laatje open doet komt er ook nog een prachtige bijpassende blush, highlighter en bronzer. Wat me ook meteen opviel aan de paletjes is dat er geen oogschaduw kwastjes bij zitten, dat had ik eigenlijk wel verwacht.

Zie je de prachtige kleuren? Ik krijg meteen zin om ermee aan de slag te gaan om een mooie look mee te maken. Maar laten we eerst naar de swatches gaan!

De eerste rij matte oogschaduw’s. Eeeeh… waar is het pigment? Jammer!

Daarna hebben we vier shimmer oogschaduw kleurtjes, deze zien er een stuk beter uit qua pigmentatie!

En dan hebben we nog de highlighter, blush en bronzer. Deze zien er ook wel aardig uit qua pigmentatie. De blush en bronzer zijn trouwens matte.

In de eerste instantie dacht ik dat beide face setjes hetzelfde waren qua kleur, maar na wat beter te hebben gekeken zit er wel degelijk verschil in als het over de kleuren gaat!

Dan gaan we nu over op het palet van Kim. In dit palet zitten ook vier matte kleuren en vier kleuren die een mooie shimmer hebben. Ook heeft dit setje weer een blush, highlighter en bronzer. De bronzer en blush zijn net zoals in het andere setje weer matte met een mooie highlighter van gouden glitters.

De kleuren van Kim haar palet zijn vrij donker met zwart, grijs en blauwe tinten. Moet zeggen dat ik deze kleuren altijd veel te donker voor mezelf vind, maar het heeft natuurlijk wel wat met komende feestdagen.

Swatches van de matte kleuren. Deze zien er zeker al wat beter uit dan de matte kleuren van het palet van Kourtney, die zag je namelijk helemaal niet terug. Wat me dan wel meteen opvalt met het palet van Kourtney in het achterhoofd is dat de romige oogschaduws wel veel pigment afgeven en de wat hardere oogschaduws qua structuur een stuk minder.

Dan hebben we nog de vier kleuren met shimmer, deze pigmentatie is dan wel weer heel erg goed! Ik vind het maar een beetje vreemde palletjes, haha!

De blush, highlighter en bronzer hebben ook een prima pigmentatie.

Al met al vind ik het hele mooi make-up producten, alleen jammer dat de matte oogschaduw zo ontzettend tegen valt qua pigmentatie.

Naast de paletten ontving ik ook nog een Au Naturel Nude Lip setje, de naam zegt het natuurlijk al. Deze twee producten zorgen voor de perfecte nude lippen.

Als eerst begin je natuurlijk met de lippen te omlijnen met een lipliner. Dit kan met het dunne puntje van het eerste product. Heb je dit gedaan kleur je ze in met de lipstick die aan de andere kant is te vinden. Deze heeft ook iets meer glans dan het lipliner.

En om je lippen dan helemaal af te maken kun je er nog een laagje van deze prachtige lipgloss overheen doen (je kan hem natuurlijk ook aanbrengen zonder een basis). Ik vind de verpakking echt heel erg chique met het rosé gouden kleurtje. De lipgloss ruikt trouwens heerlijk naar honing.

Swatches van de lipproducten, ik ben wel fan trouwens! Ze maken mijn lippen heel subtiel nude en voelen echt ontzettend prettig aan en plakken niet!

Hier heb ik heel subtiel de roze blush aangebracht uit het Kourtney palet.

Ooglook met de laatste drie kleuren uit het Kourtney palette. Op het oog is de pigmentatie wel prima!

En nog eventjes twee full face foto’s!

Over het algemeen ben ik heel erg tevreden over de producten van Khroma beauty, maar vind het wel jammer dat de matte kleuren in pigmentatie wel erg tegenvallen, had wel iets meer van die kleuren verwacht ook omdat er een grote naam aan deze producten is verbonden. Maar voor de rest vallen de producten zeker in de smaak!

De lipsetje kost €17,95, de oogschaduw palettes zijn €16,95 per stuk. Khroma beauty is online te koop op deze website.

Dit vind je misschien ook leuk

35 reacties

 • Reply
  sgeet
  5 december 2012 at 07:21

  heey leuke review!
  heb de paletjes ook gekregen.
  zijn mooi!

 • Reply
  Laura
  5 december 2012 at 07:25

  Jammer dat de pigmentatie van de matte kleuren zo slecht is.. ik vind het Kourtney palette namelijk wel echt heel mooi! Je hebt er uiteindelijk toch wel een prachtige look van kunnen maken :)

 • Reply
  Charile
  5 december 2012 at 07:28

  Het bruine palet vind ik heel mooi!

 • Reply
  debby
  5 december 2012 at 07:31

  Mooie paletten zeg! Ik vind de prijs meevallen, had het veel duurder verwacht. Mooie look heb er trouwens mee gemaakt.

 • Reply
  lin
  5 december 2012 at 07:31

  Wat zonde van het pigment van de matte kleuren…
  Je hebt wel een mooie look gemaakt!

 • Reply
  Lifesplash
  5 december 2012 at 07:46

  Wat apart dat de pigmentatie zo verschillend is joh, ik vind die matte kleuren namelijk wel erg mooi! Vind dat je er ook een leuke look mee hebt gemaakt, je leest al redelijk veel over de palettes en ik vind ze er prima uit zien, oh en ze zijn niet zo heel erg duur vind ik +pluspunt.

 • Reply
  Mandy
  5 december 2012 at 08:43

  De paletjes zien er wel erg mooi uit, jammer van het pigment

 • Reply
  Kelly
  5 december 2012 at 09:09

  Ik vind het echt super zonde dat de matte kleuren zo weinig pigment hebben. Dat hadden ze wel beter kunnen doen. De shimmery kleuren uit het Kourtney palette vind ik prachtig!

 • Reply
  Mayara Esther
  5 december 2012 at 09:25

  Wel jammer dat de pigmantatie een beetje tegen valt! Maar het zijn wel mooie kleuren.

 • Reply
  BeautyFrique.com
  5 december 2012 at 09:57

  Hi Aranka, wat een fijne review! Inderdaad jammer dat de pigmentatie van de matte kleuren wat minder is. Het lippensetje heeft een hoog hebben-gehalte!!
  Je look is trouwens erg mooi geworden :)

 • Reply
  Laura Louise - Fablouise
  5 december 2012 at 09:59

  Ik vind de producten best leuk, jammer van de pigment maar toch leuk om in je stash te hebben!

 • Reply
  Esmay
  5 december 2012 at 10:01

  Ik vind het best leuke palletjes! Ze doen me heel erg denken aan de Glamour To Go palletjes van Too Faced! Ik vind het Kourtney palette echt gorgeous <3

 • Reply
  Beautydagboek
  5 december 2012 at 10:12

  I love the Kourtney palette! Deze heb ik ook besteld, het is nog even afwachten, maar hopelijk heb ik hem vandaag in huis :)

 • Reply
  BeautybySunseeree
  5 december 2012 at 10:37

  Mooie naturel look ! Alleen heb meer teleurstellende reviews gelezen over de nieuwe makeup van de Kardashians dan goede… De lipgloss en lipliner lijken me wel wat ;)

 • Reply
  Dilara
  5 december 2012 at 10:51

  Moooi!

 • Reply
  Mariska
  5 december 2012 at 10:52

  Erg mooi vind ik die palettes, mooie kleuren. Alleen jammer van de pigmentatie.

 • Reply
  Charlotte
  5 december 2012 at 10:57

  Mooie paletten! Wel jammer dat de eerste vier matte niet zo heel goed pigment hebben.
  Ik vind die zilveren shimmer wel erg mooi! Leuke look heb je gemaakt!
  liefs!xxx

 • Reply
  Beautyill
  5 december 2012 at 11:21

  Jammer van de pigmentatie, maar ondanks dat zijn dit wel twee palettes die hoog op mijn wishlist staan.. ben gewoon dol op de Kardashians ;)

 • Reply
  Jennifer
  5 december 2012 at 11:27

  Ik vind het Kourtney palette het mooist, de pigmentatie vind ik juist wel subtiel, vooral omdat er zoveel glitter in zit.

 • Reply
  Moniek
  5 december 2012 at 12:06

  Ik word er niet echt enthousiast van helaas :(

 • Reply
  Miranda
  5 december 2012 at 12:36

  Ik vind het wel erg jammer van de pigmentatie. Ik denk toch niet dat ik ze ga kopen.

 • Reply
  Ashley
  5 december 2012 at 13:10

  Wel jammer van de pigmentatie. :(

 • Reply
  justjaxelle
  5 december 2012 at 13:25

  Ik vind het echt prachtige producten ! beetje jammer van de pigmentatie van de matte oogschaduws wel .. xoxo

 • Reply
  Eva
  5 december 2012 at 13:37

  Hier heb ik al eerder iets over gelezen op een andere blog en ook daar vonden ze de pigmentatie verschrikkelijk slecht.
  Jammer! Ik had echt beter verwacht van hen….x

  beautybeatsbrains.blogspot.com

 • Reply
  Hanneke
  5 december 2012 at 13:57

  Leuke, goede revieuw! Nice picures! Jammer van die pigmentatie!
  (mag ik zeggen dat ik het heel irritant vind dat het flimpje start zodra ik je site open…? :-/ )
  xx

 • Reply
  Natascha
  5 december 2012 at 14:29

  Eindelijk het Kourtney palette! Het Kourtney palette was het enige palette wat me echt aansprak maar ik vind het zo zonde dat de matte kleuren zo slecht gepigmenteerd zijn. De lip producten zien er wel erg mooi uit!

 • Reply
  Lotte
  5 december 2012 at 16:02

  Ik was heel erg benieuwd naar het bruine en paarse palette toen ik de foto’s zag, maar helaas zijn juist van die palettes het pigment minder! Dan koop ik liever voor een paar euro meer een paletje van Too Faced!

 • Reply
  dita
  5 december 2012 at 16:40

  wow, prachtig!

 • Reply
  Trâm
  5 december 2012 at 16:45

  De kleurtjes vind ik zo mooi maar ik had wel wat meer verwacht van de matte kleuren.. Wel een mooie look trouwens, het laat jouw ogen echt spreken!

 • Reply
  Ingeborg
  5 december 2012 at 18:30

  Prachtige palette!

 • Reply
  Claudia
  5 december 2012 at 18:36

  oh gaaf, dat is de eerste keer dat ik een review over de andere kleur palette zie! Ik vind die shimmer kleuren daarvan wel erg mooi, maar daarvoor koop ik het hele palette niet :<

 • Reply
  Accessory
  5 december 2012 at 18:51

  Mooie look! Jammer dat er niet heel veel pigment in zit

 • Reply
  Jana
  5 december 2012 at 19:39

  Hmm..Ik had er wat meer van verwacht wel mooie look :D x

 • Reply
  Miss Langhaar (@MissLanghaar)
  5 december 2012 at 21:57

  Ik vind die shimmery oogschaduws wel mooi, maar vind er verder niks aan.

 • Reply
  Paulien
  6 december 2012 at 11:13

  Echt heel erg jammer dat de pigmentatie van de matte kleuren zo slecht is. Iedereen wil natuurlijk graag de looks van Kim namaken en die bevatten toch vaak matte kleuren! Verder zijn de shimmery kleurtjes wel erg mooi, maar toch ga ik deze overslaan

 • Laat een reactie achter